Povestea emoționantă a cerceilor purtați de Kate Middleton de Ziua Mondială a Sănătății Mintale

.

Kate Middleton a apărut în public de Ziua Mondială a Sănătății cu o pereche de cercei pe care întreaga lume i-a admirat. Dar nimeni nu știe că în spatele acelor cercei se află o poveste emoționantă.

Cu o ținută formată dintr-o jachetă galbenă, un top negru simplu și pantaloni negri, Prințesa de Wales a atras toate privirile la evenimentul „Exploring our Emotional Worlds” pe care ea și Prințul William l-au găzduit. Aceasta și-a completat look-ul cu un set de bijuterii pe care le-a primit de la Sarah Renton, antrenoare de rugby.

Povestea cerceilor purtați de Kate Middleton de Ziua Mondială a Sănătății Mintale

Deși și-a lăsat părul desfăcut, cerceii superbi ce atârnau la urechile lui Kate Middleton tot au ieșit în evidență.

Numiți „Issy Star”, cerceii în formă de stea placați cu aur au fost creați de verișoara lui Phipps și proprietara EarSass, Sophie McGown, veniturile din achiziționarea bijuteriilor fiind destinate organizației caritabile de sănătate mintală, Brave Minds.

Însă, în spatele acestor cercei stă o poveste emoționantă. Bijuteriile i-au fost dăruite Prințesei de Wales de către Renton, mama unei tinere de 17 ani care s-a sinucis la începutul anului, notează People.

Soția Prințului William a primit cerceii în luna iunie, când prințesa a participat la un antrenament de echipă la Maidenhead Rugby Club, ca parte a inițiativei ei Shaping Us.

Citește și: Regula strictă a lui Kate Middleton și a Prințului William față de copiii lor ce nu poate fi încălcată

Citește și: Kate Middleton, în scaun cu rotile, pe terenul de rugby. Cum a fost surprinsă Prințesa de Wales

Acolo, ea s-a întâlnit cu Renton, care a spus că amintirea a fost concepută în memoria fiicei ei, care a jucat pentru club încă de la vârsta de patru ani.

La acea vreme, Renton i-a vorbit cu mândrie lui Kate despre fiica ei și despre modul în care clubul și „familia de rugby” au fost un sprijin imens pentru ea.

„A fost cu adevărat empatică – m-a îmbrățișat”, a spus Renton despre Kate.

Cele mai prețioase cadouri primite de Prințesa de Wales de la Familia Regală

De când a intrat în Familia Regală britanică, Kate Middleton a fost răsfățată atât de soțul ei, cât și de ceilalți membri ai familiei.

Cel mai important cadou a venit din partea Prințului William, care i-a oferit inelul de logodnă al mamei sale, în ziua în care a cerut-o de soție. Bijuteria este realizată din safire de 12 carate şi 14 diamente montate în aur alb de 18 carate. 

Citește și: Răspunsul inedit dat de Kate Middleton unui prieten care i-a zis că este norocoasă că îl are pe Prințul William

Citește și: Kate Middleton a îmbrăcat același costum de două ori într-o săptămână. Cât costă și ce brand este / Foto

Regina Elisabeta a II-a le-a făcut cadou de nuntă nepotului ei și soției acestuia proprietatea Amner Hall, care are zece dormitoare, o piscină şi un teren de tenis.

Nici Regele Charles nu a uitat de Kate Middleton, căreia i-a dăruit un set de bijuterii format din o brăţară, un inel şi cercei, toate cu diamante albe şi galbene. 

Prințul William o surprinde deseori pe soția sa cu diferite bijuterii. Înaintea nunţii, el i-a luat o pereche de cercei cu safire şi diamente, pe care Kate i-a purtat prima oară în turneul din Canada. Mai târziu, acesta i-a cumpărat o pereche de cercei cu ametist verde, realizaţi de designerul preferat al lui Kate, Kiki McDonough. Cerceii sunt montaţi în aur galben de 18 carate şi sunt înconjuraţi de diamante. 

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kate Middleton

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton