Cât costă geanta preferată a Prințesei de Wales. Kate Middleton o alege pentru majoritatea aparițiilor publice

.

Kate Middleton pare să aibă o geantă preferată. Este vorba, de fapt, de o micro-geantă, pe care o alege pentru majoritatea aparițiilor sale publice. La fel ca regina Elisabeta a II-a, care era văzută la fiecare întâlnire oficială sau eveniment cu aceeași poșetă neagră.

Prințesa de Wales, în vârstă de 40 de ani, a apărut la ultimele evenimente publice, ținând în mână o micro-geantă maro. Săptămâna trecută, ea a ales această geantă la întâlnirea din Scarborough. Atunci, Kate a făcut furori cu o ținută nude, pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi maro, o curea în aceeași nuanță, precum și micro-geanta, semnată DeMellier.

Cât costă geanta preferată a Prințesei de Wales. Kate Middleton o alege pentru majoritatea aparițiilor publice

Povestea genții de care nu se desparte Kate Middleton

„Kate întotdeauna arată atât de frumos și aranjată. Mi-a plăcut la nebunie ținuta ei nude, a fost atât de frumoasă și atemporală”, a declarat Mireia Lluisa-Lindh, fondator și designer al DeMellier pentru People.

„Este o onoare atât de mare, nu pot să nu evidențiez ce ambasadori muninați sunt pentru Marea Britanie ca țară și pentru brandurile britanice ca al nostru”, a afirmat Mireia Lluisa-Lindh.

Fondată de Llusia-Lindh în 2017, compania a reprezentat întotdeauna ceva mai mult decât un desing frumos. Pentru fiecare achiziție, DeMellier a finanțat un set de vaccinuri pentru copiii orfani, prin intermediul inițiativei „O geantă, o Viață”, în colaborare cu SOS Satele Copiilor.

Cât costă geanta preferată a Prințesei de Wales. Kate Middleton o alege pentru majoritatea aparițiilor publice

„Am vrut să ofer înapoi ca parte a etosului mărcii și a fost greu să aleg o organizație de caritate, dar ca mamă a trei copii, am simțit că micuții care mor din cauze ce pot fi prevenite este ceva îngrozitor”, a povestit fondatoarea DeMellier.

Până în prezent, femeia de afaceri a reușit să finanțeze 350.000 de vaccinuri și tratamente medicale.

Cât costă geanta preferată a Prințesei de Wales

„Pe lângă faptul că vindem genți frumoase și împuternicim femeile, contribuim și la o cauză mai mare, iar acest lucru este ceva ce fiecare om din echip apreciază. Este ceva ce ne umple de satisfacție și este foarte important pentru mine și întreaga echipă”, a explicat ea.

Cât costă geanta preferată a Prințesei de Wales. Kate Middleton o alege pentru majoritatea aparițiilor publice

Evenimentul de săptămâna trecută nu a fost singurul la care Kate Middleton a ales această geantă care costă 395 lire sterline. Ea a mai purtat-o în luna mai la National Portrait Gallery, precum și în octombrie, când a mers într-o vizită oficială în Irlanda de Nord.

Geanta, aleasă și de Meghan Markle și Camilla Parker

Brandul DeMellier a cunoscut faima regală pentru prima dată în mâinile lui Meghan Markle. Proaspăt logodită cu Prințul Harry, Meghan a ales aceeași geantă DeMellier, doar că pe altă nuanță – verde, la primul său angajament regal.

Cât costă geanta preferată a Prințesei de Wales. Kate Middleton o alege pentru majoritatea aparițiilor publice

Un an mai târziu, în 2019, Camilla a achiziționat aceeași geantă și a devenit una dintre preferatele ei. Mai mult, reginei consoarte îi place atât de mult geanta, încât o are pe mai multe culori.

„Nu știm cum s-a întâmplat. Ambele au cumpărat geanta de pe site. Este minunat să vedem că este pe placul mai multor generații”, a declarat Llusia-Lindh.

Citește și: Cum arăta Camilla Parker-Bowles în tinerețe. Fotografii de colecție cu Regina consoartă a Regatului Unit

Gențile minimaliste, create de o echipă de femei

Gențile minimaliste și moderne ale DeMellier sunt create de o echipă de femei. Ele sunt lucrate manual apoi într-o fabrică certificată din Spania care, până în 2023, speră să funcționeze pe bază de energie solară.

După ce clienții au făcut câteva solicitări de la clienți, compania este pregătită să lanseze primăvara viitoare prima colecție vegană.

„După doi ani am găsit o piele vegană făcută din deșeuri de mere, ceea ce ni se pare extraordinar”, a spus fondatoarea.

„Vom continua să facem ceea ce facem, adică să producem genți frumoase pentru a face femeile să zâmbească în timp ce aducem un impact pozitiv în industrie”, a mai zis Llusia-Lindh.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton