Pax Jolie-Pitt a ajuns la spital după ce a suferit un accident. Cum se simte fiul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt

.

Pax, fiul în vârstă de 20 de ani al lui Brad Pitt și al Angelinei Jolie, a ajuns la spital după ce a suferit un accident cu bicicleta. Tânărul s-a rănit la cap și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Cum s-a produs accidentul și care este starea copilului celebrilor actori.

Pax Jolie-Pitt a ajuns la spital în urma unui accident

Pax Jolie-Pitt, fiul actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt, a ajuns de urgență la spital după ce a suferit un accident în timp ce se plimba cu bicicleta electrică prin Los Angeles.

Tânărul s-a lovit la cap și după ce a acuzat dureri de cap. Pax nu purta cască în momentul impactului.

Poliția și paramedicii care au răspuns la apel au ales să-l ducă de urgență la spital după ce s-a plâns de dureri de cap. Pax, care la fel ca frații lui nu ține legătura cu Brad Pitt, conducea prin Los Angeles în jurul orei 17:00 (ora locală), ajungând pe o stradă aglomerată, la orele de vârf.

Potrivit unor surse din Poliție, citate de Daily Mail, acesta se apropia de o intersecție în momentul în care a intrat cu bicicleta în spatele unei mașini care se oprise la culoarea roșie a semaforului.

Înainte ca poliția și paramedicii să să ajungă la fața locului, șiferul a coborât din mașină și s-a asigurat că Pax Jolie-Pitt este bine.

Citește și: Angelina Jolie, dezvăluiri sumbre din trecut. De ce a vrut să angajeze un asasin pentru a o ucide. „Sună nebunește ce spun!”

Citește și: Angelina Jolie, acuzată că și-a influențat copiii să rupă legătura cu Brad Pitt după divorț. Un fost bodyguard rupe tăcerea

Martorii oculari au afirmat că tânărul s-a plâns de dureri la nivelul șoldului și părea a fi rănit la cap.

TMZ a citat surse care au precizat că starea lui Pax, care a fost transportat la spital, este una stabilă.

Fiul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt deține o bicicletă de 3.000 dolari

În ultimele luni, Pax a fost văzut în jurul orașului Los Angeles mergând pe o bicicletă electrică Talaria Sting R MX4, care costă în jur de 3.000 de dolari.

În momentul impactului tânărul nu purta cască. În ultimele fotografii în care a fost surprins în ultimele luni, Pax apare de fiecare dată cu capul gol.

Citește și: Cât costă ținutele purtate de Carmen Iohannis la Jocurile Olimpice. Prima Doamnă a României a ales un top cu buricul gol

Citește și: Cum arăta Selena Gomez înainte de botox. Actrița, transformată de tratamentul pentru boala Lupus: „Prefer să fiu sănătoasă” / Foto

Pe lângă Pax, care a fost adoptat Jolie în Vietnam în 2007, la vârsta de trei ani, ea și fostul ei Brad Pitt au alți cinci copii: Maddox, 22 de ani; Zahara, 19; Shiloh, 18 ani; și gemenii Knox și Vivienne, 16 ani.

Jolie l-a adoptat pe Maddox în Cambodgia în 2002, iar mai târziu a adoptat-o ​​pe Zahara în 2005 în Etiopia, în timp ce Shiloh, Knox și Vivienne sunt copiii lor biologici.

Brad Pitt i-a adoptat și el pe Pax în 2008 și Zahara și Maddox în anul 2006.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Pax Jolie-Pitt

Sursă foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton