Home > Vedete > „Plăteam fetele cu bomboane cubaneze ca să le vedem goale”. Oreste a recunoscut public
„Plăteam fetele cu bomboane cubaneze ca să le vedem goale”. Oreste a recunoscut public
.
Actualizat 19.07.2021, 16:02
Oreste Teodorescu este jurnalistul pe care l-ai remarcat din prima la televizor, iar asta pentru că a apărut de fiecare dată cu o atitudine relaxată și pozitivă. I-a plăcut să lucreze alături de colegul său, jurnalistul Mircea Badea, în emisiunile Noaptea Târziu și Mircea vs Oreste Show, apoi și-a realizat propriul proiect Codul lui Oreste.
S-a născut în 1975, iar de-a lungul timpului a scris cărți despre manipulare și dezinformare, a jucat în câteva filme din regia lui Dan Chișu sau Florin Piersic Jr., iar în prezent predă principii și tehnici de meditație. Ca să ajungă să cunoască spiritualitatea, jurnalistul a trecut prin multe întâmplări vii, fiind crescut aproape de cartierul Rahova din Capitală, într-o zonă cu case vechi și cu multă libertate.
Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Boomerul și Milenialu’”, cu Silviu Petcu și Alexandru Zob, Oreste a povestit despre familia sa și despre copilărie.
„Am crescut într-un mediu din ăsta foarte viu, cu multe întâmplări, cu viață sexuală începută foarte repede, în clasele a doua, a treia, cu niște fete mai mari (…) care profitau de noi, le plăteam cu vreo 30-40 de bomboane cubaneze de căciulă pentru a le vedea goale, ceea ce era foarte mult (…) Îți dai seama ce contact vizual, mâna am pus-o mult mai târziu. Fetele nu voiau decât pe modelul vitrină: ai văzut, ai plătit (…). Eram copii. Vedeam, înțelegeam, studiam, dar de la distanță (…)”, a spus jurnalistul în cadrul podcastului.
Pentru Oreste, tatăl lui a fost primul erou care l-a fascinat și de la care a preluat mai multe calități, ceea ce l-au ajutat mai târziu în viața de adult.
„I-am înțeles tot mecanismul mai târziu, dar când eram mic mă fascina pentru că era foarte civilizat, elegant, nu l-am văzut enervându-se niciodată, era caterincos, avea o vorbă bună tot timpul. Taică-miu avea chestia asta: oamenii de lângă el nu prea erau nefericiți, el era nefericit, adică era ca un clovn, era un personaj tragic, foarte bolnav. Taică-miu a fost mare colecționar de infarcte, de diabet, de ulcer, i s-a scos un rinichi, i se scotea în fiecare an câte două pietre la rinichi și a mai trăit în ciuda previziunilor medicale. Nu se vedea că avea problemele astea, era într-o energie bună tot timpul”, a mai continuat Oreste.