Power Couple 21 februarie: Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, au fost eliminați: „E singura mea supărare”

.

Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, au fost eliminați în ediția de aseară, 21 februarie, după ce au intrat la eliminare împreună cu Eliza și Cosmin Natanticu. Cel de-al doilea cuplu a pierdut proba perechilor, după ce Lizi a abandonat.

Power Couple 21 februarie, Roxana Blenche și Cătălin, au fost eliminați

Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, au ajuns la eliminare după ce au pierdut cei mai mulți bani la testul atenției distributive de la Power Couple România. Aceștia au ajuns pe ultimul loc al clasamentului și au intrat automat la eliminare. Au mai avut o șansă la proba perechilor, însă aici au ajuns pe locul patru.

Eliza și Cosmin Natanticu au abandonat în timpul probei, astfel că au intrat și ei la eliminare. Celelalte cupluri din casă au ales apoi cu cine vor să rămână pe mai departe în competiție, iar majoritatea au ales familia Natanticu, considerându-i pe Roxana și Cătălin o echipă mult prea puternică.

„Din nefericire pentru ei avem două cupluri la eliminare: Roxana și Cătălin pentru banii din pușculiță și Natanticii din cauza probei de cuplu”, a spus Dani Oțil înainte de a începe votarea.

Primii care au votat au fost Anamaria și Tudor, care au ales să îi salveze pe Natantici.

„Nu ar fi în avantajul nostru ca ei (Roxana și Cătălin) să rămână în concurs pentru că sunt șanse foarte mari să ne depășească!”, a motivat Ana.

Citește și: Simona Pătruleasa, dincolo de micul ecran. Cum arată viața lângă soțul Sabin Ivanof și fiica adolescentă: „Fac piața, pun rufe la spălat, organizez dulapuri” / Exclusiv

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Cosmin și Eliza Natanticu. „Ea m-a căutat pe mine”

La rândul lor, Emi și Mădă au ales să îi păstreze în competiție tot pe Eliza și Cosmin.

„Nu pentru că suntem nași și fini, pentru că ne simțit bine cu ei (…) nu e ca și cum cu ei nu ne-am simțit bine, dar suntem mai legați de Cosmin și de Lizi”, a spus Emi.

Daiana și Sorin au votat pentru Roxana și pentru Cătălin.

De asemenea, Oana Matache, Radu Siffredi, precum și Lino Golden și Delia, au ales să îi voteze pe Natantici, motivând că sunt o echipă mai slabă.

„Sunteți un cuplu minunat, un cuplu rachetă, ați fost tanc la fiecare probă, dar un cuplu, care pe mine și pe Radu ne intimidează. Vom alege să salvăm echipa Natanticii. Îmi pare rău”, a spus Oana Matache.

Cum au reacționat Roxana și Cătălin

Nici Roxana și Cătălin, dar nici Eliza și Cosmin Natanticu nu s-au arătat încântați de voturile și mai ales motivările colegilor lor de la Power Couple.

„E dubios când cineva te votează să rămâi doar pentru că ești slab” a afirmat Cosmin Natanticu.

„Nu am niciun fel de treabă după acest vot, eu vreau să vă distrați toți!”, a spus Cătălin.

Citește și: Alina Pușcaș vrea ca hate-ul online să fie pedepsit penal. „E groaznic. Să existe niște legi dure” / Exclusiv

Citește și: Radu Vâlcan, apăsat de dorul Adelei Popescu și al copiilor lor, la filmările „Insula Iubirii”: „Este cumplit” / Exclusiv

În timp ce Cătălin a rămas să îi îmbrățișeze pe ceilalți concurenți, Roxana a ales să se retragă în camera ei, unde a izbucnit în plâns.

„M-a apucat și plânsul, de nervi, de supărare, de ce vreți voi, că am dat voie să fim puși în situația asta. (…) E singura mea supărare, sincer, că am permis să se ajungă aici!”, a declarat Roxana Blenche la testimoniale.

„Trebuia să fim puternici, să nu cumva să dăm altora voie să voteze pentru noi, pentru rămas sau plecat. Din păcate s-a ajuns în situația respectivă”, a adăugat Cătălin.

Daiana a susținut că Roxana s-a supărat din cauza motivului din spatele voturilor, nicidecum a votului în sine.

„Eu n-am mai participat până acum la concursuri în care să plece echipele bune. Ce să zic, haz de necaz” , a precizat Roxana Blenche.

După ce și-au făcut bagajele, înainte de a părăsi competiția, Roxana le-a spus cuplurilor rămase în competiție care este părerea ei.

„Din punctul meu de vedere, în seara asta nu a fost un vot corect. S-a simțit dezamăgire știi în ce sens? Că uite o să vă și zic. În prima săptămână toată lumea era pregătită să se lupte cu cei mai buni. Știți ce s-a întâmplat în ciclul 3? ”Ne-am luat mingea și ne jucăm cu cei mai slabi””, a spus Roxana supărată. 

La rândul lui, Natanticu s-a arătat deranjat de faptul că toți ceilalți în consideră o echipă slabă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Roxana Blenche și Cătălin

Sursă foto: PR, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton