Power Couple, 12 martie: Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina au fost eliminați înainte de finală

.

Emi de la Noaptea Târziu și soția lui, Mădălina, au fost eliminați, aseară, 12 martie 2024, de la Power Couple România. Cuplul a părăsit competiția chiar înainte de marea finală. Pe de altă parte, Anamaria și Tudor Ionescu, au câștigat proba „Mă înec în dragostea ta”, primind și suma de 5.000 euro.

Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina, eliminați de la Power Couple România

La începutul serii, telespectatorii au urmărit cum s-au descurcat Emi și Mădălina la proba „Mă înec în dragostea ta” de la Power Couple România și au aflat și care a fost cuplul care a plecat acasă înainte de marea finală.

Anamaria Ionescu și Tudor Ionescu au câștigat premiul de 5.000 de euro, fiind urmați în clasament de Oana Matache și Radu Siffredi și de Eliza și Cosmin Natanticu. Astfel, ultimele două locuri au fost ocupate de Daiana Anghel și Sorin Gonțea și Emi și Mădălina.

„Nu trebuie să fii matematician să te prinzi că avem două cupluri la finalul clasamentului. Emi și Mădă, Sorin și Daiana. Una din perechi părăsește, din păcate, în seara asta competiția. Amândouă echipele au cerut întreruperea probei din disconfort sau neputință”, a afirmat Dani Oțil.

Astfel, Emi de la Noaptea Târziu și soția lui, Mădălina, au fost cei care au părăsit competiția.

Citește și: Cum arată casa Anamariei și a lui Tudor Ionescu de la Fly Project. Soția artistului s-a ocupat de designul interior / Galerie foto

Citește și: Cine este Sorin Gonțea de la Power Couple. Soțul Daianei Anghel a trecut prin momente dificile în viață

Citește și: Cum arată casa Daianei Anghel și a lui Sorin Gonțea. Cuplul locuiește într-o casă luxoasă din Brașov

Citește și: Nicolai Tand, dezvăluiri din căsnicia cu soția lui, Monica Tand: „O relație bună e aia care e intensă” / Exclusiv

Proba semifinală, cea mai lungă de la Power Couple

Întrecerea a continuat cu proba semifinală, cea mai lungă dintre toate probele Power Couple România și cea care decide finaliștii. Dani Oțil i-a invitat pe concurenți pe insula Comino, comoara ascunsă a arhipelagului maltez care pentru a devenit Insula Fricilor. Cuplurile au avut, mai întâi, de rezolvat o misiune luptând împotriva curenților puternici din Laguna Albastră, atracția insulei Comino, ulterior străbătând întinderea de pământ dintr-un capăt în altul. Pe acest traseu istovitor, cuplurile rămase în afara compețiției au jucat un rol foarte important.

Această probă a fost una care a pus o presiune foarte mare pe Radu Siffredi, care nu a mai reușit să își stăpânească reacțiile. Chiar și Dani Oțil l-a criticat pe concurent, pentru felul în care s-a comportat cu iubita lui.

Pe durata probei, Siffredi i-a adresat cuvinte urâte partenerei sale și chiar a țipat la ea.

„Dacă îl termini, vorbești frumos cu Oana?!”, a spus Dani Oțil.

„Dani, te rog eu frumos”, a spus Radu Siffredi.

„Puteați să mai câștigați niște minute, mai ales dacă nu vă enervați! Radu, care ești bărbat, și vei merge pe lacuri la vâslit trebuia să o lași pe Oana să vâslească spre înainte”, a spus prezentatorul TV.

„Nu a fost despre comunicare, a fost despre a mă cicăli că nu mă comport cum trebuie într-o situație de stres. Și asta este problema pe care am avut-o astăzi”, a continuat Radu Siffredi.

„Aș vrea să îți dau dreptate, dar după Oana a preluat toată pluta. A tras-o singură, te-a adus practic la mal și cred că a mai recuperat din timp”, a precizat Dani Oțil.

În această seară se vor anunța finaliștii și se va da lupta pentru marele premiu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini din semifinala Power Couple România

Sursă foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton