Planurile lui Codin Maticiuc de sărbători: „De Crăciun sigur stau cu copiii”. Ce pregătește pentru iubita Ana Pandeli de Revelion? / Exclusiv

.

Codin Maticiuc a avut un an plin, cu multe proiecte, și se gândește să pregătească o vacanță surpriză, de sărbători, în care să meargă împreună cu partenera sa, Ana Pandeli. Actorul ne-a dezvăluit că vrea să plece câteva zile alături de jumătatea lui, fără cele două fete, Smaranda și Ilinca.

Codin Maticiuc a muncit tot anul și acasă nu a prea stat, alături de familie, așa că vrea să-și ia revanșa. De Crăciun va face pe Moșul și după își propune să plece într-o vacanță doar cu mama copiilor săi, Ana Pandeli, după cum ne-a declarat la evenimentul de lansare a albumului “Flex”, semnat de Delia. Actorul ne-a făcut dezvăluiri, în exclusivitate, și despre sezonul 4 al serialului Clanul, pentru care filmările sunt în toi, despre relația cu Delia și planurile pe care le are la final de an.

Codin Maticiuc petrece sărbătorile în familie: „De Crăciun sigur stau cu copiii, acasă”

Codin, felicitări, serialul Clanul, de la Pro TV, are audiențe foarte bune!

Vreau să propun la Pro TV să dea pe Voyo episodul o zi după, nu înainte. Cine vrea să se uite în direct se uită în direct, că ăla e spectatorul fidel. Iar cine e ca mine, care nu ar avea timp să se uite în direct, să poată vedea frumos de-a doua zi, la orice oră vrea, pe Voyo.

Din această cauză suntem lideri de audiență, dar nu cât am fi, pentru că lumea ce zice: “am văzut”. Și atunci noi, când vin cifrele… “Da, ați bătut canalul x și canalul y, dar ați bătut doar cu un punct de audiență cu 2, cu 3, cu nu știu ce”. Păi eu zic: “Stai puțin, normal. După ce toată țara l-a văzut…”. Ce vreau să spun este că acest Voyo care dă cu o săptămână înainte nu e doar Voyo.

De acolo încep pirații, adică din Voyo pirații își dau drumul, au la calitate bună filmul, cu o săptămână înainte. Deci nu vorbim doar de abonații Voyo, că pe ăia i-aș putea duce, să zicem că sunt câteva sute de mii de oameni, plătind niște bani buni, văd filmul nostru, este ok, merită. Dar ce facem cu ceilalți?

Codin Maticiuc, dezvăluiri despre sezonul 4 „Clanul”

Ați început filmările pentru sezonul următor al serialului Clanul. Ce poți să ne dezvălui?

Sezonul 4 a început în forță. Pot să vă dezvălui că eu cu Pelicanu’ am căzut în rahat, într-un canal. Suntem plini de rahat efectiv, ăsta este rolul nostru. O ardem, episoade la rând, într-o canalizare. Aștia suntem eu cu Pelicanu’. Aș vrea să mă revolt pentru că nouă ne-au zis că o să fim mafioți și o să fim șmecheri. Și, mai mult decât atât, ni s-a spus că din sezonul 3 avem și noi clanul nostru și că suntem șmecheri și că o să fim șmecheri și sezonul 4. Nu știu dacă lui De Niro sau lui Al Pacino le-au făcut asta. Când le-au zis mafioți, nu le-au dat cu rahat pe față.

Citește și:  Cine este și cum arată mama lui Codin Maticiuc. „Nu există om mai bun pe această planetă!”

Citește și:  Mesajul pe care Codin Maticiuc i l-a trimis fostului soț al Anei Pandeli când s-a mutat cu ea. „Nu îl cunoșteam atunci” / Video

Citește și: Codin Maticiuc și George Ivașcu, mesaj pentru fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian: „Bun venit în Clan!” / Video

Citește și: Codin Maticiuc a dezvăluit că fata cea mare are o afecțiune incurabilă: „Genul de boală 1 la un milion de cazuri” / Video

Ce planuri ai pentru sărbători? Muncești mult, în general, dar de sărbători vei fi acasă?

Muncim, tragem tare ca Miami Bici 2 să facă niște cifre bune. De sărbători stau cu familia. Vă dați seama că ăsta e cel mai mare vis al meu.

Știu că ai discuții pe tema asta, că nu prea stai pe acasă…

Discuții non-stop, nu mai pot cu discuțiile, sunt plin de discuții. De Crăciun sigur stau cu copiii, acasă.

Gătești? Îți vei ajuta partenera la gătit în perioada sărbătorilor?

N-am gătit în viața mea, nimic niciodată. Nu știu să fac nimic.

Nici măcar să ajuți?

Ajut comandând că, știi cum sunt foarte rapid pe telefon, imediat scot telefonul și sun. Am oameni peste tot, care poate să aducă mâncare de peste tot.

„Eu sunt omul din spatele lui Moș Crăciun”

Cadouri? Te ocupi de cadouri?

Da, cumpăr cadouri și fac, și dreg, și gândesc chestii drăguțe. Eu sunt specialist la asta cu cadouri.

Se poate spune că ești Moș Crăciun anul ăsta?

Da, eu sunt Moș Crăciun în fiecare an practic, eu sunt omul din spatele lui Moș Crăciun.

Codin Maticiuc: „Ar fi planul să plec doar cu soția, că n-am mai prins de mult așa vacanță”

De Revelion ce planuri ai?

De Revelion încă nu au un plan clar. Mă gândeam poate plec din țară, dar nu e clar bătut în cuie.

Practic ar fi prima vacanță după foarte mult timp de muncă.

Da, asta ar fi planul să plec doar cu soția, că n-am mai prins de mult așa vacanță.

Ce relație are Codin Maticiuc cu Delia?

Ce poți să îmi spui despre relația de prietenie cu Delia? Ne aflăm la evenimentul ei, la lansarea albumului “Flex”.

Ce să zic… foarte mulți ani de prietenie între noi și mă bucur că parcă e din ce în ce mai strâns. Și din punct de vedere al colaborărilor, prima melodie Miami BICI II a făcut-o Delia, și a lansat-o cu Johny Romano. Pentru noi a fost o onoare și e una dintre cele mai bune melodii ale filmului. Sunt mândru că mă aflu aici, la Mina Museum, să susțin lansarea albumului.

Vreodată, în anii de prietenie, ați avut discuții aprinse?

Nu, niciodată. Niciodată nu m-am certat cu Delia. Nu știu de ce, m-am certat la un moment dat cu fostul ei iubit. Eu sunt prieten cu Delia, dar între timp iubiții s-au mai schimbat la Delia în viață, că au trecut 12-15 de ani nici nu mai știu. M-am certat cu iubiții ei care îmi erau prieteni și ei, cum e acum soțul ei. Răzvan, îmi este prieten. Așadar, cu iubiți m-am mai certat, dar cu ea nu.

Foto: Instagram/ Facebook/ Pr Pro tv

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton