Planul alimentar care o ajută pe Lavinia Petrea să nu se îngrașe la 41 de ani. Ce a exclus vedeta din dietă

.

Lavinia Petrea și-a trasat propriile reguli alimentare și rezultatele nu au întârziat să apară. Vedeta PRO TV recunoaște că nu a apelat la un nutriționist pentru o dietă sigură de viață, dar planul caloric urmat a ajutat-o și așa a ajuns să se laude cu o siluetă de invidiat.

Lavinia ia prima masă după prânz, nu bea sucuri, mănâncă legume, dar mai puține fructe și înghețata este singurul desert din care gustă.

Lavinia Petrea: „Nu mănânc dimineața, prima masă fiind după prânz”

“Legat de alimentație, de cum îmi mențin silueta, am fost rugată să vorbesc despre ce mănânc, cum combin alimentele. Nu voi intra în multe detalii pentru că alegerile mele nu au la baza sfaturi primite de la specialiști in nutriție. Sunt alegerile mele făcute după ce am ajuns să îmi cunosc bine corpul. Pot spune însă în linii mari că:

  • dimineața beau cafea, fără zahar, uneori cu lapte;
  • în timpul săptămânii nu mănânc dimineața, prima masă fiind după prânz;
  • nu beau sucuri (nici suc proaspăt obținut din fructe);
  • mănânc mai multe legume și mai puține fructe (afine, mere, mango si cam atat);
  • gătesc mâncăruri simple, la cuptor, la multicooker fără grăsime adăugată, fără sosuri cu făină!;
  • mănânc înghețată (desertul preferat) dar evit prăjiturile, tortul, gogoșile, produse de patiserie;
  • aleg brânzeturi maturate, kefir în loc de iaurt;
  • nu mănânc mezeluri;
  • nu consum ceapă ( nicio rețetă nu începe la noi acasă cu “călim ceapa”);
  • mănânc paste și mai rar cartofi;

Ascultați-vă corpul! Căutați mereu un echilibru!Faceți mișcare pentru trup și suflet! Alege să fii bun!”, spune Lavinia Petrea pe o rețea de socializare.

Citeşte și: INTERVIU. Lavinia Petrea spune care este secretul ei pentru un ten lipsit de imperfecțiuni

Citeşte și: EXCLUSIV. Cum îmbină Lavinia Petrea viața personală cu cea profesională. „Soțul meu mă susține enorm”

Lavinia Petrea, mariaj cu procurorul Romulus Varga

Prezentatoarea de la PRO TV e căsătorită de nouă ani cu procurorul Romulus Varga, cu care spune că se completează foarte bine. Cei doi au împreună trei copii, un fiu și două fiice, Mathias. Klara și Karin (3 ani).

Vedeta a fost cerută în căsătorie într-un mod atipic.„Mi-a adus de ziua mea un tablou care reprezenta o stereogramă. Este o imagine care, aparent, nu înseamnă nimic. (…) În interior se află cu totul altceva, o pictogramă 3D. Erau un el și o ea, iar el stătea în genunchi. Deasupra erau inițialele noastre. Atunci m-a cerut în căsătorie”, povestea ea în emisiunea „La Măruță”.

Citeşte și: Lavinia Petrea, dezvăluiri după 10 ani de relație cu soțul ei: “Pe zi ce trece îi mai descopăr alte și alte calități”/ Exclusiv

Citeşte și: Lavinia Petrea, naturală 100%. Vedeta de la Pro TV s-a lăsat filmată fără machiaj: „Am pistrui și pete pigmentare”

„Apreciez naturalețea cu care face absolut orice, inclusiv felul în care se implică în creșterea copiilor”

Lavinia Petrea se declară la fel de îndrăgostită de soțul său ca la începuturi și continuă să îi descopere zilnic alte calități. “Sunt multe calități, dar ceea ce mă fascinează la el – întotdeauna a fost așa, dar parcă pe zi ce trece când îi mai descopăr alte și alte calități – că ar fi putut face orice altă meserie și să se priceapă la fel de bine. Are o capacitate extraordinară de a acumula informații.

Atunci când vrem să facem tot felul de lucruri pentru noi, îl văd că se documentează puțin și apoi știe de parcă zici că se ocupa cu asta. Și mă inspiră lucrul acesta la el. Apoi apreciez naturalețea cu care face absolut orice, inclusiv felul în care se implică în creșterea copiilor. La el totul este natural”, mărturisea ea pentru UNICA.RO.  

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton