Piesa pe care Sanda Ladoși nu o va mai cânta niciodată în duet: „Am cântat cu Gyuri Pascu, a murit, apoi cu Bogdan, a murit”

.

Sanda Ladoși a revenit pe scenă după o perioadă mai lungă în care nu a mai cântat în fața publicului. Artista a ales să facă o pauză pentru că a fost extrem de afectată de moartea bunului său prieten Bogdan Stanoevici.

Sanda Ladoși a revenit pe scenă și urmează să scoată un cântec nou, după mai bine de un an de pauză. Artista a mărturisit că moartea fulgerătoare a colegului său de la Circul Metropolitan București și totodată a bunului său prieten Bogdan Stanoevici a afectat-o foarte mult și nu a mai avut starea necesară să cânte.

Am tot avut spectacole, m-am întors pe scenă. Am fost într-o pauză. Am depășit cumva situația, acum cu Dumnezeu, înainte. Omul trece prin diverse. Orice șut în fund e un pas înainte.

Straniu eveniment, oricum, ca tot ce s-a întâmplat în ultimi doi ani. Tot ce e important în viață, pentru fiecare, se păstrează în suflet, iar ce e important și frumos rămâne, ce nu, se autoexclude. A plecat un om în puterea vâratei, care avea multe de spus și de făcut, a povestit Sanda Ladoși pentru impact.ro.

Citește și: Madonna ar sugera că este gay, într-un clip pe TikTok

Cum a reușit Elena Merișoreanu să slăbească. „De la o vârstă e foarte greu!”

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat. Prima declarație a afaceristului

Mama Monicăi Tatoiu a murit. „Eu mă bucur. M-am rugat să o ia Dumnezeu. Fără pomeni, fără priveghi!”

Piesa pe care Sanda Ladoși nu o va mai cânta niciodată în duet: „Am cântat cu Gyuri Pascu, a murit, apoi cu Bogdan, a murit”

Artista și-a amintit că alături de Bogdan Stanoevici a cântat piesa „Noaptea-mi bate în geam”. Aceeași piesă pe care înainte a interpretat-o în duet cu Gyuri Pascu. Pentru că ambii au murit, Sanda Ladoși a decis să nu mai cânte niciodată această piesă alături de altcineva.

M-am gândit cu tristețe la piesa „Noaptea-mi bate în geam”, foarte frumoasă de altfel, pe care o cântam cu Bogdan, care ne-a ieșit foarte bine. Se potriveau foarte bine timbrele noastre vocale. Acest duet a fost însă sortit… Nu-l mai cânt cu nimeni. Am cântat cu Gyuri Pascu, a murit, apoi cu Bogdan, a murit, a mai spus Sanda Ladoși.

Cântăreața a vorbit în repetate rânduri pe rețelele de socializare despre prietenia cu Bogdan Stanoevici și modul în care moartea actorului de la începutul anului 2021 a afectat-o.

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton