Power Couple 28 februarie: Lino Golden și logodnica lui, Delia, au fost eliminați

.

Lino Golden și logodnica lui, Delia, au fost eliminați din competiția Power Couple România, în ediția de aseară, 28 februarie 2024. Aceștia au intrat la votul de eliminare împreună cu Daiana Anghel și soțul ei, Sorin Gonțea. Deși se așteptau să plece acasă, dezamăgirea a fost mare, iar artistul i-a criticat pe colegii lui din Malta, care au ales cealaltă echipă pentru a rămâne în concurs.

Power Couple 28 februarie: Lino Golden și Delia, eliminați

După ce probele individuale numite „James Bond” și „Te omor cu mâna mea!” au fost o adevărată surpriză pentru concurenți, aceștia au tremurat când au văzut ce presupune proba cuplurilor. „Noroc, iubito!” a fost proba de cuplu de la Power Couple România care a decis soarta cuplurilor în emisiune, dar care a scos la iveală curajul nebănuit al doamnelor și teama greu de controlat a bărbaților.

După ce au escaladat un zid cu ajutorul unor bare metalice, concurenții s-au strâns la vilă pentru a vedea clasamentul. Dani Oțil i-a anunțat că miza uriașă de 2000 de Euro le revine Oanei Matache și lui Radu Siffredi pentru că au terminat misiunea în cel mai scurt timp.

Cei care nu s-au grăbit să urce pe platformă și au fost ultimii în ceea ce privește timpul de escaladare sunt Daiana Anghel și Sorin Gonțea. Așadar, aceștia fiind propuși la eliminare alături de Lino Golden și Delia.

„Vă reamintesc. Pentru că au cei mai puțini bani în pușculiță după două probe individuale pierdute, Lino și Delia. Pentru că au pierdut proba de cuplu astăzi, Daiana și Sorin. O să luăm toți o decizie ca o familie, iar unul din cupluri rămâne alături de noi. Celălalt își face bagajele și pleacă!”, a anunțat Dani Oțil.

În urma votului celorlalte cupluri, Lino și Delia au fost nevoiți să părăsească competiția.

Citește și: Lino Golden și iubita se pregătesc de nuntă. Delia vrea să fie o mireasă atipică: “Rochie scurtă, ca de balerină, cu niște cizme înalte”/ Exclusiv

Citește și: Radu Vâlcan, apăsat de dorul Adelei Popescu și al copiilor lor, la filmările „Insula Iubirii”: „Este cumplit” / Exclusiv

Cum au votat concurenții

În momentul în care au fost nevoite să își exprime voturile, tensiunile și-au făcut apariția în casa din Malta. Primii care au nominalizat perechea care să plece acasă au fost Anamaria și Tudor Ionescu. Cei doi au ales că Daiana Anghel și Sorin Gonțea să rămână în concurs pentru că au socializat mai mult cu ei. Dar votul dat cu lacrimi în ochi de Anamaria l-a supărat pe Lino Golden.

„Mi s-a părut foarte falsă și perversă! Asta e părerea mea reală!”, a spus Lino Golden despre Anamaria Ionescu.

Oana Matache și Radu Siffredi au votat ca Lino Golden și Delia să nu părăsească Power Couple: „Este un motiv personal. Pe ei îi cunosc de mai mult timp, atât!”.

Mădălina și Emi au fost de părere că Daiana Anghel și Sorin Gonțea trebuie să își continue experiența din reality show, lucru care a surprins-o pe Delia.

„Nu mă așteptam la asta din partea lui Emi pentru că el chiar a stat cu Radu. Au stat mult și au vorbit”, a precizat ea.

„Stăteam printre perverși în România, să stau și aici în Malta?!”, a fost replica dată de cântăreț.

Votul decisiv le-a revenit lui Cosmin și Eliza Natanticu, care au ales să rămână în competiție Sorin Gonțea și Daiana Anghel, precizând că fac această alegere pentru că Gonțea este bucătar și le pregătește mai mereu mâncare bună.

Citește și: „Cel mai prețios lucru cu care am plecat de acasă este credința în Dumnezeu”. Ce părere au părinții Lidiei Buble despre cariera ei / Exclusiv

Citește și: Ce mașină de lux conduce Bianca Drăgușanu. Bolidul valorează peste 250.000 de euro. Cum arată interiorul automobilului

Reacția lui Lino Golden după eliminare

După ce au aflat că sunt eliminați, la testimoniale, Lino Golden i-a criticat pe cei rămași în casa din Malta. Acesta a spus că nu s-au adapatat din cauza diferenței de vârstă.

„S-a simțit diferența asta dintre noi! Avem un alt stil de viață, ei sunt antici. Avem o vârstă și nu ne-am integrat tocmai ok. Sunt un personaj controversat pentru că așa îmi place mie”, a afirmat artistul.

Pe de altă parte, Lino s-a arătat recunoscător pentru experiența trăită alături de iubita lui în competiția Power Couple.

„Ne-am distrat foarte mult în chestia asta, ne-am unit mult ca și cuplu, pentru că suntem de puțin timp împreună și ne-a legat foarte bine chestia asta pe viitor, iar pentru asta suntem recunoscători. Tu ai fost forță, ei am fost forță”, a spus cântărețul.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Lino Golden și Delia la Power Couple

Sursă foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton