Pentru ce meniu interesant au optat Pepe şi Yasmine Pascu la nunta lor fără dar: „Trebuie să mă felicit pe mine că am avut încredere”

.

Pepe și Yasmine Pascu au sărbătorit cununia religioasă de pe 7 iunie 2024, într-un mod cu totul special, alegând să organizeze evenimentul în aer liber, pe malul lacului. Ceea ce a făcut ca această zi să fie și mai memorabilă a fost faptul că nunta a coincis cu ziua de naștere a fiului lor, care a împlinit doi ani. Cei doi şi-au dorit un eveniment diferit de nunțile tradiționale, reflectând acest lucru chiar și în meniul ales.

Ce meniu au avut Pepe şi Yasmine Pascu la nunta lor

Pepe și Yasmine şi-au dorit ca invitații lor să se bucure de o varietate de opțiuni culinare, astfel încât meniul lor a inclus preparate pentru toate gusturile. De la fructe de mare și vită argentiniană până la pizza și shaorma, meniul a fost conceput pentru a satisface orice preferință culinară. Aperitivul a fost singurul fel de mâncare adus la masă, restul fiind servit sub forma unui bufet.

„Eu am venit cu ideea că am vrut să fie cu bufet și poate vrea cineva să mănânce vită argentiniană, poate vrea să mănânce pizza și mi-a zis cum să mănânce lumea pizza? Shaorma la 03.00 dimineața pentru că mulți pleacă de la evenimente și se duc pe la colț și am zis să le avem pe toate. A fost un shaormar, cu tot ce trebuie. Au fost și fructe de mare, dar nu toate odată. Cumva, a fost moment de început (…) Doar aperitivul a fost adus la masă”, a declarat Pepe la Xtra Night Show, potrivit Spynews.ro.

Citeşte şi: Pepe și Yasmine Pascu se căsătoresc religios. Cine sunt nașii și ce artiști vor cânta la eveniment: „Am zis că îmi doresc o nuntă atipică”

Citeşte şi: Ce ținute au purtat vedetele la nunta lui Pepe cu Yasmine Ody. Bella Santiago, Nico și Oana Roman, printre cei 200 de invitați

Pepe şi Yasmine şi-au dorit o nuntă fară dar

Un alt aspect neobișnuit al nunții a fost faptul că Pepe și Yasmine au optat să nu aibă o nuntă cu daruri. În schimb, și-au dorit ca evenimentul să fie o celebrare a iubirii și a zilei de naștere a fiului lor, fără presiunea financiară asupra invitaților. Cu toate acestea, mulți dintre invitați au ales să lase plicuri cu bani în semn de apreciere și susținere.

„Nu a fost cu dar. Am găsit din partea multora plicurile, le mulțumesc mult”, a mai spus Pepe, pentru sursa menţionată anterior.

Citeşte şi: Miresele verii 2024 în showbiz! Ce rochii au ales vedetele din România pentru ziua nunții / Galerie foto

Ce diferenţă de vârstă există între Pepe şi soţia sa

Între Pepe şi Yasmine există o diferenţă de 15 ani. Artistul a subliniat că în ciuda acestui lucru, nu simte o discrepanță semnificativă în relația lor. El a menționat că Yasmine, cu maturitatea ei, reușește să îl întinerească și să compenseze orice posibile diferențe.

Totodată, artistul a explicat că relația lor a început într-un mod firesc, având în vedere că au fost vecini și au avut ocazia să se observe și să se cunoască de-a lungul timpului. Astfel, pentru cei doi, dragostea și înțelegerea reciprocă par să fie elementele care contează cel mai mult, mai presus de orice alt aspect, inclusiv de diferențele de vârstă.

Citeşte şi: De ce s-a dus Cătălin Măruță fără Andra la nunta lui Pepe. Artista a ratat fabulosul eveniment

„Pentru noi e foarte bine, ne înțelegem foarte bine. Între noi nu cred că se vede neapărat diferența de vârstă, că eu par mai puștan și ea e foarte matură, cumva mă întinerește și pe mine. Nu, eu nu simt că este o diferență de vârstă între noi și cred că nici ea nu simte asta. (…) O știam de când era copil, că am fost vecini. Dar așa să o remarc, când a crescut și am văzut că s-a făcut frumoasă. Și știind că sunt și eu liber, și ea liberă, și am fost invitat la o petrecere la care era și ea, atunci am remarcat-o, atunci am fost mai atent, că de remarcat am remarcat-o dintotdeauna că a fost frumoasă mereu. Am fost vecini la un bloc diferență”, a declarat Pepe despre povestea de iubire cu soția lui, conform Playtech.

Câţi copii are Pepe

Pepe este tatăl a trei copii minunați. Artistul are două fete din căsnicia anterioară cu Raluca Pastramă și un băiat cu actuala soție, Yasmine. Relația lui Pepe cu copiii săi este una foarte apropiată, artistul fiind un tată devotat și implicat în viața acestora.

Citeşte şi: Pepe susține că fosta soție, Raluca Pastramă, l-a înșelat cu unul dintre prietenii lui: „L-am văzut pe camere”

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton