Pe ce își cheltuie banii Raluca Bădulescu: „Eu nu sunt cu întreținerea la zi”. Dezvăluirile făcute de Ilinca Vandici

.

Ilinca Vandici (37 ani) și Raluca Bădulescu (49 ani) au fost invitate în vloggul „Testul poligraf”, al lui Selly, moment în care și-au adresat mai multe întrebări la care au fost nevoite să răspundă cu sinceritate. Aici, cele două vedete, pe care le leagă o prietenie de peste 20 de ani, au făcut mai multe dezvăluiri, într-un mod cu totul amuzant. Raluca a precizat că nu obișnuiește să-și plătească factura la întreținere și spune că preferă să dea banii pe haine și accesorii.

Pe ce își cheltuie banii Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu reușește să atragă întotdeauna atenția cu aparițiile ei extravagante, pe care spune că își cheltuie toți banii. Vedeta a mărturisit că nu este la zi cu plata întreținerii pentru că preferă să dea banii pe lucruri mai importante pentru ea.

Întrebată de Ilinca Vandici în timpul vloggului „Testul poligraf” al lui Selly dacă „Vreodată ți s-a întâmplat să nu plătești întreținerea pentru că ești Raluca Bădulescu?”, vedeta a răspuns sincer: „Nu, nu plătesc întreținerea din cauză că nu-mi convine s-o plătesc.”

„Terminați-vă cu astea. Tot timpul e de luat un pantof, e de luat o gentuță în viață. (…) Nu putem să anulăm întreținerea, lumina, toate cheltuielile astea? Că practic mă deranjează rău la viața omenească. Deci da, eu nu sunt cu întreținerea la zi. Am zis-o și n-o să fiu niciodată cu întreținerea la zi, ca să se știe. Pe zi umblu mascată ca să nu mă ia ăia cu întreținerea”, a spus Raluca Bădulescu.

De asemenea, Ilinca Vandici a povestit că prietena sa cheltuie banii pe haine, genți și pantofi, lucru confirmat și de vedetă.

Citește și: Cum arată extravagantul apartament în care Raluca Bădulescu stă cu chirie. „Plătesc 1.300 de euro pe lună!”

Citește și: Raluca Bădulescu a împărțit internetul în două cu ultima ținută: „Arătați excelent, dar totuși aveți o vârstă” / „Vulgară”. Foto&Video

„Am niște sacouri… am un sacou pe care l-a purtat Michael Jackson, am zis că îi fac vitrină. Când eram în lockdown (n.r. carantină) m-a întrebat Florin, fostul meu soț: ”Se duce omenirea asta, ce o să facem, o să mâncăm nasturii de la sacoul lui Michael Jackson? Tu te-ai gândit că ar fi trebuit să faci și tu o investiție?” A trecut situația (n.r. pandemia) și m-am mai gândit că o să văd eu cum o să fac lucrurile cu cap. Eu am fost disperată după haine toată viața, cred că de când eram mică, de când mergeam în casă cu pantofii mamei, purtam mărgelele bunicii. Aș da toți banii pe haine, oricând”, a mărturisit Raluca Bădulescu.

Ar renunța Ilinca Vandici la prietenia Ralucăi Bădulescu pentru bani?

Raluca Bădulescu a întrebat-o pe Ilinca Vandici dacă ar renunța la prietenia lor pentru suma de 10 milioane euro. Deși prezentatoarea a spus „Nu”, testul poligraf a demonstrat că a mințit.

„Asta înseamnă că, după aia, noi nu mai vorbim!”, a spus Ilinca Vandici.

Citește și: Cum arată casa lui Ion Ţiriac şi ce avere are afaceristul. Locuinţa este mare cât 10 terenuri de tenis, iar patul este tapiţat cu piele de elefant

Citește și: De ce a divorțat, de fapt, CRBL de soția sa, după 16 ani de căsnicie. „Sunt foarte mulți care nu ar face asta”

„Vorbim pe ascuns, găsim noi o modalitate!”, a răspuns Raluca Bădulescu.

„Dacă vorbim pe ascuns și pe ascuns, în continuare, ne păstrăm relația, da, of course (n.r. desigur) și plecăm în vacanță”, a spus râzând Ilinca Vandici.

În cele din urmă au ajuns la concluzia că dacă prietenia lor s-ar termina definitiv, nu ar lua banii, însă dacă ar continua să-și vorbească, ar face această înțelegere.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Raluca Bădulescu și Ilinca Vandici

Sursă foto: Captură video, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton