Pippa Middleton, siluetă atletică în costum de baie. Sora lui Kate Middleton are trei copii. Cum se menține / Galerie foto

.

Pippa Middleton și soțul ei, James Matthews, au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților în avans și alături de copii, cu o escapadă în familie pe una dintre insulele din Oceanul Atlantic.

Într-una dintre zilele pe care le-a petrecut la plajă, sora lui Kate Middleton a fost fotografiată alături de doi dintre copiii ei. În imagini apare într-un bikini alb, cu părul prins într-un coc lejer și ochelari de soare.

Pippa Middleton, siluetă impecabilă în costum de baie, la 40 de ani

Pippa Middleton are o siluetă atletică, rezultatul unei alimentații echilibrate și mișcării regulate. După cele trei nașteri, Pippa a revenit la silueta dinaintea sarcinilor pentru că a făcut mișcarea parte din rutina ei săptămânală. De când este mamă, Pippa se rezumă la două-trei antrenamente de câte 45 de minute pe zi, în funcție de cât de obosită este.

Pippa este adepta joggingului și antrenamentelor cardio la sală. De când a devenit mamă, antrenamentele ei cardio au devenit plimbările cu bicicleta cu cei mici și alergatul după ei în parcurile de joacă, lucru care nu o deranjează câtuși de puțin.

Citește și: Kate Middleton, îngrijorată de starea psihică a Prințului William. Prin ce trece soțul prințesei de Wales

Citește și: Trecutul scandalos al casei în care Kate Middleton se recuperează după operație. „Nu este un loc ideal”

Cum arată meniul ei zilnic

Când vine vorba de dietă, Pippa Middleton a dezvăluit că secretul ei sunt „alegerile sănătoase”, relatează Express.co.uk. Pippa are o dietă echilibrată și variată de cele mai multe ori, însă se bucură și de „ciocolată, chipsuri și de ocazionalul pahar de vin”.

La micul dejun, Pippa Middleton oscilează între mai multe variante delicioase, care sunt atât ușor, cât și rapid de preparat. Opțiunile ei de mic dejun includ: terciul de ovăz; ouăle fierte cu pâine prăjită de secară; iaurtul simplu amestecat cu fructe, semințe și nuci și pâinea prăjită de secară cu avocado și ouă.

Citește și: Ce se întâmplă în spatele ușilor închise între Prințul William și Kate Middleton: „Au certuri groaznice”

Citește și: Operația despre care Kate Middleton nu vorbește niciodată. Ea și Prințul William au aceeași cicatrice / Foto

Ce alimente evită

Zilnic, Pippa Middleton încearcă să mănânce „carbohidrați din cereale integrale și trei mese”. Sora Prințesei de Wales „a crescut cu convingerea că sănătatea înseamnă moderație în toate”. În perioadele în care se antrenează mai intens, Pippa mărește porțiile de orez brun, linte, quinoa și cartofi dulci.

În trecut, Pippa a dezvăluit că își dozează cantitatea porțiilor de mâncare și evită pâinea albă și pastele. Una dintre rețetele sale preferate pentru cină este un preparat cu pește, ton cu salsa de avocado. Un alt preparat care îi place este fasolea condimentată în stil thailandez.

Foto: Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton