Poreclele primite de copiii regali, George, Charlotte și Louis la școală. Cum se alintă William și Kate Middleton

.

După o pauză de jumătate de semestru, pe care au petrecut-o cu părinții lor, copiii regali s-au alăturat colegilor lor de clasă. Toți frații, George, 10 ani, Charlotte, opt ani, și Louis, cinci ani, frecventează școala Lambrook din Berkshire.

În ciuda faptului că fac parte din familia regală, iar George urmează să fie într-o zi rege, copiii Prințului William și ai Prințesei de Wales se bucură de o copilărie relativ normală la școală, unde pot învăța și pot lega prietenii cu colegii lor fără ca statutul pe care îi au să îi deranjeze.

Cum este poreclit Prințul George

La fel ca majoritatea copiilor de vârsta lor, se pare că micuții regali au chiar și propriile porecle în clasa lor. Dacă în trecut George era numit de colegii lui „PG”, o referire la inițialele sale, se pare că de atunci numele a evoluat în „PG Tips”. George se bucură atât de mult de porecla lui, încât devine „Tips” chiar și atunci când este acasă cu familia.

Citeşte și: Prințesa Charlene și Albert de Monaco, gesturi de tandrețe în public. Cum au fost surprinși

Cum e strigată Prințesa Charlotte

În același timp, Charlotte a primit o poreclă de la colegii de școală care pare că i se potrivește mănușă. Fetița este cunoscută drept “Prințesa războinică”. Expertul regal Katie Nicholl susține că Prințesa Charlotte are o personalitate înflăcărată și, astfel, și-a câștigat porecla printre tinerii ei prieteni.

„Se pare că a dobândit porecla pentru că, evident, este o prințesă, dar se comportă ca un  băiețel”, a spus ea anterior pentru Entertainment Tonight. „Iubește să se cațăre în copaci și este o aventurieră, este cunoscută pentru personalitatea ei înflăcărată”, afirmă Katie Nicholl.

Părinții lui Charlotte au, de asemenea, porecle pentru singura lor fiică. Prințul de Wales o numește pe fiica lui „Mignonette”, un termen francez care te duce cu gândul la ceva „mic și delicat”, iar prințesa de Wales îi spune „Lottie”.

Citeşte și: Meghan Markle nu se mai afișează cu diamantele de la Diana. Prințul William e îngrijorat

Citeşte și: Motivul hilar pentru care Kate Middleton s-a prefăcut că e iubita lui William înainte de a forma un cuplu

Citeşte și: Regula strictă a lui Kate Middleton și a Prințului William față de copiii lor ce nu poate fi încălcată

Ce poreclă drăguță are Prințul Louis

Fanii regali au aflat și porecla dulce pe care Kate o are pentru copilul ei cel mai mic, Louis. Prințul în vârstă de cinci ani și-a îndeplinit prima misiune regală când s-a oferit voluntar și a mers cu familia sa, în luna mai, la o cabană de cercetași, ca parte a inițiativei Big Help Out.

În timp ce Kate îi explica lui Louis cum să pună bezeaua la copt, Prințesa a fost auzită în timp ce îl alinta pe micuțul de doar 5 ani cu o porecla drăguță.  „Pune pe foc, Lou Bug”, a fost auzită șoptind Kate Middleton. Uneori, acesta îl mai numește și gândecelul Lou.

Cum se alintă Prințul William și Kate Middleton

William și Kate au și ei porecle unul pentru celălalt. Se spune că Prințul o numește uneori pe Kate „Babykins” (n.r. un termen care face referire la un bebeluș, la un copil sau la o iubită), în timp ce ea îi spune lui William „babe”, dar uneori face caz de necaz și îl numește „cheliuță”.

Prințul William și Kate au fost, de asemenea, auziți folosind porecle unul pentru celălalt la Chelsea Flower Show din 2016, când s-au referit cu dragoste unul la celălalt și au folosit apelative precum „dragă” și „iubitule”.

Foto: Hepta, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton