„Ploaie” de vedete la concertul Coldplay din 13 iunie. Lili Sandu, Alina Sorescu, Ami și Irina Fodor, printre celebritățile prezente la spectacol

.

Coldplay a susținut cel de-al doilea concert de la București joi, 13 iunie, pe Arena Națională, unde au apărut mai multe vedete autohtone. Printre celebritățile care s-au aflat în public de această dată s-au numărat Lili Sandu, Ami, Cristina Ciobănașu, Alina Sorescu și Lora, care au arătat superb în ținutele lor ideale pentru un eveniment de asemenea anvergură.

Cum au mers vedetele pe Național Arena în cea de-a doua seară a concertului Coldplay

Vedetele din România nu au vrut să rateze concertul susținut pentru prima dată de Coldplay în România așa că, dacă nu au reușit să ajungă în prima zi a spectacolului pe Arena Națională, s-au făcut prezente în cea de-a doua, cu multă energie și voie bună.

Îmbrăcate pe măsura evenimentului, celebritățile au strălucit la propriu, în timp ce au cântat și au dansat alături de legendara trupă britanică. Printre acestea s-au aflat Lili Sandu, Sandra Izbașa, Ami, Andrei Leonte, Irina Fodor și Alina Sorescu.

Vedetele au distribuit pe rețelele de socializare imagini de la eveniment, arătându-le fanilor cum s-au distrat la unul dintre cele mai așteptate concerte ale anului.

Irina Fodor, însoțită de fiică la concertul Coldplay

Irina Fodor și-a luat fiica, Diana, și a mers pe Arena Națională, pentru a crea amintiri de neuitat. Prezentatoarea „Chefi la cuțite” și „Asia Express”, și-a făcut două împletituri și a optat pentru un top negru cu steluțe argintii și o pereche de pantaloni albi.

Citește și: Cum s-au îmbrăcat vedetele la concertul Coldplay din București. Namiko, fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka, cu părinții pe Arena Națională

Citește și: Reacţiile vedetelor, după ce Babasha a fost huiduit la concertul Coldplay. Adrian Despot: „Oceanul ăla de ipocrizie”/ Mircea Badea: „Acest lucru e trist”

Sandra Izbașa a ales să poarte o pereche de pantaloni albi, trei sferturi și un top alb strălucitor, în timp ce Lora a venit și ea tot într-un top alb, o pereche de blugi deschiși la culoare și cu o șapcă neagră pe cap.

Lavinia Petrea a arătat superb într-un top de jeans fără bretele și o pereche de pantaloni negri, lejeri, în timp ce părul și l-a lăsat liber.

Cristina Ciobănașu a mers pe o ținută casual, formată dintr-un top bej și o cămașă în dungi, în timp ce părul și l-a prins strâns la spate.

Ami a strălucit la propriu într-un top auriu, pe care l-a asortat cu o pereche de pantaloni negri, evazați, în timp ce părul ondulat și l-a prins la spate.

Smiley, despre reacția oamenilor la vederea lui Babasha pe scenă

Smiley și Gina Pistol, la fel ca Loredana, Theo Rose și alte vedete, au fost prezenți în prima seară a concertului Coldplay, când mai mulți spectatori au început să fluiere în momentul în care pe scenă a urcat un tânăr artist, invitat de trupa britanică, și a cântat o manea.

Theo Rose a mărturisit că s-a simțit atât de copleșită de reacția publicului încât a început să plângă și a ales să plece.

Pe de altă parte, Loredana a mărturisit, pe pagina ei de Instagram, că s-a flat printre puținii care s-a ridicat în picoare și a aplaudat prestația lui Babasha.

Citește și: Babasha și Coldplay, două stiluri muzicale diferite. Versurile hitului „Paradise” versus versurile manelei „Păi Naa”

Citește și: Reacția surorii lui Babasha după ce fratele ei a fost huiduit pe scena concertului Coldplay. „Voi ce ați realizat în viață?”

La rândul lui, Smiley a făcut o postare în mediul online în care se întreabă cum poți să huidui un artist pentru care ai plătit bilet.

„Într-o societate civilizată, părerea, dreptul la opinie şi la exprimare liberă nu este huiduit şi nu este blamat. Bă, eu am o părere, da? Dacă părerea mea nu este aceeaşi cu părerea ta, nu trebuie să arunci cu pietre în mine. Bă, nu poţi să faci aşa ceva! Şi dacă nu eşti de acord, şi dacă nu îţi place muzica… Cum să huidui un artist la care ai plătit bilet? Eşti nebun? I-a plăcut omului să facă treaba asta. Tu îl huidui? Cum să faci aşa ceva? Ce societate sănătoasă face aşa ceva?”, a spus artistul într-un video, pe Instagram.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu vedetele prezente la concertul Coldplay de pe 13 iunie

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton