Pepe dă din casă de la “Te cunosc de undeva”. Ce se întâmplă între Andreea Bălan, Mihai Petre și Ozana Barabancea: “Ferească Dumnezeu!”/ Exclusiv

.

Pepe dă din casa noului sezon Te cunosc de undeva, care se difuzează la Antena 1. Prezentatorul dezvăluie că râde cu lacrimi la filmări, iar audiența ar fi maximă dacă pe post s-ar prezenta materialul brut.

Sezonul 20 al emisiunii Te Cunosc de undeva a început, iar la filmări e distracție mare, cel puțin așa ne-a declarat Pepe. Nu doar concurenții se distrează, ci și prezentatorii. De cealaltă parte, jurații se „înțeapă”, iar Mihai Petre simte pe piele lui ce înseamnă să stai pe scaun între Ozana Barabancea și Andreea Bălan.

Printre artiștii care au acceptat să participe la show-ul transformărilor se numără Connect-R și Shift, Ilona Brezoianu și Florin Ristei, Alexia Țalavutis și Dima Trofim, Eliza Natanticu și Zarug, Paula Chirilă și Romică Țociu, Barbara Isasi și Bella Santiago, Jo și Liviu Teodorescu, Emi și Cuza.

Pepe, prezentator Te cunosc de undeva: „Ar trebui să se dea materialul brut, ar face maximă audiență”

Pepe, de ce să ne uităm la noul sezon Te cunosc de undeva? Ce este nou?

Indiferent ce artiști sunt, plăcerea de a face transformări o au toți, și noi. Sunt piesele, sunt transformările… pentru că, chiar dacă au mai fost anumite piese sau anumiți artiști, la Te cunosc de undeva, făcuți de altcineva, nu au fost făcuți de cei care sunt acum. Și întotdeauna există o plăcere în a te juca cu fiecare personaj în parte.

E și distracție mare la filmări?

Glumele sunt noi, evident că te distrezi maxim la filmări. Nu pot să dau din casă. Am râs aseară cu lacrimi… Tociu este ceva ieșit din comun… Trebuie să vă uitați la Te cunosc de undeva pentru că într-adevăr e spectacol și avem de toate, de la muzică populară, până la tot ce e mai nou. A făcut Conect-R niște numere….

Jurații au o relație bună, se înțeleg sau se mai înțeapă?

Ferească Dumnezeu! Nu știu ce se montează, dar din punctul meu de vedere ar trebui să se dea materialul brut, ar face maximă audiență.

„E o caterincă mare. Adică sunt niște înțepături…”

Mihai Petre e pus în mijloc, între Andreea Bălan și Ozana Barabancea. Fetele, am senzația că vor să vorbească și nu pot de el… să vorbească între ele. Și el e foarte argumentat, foarte mișto. E o caterincă mare. Adică sunt niște înțepături așa cât se poate de finuțe. Argumentate de fiecare în parte. Tocmai asta cred că face deliciul.

Citește și:  Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. „Fără voi aș fi fost acum singură pe lume”

Citește și: Pepe, detalii rare despre căsnicia cu soția lui, Yasmine Ody: „Ne-am asumat asta”. Cum își cresc copiii

Citește și:  De ce și-a retras Alina Pușcaș fiul de la fotbal: „M-a afectat și pe mine” / Exclusiv

Pepe: „Pentru o emisiune pe care o vedeți pe post se filmează între 10 și 12 ore”

Reușești să te împarți între filmări, între concerte? Sau în această perioadă nu sunt atât de multe spectacole?

Mai dorm așa câteva ore, din când în când, mai ajung și pe la concerte, evident. Ne împărțim, știm programul de filmare. Eu merg doar la platou, nu am repetiții. Mergem direct la filmare, știm deja ce avem de făcut. Nu îmi ocupă atât de mult timp Te cunosc de undeva. Știu clar zilele în care se filmează și nu am ce să pun în ziua respectivă, pentru că filmăm și 12 ore. Așadar, pentru o emisiune pe care o vedeți pe post se filmează între 10 și 12 ore.

Pepe, mândru de copiii lui. Ce activități au micuții?

Timp pentru viața ta personală mai rămâne?

Am timp de copii, ei sunt prioritatea mea.

Ce fac copiii?

Fetele sunt foarte bine, Pepe crește, avem o viață cât se poate de echilibrată.

Ce activități aveți împreună, preferate, tu si copiii?

În primul rând au ei activitățile lor și îi însoțesc. Pepe face înot chiar dacă are un an și opt luni, Maria face handbal și face performanță. Face antrenamente zilnic, și în weekend are meciuri, e căpitan de echipă. Iar Rosa face și scrimă. A trecut deja prin anumite concursuri și a obținut și premii importante. A luat locul II, de exemplu. Dar face și pian, și canto face acasă și uneori mai trag cu urechea, dar pe la uși, nu mă bag în seamă foarte mult că nu vreau să încurc.

Dar mă bucur, crește inima în mine când văd cum evoluează fiecare în parte de la antrenament, la antrenament, de la activitate, la activitate, de la meditație, la meditație.
Că fac și meditații, evident, că sunt la școală, în clasa a 5-a, clasa a 2-a. Important să avem sub lupă cumva toată activitatea de dezvoltare și e bine, adică sunt mândru.

Se apropie Ziua Femeii. Ce cadouri oferi?

Muzicale. De 8 martie, dacă aș fi putut să mă clonez, ar fi…. Am ales 3 concerte. Cumva nu neapărat aproape, dar cât să pot să ajung la fiecare în parte și la probe că e vorba de respectul prestației pe care o ai pe scenă. Trebuie să prestăm live, suntem trupă. Chiar n-am avut cum să iau mai multe concerte. În alți ani am luat și mai multe, dar numai eu știu cum.

Foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton