Poșeta preferată a lui Kate Middleton. Prințesa de Wales deține accesoriul în mai multe nuanțe

.

Fie că poartă o rochie uluitoare pentru evenimente de seară, fie că poartă haine sport în zilele libere, Kate Middleton arată întotdeauna incredibil. Prințesa de Wales se întâmplă să fie o campioană a reciclării hainelor din garderobă și de-a lugnul anilor a fost văzută de mai multe ori purtând un accesoriu elegant de la un celebru designer britanic. Este vorba de o poșetă pe care Catherine o deține în mai multe culori.

Poșeta preferată a lui Kate Middleton

Kate Middleton (42 ani) nu se sfiește să apară în public cu aceleași piese preferate din garderobă, fiind deseori văzută purtând o rochie de mai multe ori, precum și bluza albă cu dungi negre în care era îmbrăcată și în ziua în care a anunțat că suferă de cancer.

Printre piesele favorite ale Prințesei de Wales se află și o poșetă creată de designerul britanic Emmy London.

Poșeta în valoare de 395 lire sterline (469 euro) se potrivește cu mai multe ținute, așa cum Kate a demonstrat de-a lungul timpului. În 2022, Prințesa a purtat-o în nuanță cafeniu la Royal Ascot, alături de o rochie cu buline alb și maro semnată Alessandra Rich. Atunci, soția Prințului William și-a completat look-ul cu pantofii Rebecca de la Emmy London, în valoare de 495 lire sterline.

Citește și: Kate Middleton, îngrijorată că Prințul George va moșteni hobby-ul periculos al tatălui său. Prințul de Wales a luat o decizie supărătoare pentru soția lui

Citește și: Cuvintele pe care Kate Middleton și Prințesa Charlotte nu le vor rosti niciodată. „Ciudățeniile” lingvistice ale familiei regale

Kate Middleton a fost văzută purtând versiunea albastru-cobalt a genții în Duminica Paștelui în anul 2023.

Potrivit The Mirror, Prințesa de Wales mai deține această poșetă în nuanțe de roz, roșu, negru și alte nuanțe de albastru.

Cum arată poșeta de care Prințesa de Wales nu vrea să se despartă

Poșeta tip clutch este lucrată manual și confecționată din piele întoarsă de lux. La interior aceasta are un buzunar cu fermoar. Are și o clapă frontală care se fixează cu un buton magnetic.

Geanta de designer are un interior surprinzător de spațios pentru depozitarea obiectelor esențiale, cum ar fi telefonul, balsamul de buze și cardurile importante. Aceasta vine și cu o curea tip lanț ce este detașabilă.

Geanta este perfectă pentru cele patru accesorii pe care Prințesa de Wales le poartă tot timpul la ea, atunci când merge la evenimente oficiale.

Citește și: Cele mai frumoase rochii de vară purtate de Kate Middleton. Cum a ales Prințesa de Wales să apară în public pe perioada sezonului cald

Citește și: Kate Middleton, anunț emoționant la două luni de când a dezvăluit că suferă de cancer: „Există zile bune și zile proaste”

Potrivit autoarei regale Marcia Moody, soția Prințului William ar purta în geantă patru articole esențiale atunci când iese în oraș la evenimente și toate sunt cu adevărat practice. Primul obiect este blotting paper, niște foițe care te ajută să-ți retușezi machiajul prin eliminarea excesului de sebum. Kate ține aceste șervețele la îndemână pentru a se asigura că este pregătită pentru fotografi atunci când sosește la evenimente.

Un alt obiect esențial este o oglindă compactă, iar cel de-al treilea obiect care nu lipsește din poșeta purtată de Prințesa de Wales este balsamul de buze. Ultimul obiect pe care Kate Middleton îl are întotdeauna în geantă este o batistă, fie de unică folosiță, fie una din pânză.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată poșeta preferată a lui Kate Middleton

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton