Planul secret al lui Kate Middleton și al Prințului William de a-și schimba modul de viață, pe fondul luptei Prințesei de Wales cu cancerul

.

Kate Middleton și Prințul William au întocmit câteva planuri de îmbunătățire a casei și a stilului de viață al familiei lor, pe fondul problemelor de sănătate cu care se confruntă Prințesa de Wales. Aceasta a fost diagnosticată la începutul anului cu o formă nedezvăluită de cancer.

Kate Middleton și Prințul William vor să-și schimbe modul de viață

Prințul William și Prințesa Kate s-au mutat la Windsor în urmă cu aproximativ doi ani într-o casă care este, cel puțin după standardele familiei regale, destul de modestă. Cu toate acestea, ei au găsit câteva modalități de a îmbunătăți stilul de viață al familiei lor, potrivit unor surse.

Adelaide Cottage este situată pe proprietatea Windsor Home Park și este o proprietate cu patru dormitoare, care este o fracțiune din dimensiunea fostei case a familiei Wales, Palatul Kensington. Cu toate acestea, s-a spus că în momentul mutării, Prinții de Wales își doreau să asigure mai multă intimitate copiilor lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis și își doreau să fie mai aproape de regretata Regină Elisabeta.

Proprietatea cu patru dormitoare nu are spațiu pentru personal, astfel că Prințul William, Kate Middleton și copiii lor s-au putut bucura de mai multă intimitate și de timp de calitate, lucru de care au avut nevoie în această perioadă în care Prințesa Catherine s-a luptat cu cancerul.

Citește și: Pantofii preferați ai lui Kate Middleton. Prințesa de Wales are o colecție impresionantă

Citește și: Poșeta preferată a lui Kate Middleton. Prințesa de Wales deține accesoriul în mai multe nuanțe

Kate Middleton, diagnosticată cu cancer

În martie, Kate a anunțat într-un mesaj video emoționant că, după o intervenție chirurgicală abdominală majoră, testele postoperatorii au dezvăluit că „a fost prezent cancerul” și că i s-a sfătuit să urmeze un tratament de chimioterapie preventivă.

Ea a explicat, de asemenea, că va lipsi o perioadă din viața publică deoarece se concentrează pe recuperarea ei și a făcut apel la intimitate pentru familia ei.

Potrivit unor surse, în lumina provocărilor de sănătate ale lui Kate, cuplul a planificat în liniște modalități prin care ar putea să-și îmbunătățească casa și stilul de viață.

„Nimeni nu știe că există o clădire anexă destul de spațioasă, din cărămidă roșie, care nu este folosită lângă Adelaide Cottage. În prezent nu este locuibilă și necesită lucrări ample de renovare pentru a putea fi folosită. Discuțiile sunt în desfășurare de ceva vreme cu privire la utilizarea proprietății ca parte a terenului general al cabanei, dar este vorba doar de a găsi momentul potrivit pentru a demara proiectul”, a declarat o sursă citată de The Mirror.

Citește și: Talentul ascuns al Prințesei Charlotte. Fiica Prinților de Wales a moștenit pasiunea mamei sale, Kate Middleton

Citește și: De ce nu și-a dorit Kate Middleton să primească titlul de Prințesă de Wales: „A ajuns la punctul în care a simțit că ar putea să o urmeze pe Camilla”

Prinții de Wales, nevoiți să își amâne planurile

Se pare că Prințul de Wales nu vrea să apeleze la banii publici pentru reamenajarea anexei, ci vrea să facă acest lucru din banii lui.

„William este foarte conștient de scrutinul public cu privire la cheltuielile familiei regale, așadar caută cea mai bună modalitate de a acoperi costurile renovării. Este un proiect care a fost lăsat în plan secund din cauza poziției nefericite a familiei, dar se vor ocupa de el la momentul potrivit”, a mai spus sursa.

Familia ar fi cu adevărat fericită în casa lor din Windsor despre care sursa spune că „o adoră”.

De asemenea, ei folosesc, pe timpul vacanțelor școlare, Amner Hall, casa din Norfolk, situată lângă Sandringham.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințul William și Kate Middleton

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton