Pavel Bartoș, oprit de polițiști din cauza lui Cabral Ibacka. Cum s-a terminat totul

.

Cabral Ibacka e un maestru al farselor și a ticluit multe planuri de-a lungul timpului. Prezentatorul recunoaște că a testat de multe ori limitele colegului său, Pavel Bartoș, dar nici acesta nu s-a lăsat mai prejos.

La un moment dat, prezentatorul de la Vocea României a fost oprit de Poliție, iar asta tot din cauza lui Cabral Ibacka. Pavel Bartoș a scăpat atunci ieftin, dar cu siguranță că nu o să uite această poveste prea ușor.

Cabral, despre farsele pe care și le face cu Pavel Bartoș: „I-am pus un pește mort la bancheta din spate”

“Am avut seria de necazuri cu Pavel Bartoș, atunci am dus-o mult prea departe! Filmam amândoi în Buftea și erau zile foarte lungi, noi nu eram actori principali, erau foarte multe ore de așteptare și normal că ne-am apucat să facem toate prostiile. Am plecat cu ascunsul cheii de la mașină, la pusul în mașină a unei chestii care mirosea urât. El mi-a pus ceva urât mirositor la admisia de aer, eu i-am pus un pește mort la bancheta din spate.

Mi-a pus și el unul într-un loc greu accesibil, a trebuit să las mașina două săptămâni acasă. I-am legat puntea din spate cu un lanț de un copac. El mi-a scos mie ștergătoarele, ploua de rupea, și abia am găsit unul în niște tufe ca să pot pleca acasă”, povestește Cabral Ibacka despre “jocurile” pe care le are cu Pavel Bartoș, conform Ciao.ro.

Citeşte și: Cabral, reacție virală după ce soția lui, Andreea Ibacka, a fost cerută în căsătorie de alt bărbat: „L-ai făcut praf”

Citeşte și: Cabral și Andreea Ibacka, un cuplu modern. El calcă rufe, ea montează mobila. La cine stau banii: „Eu sunt banca” / Exclusiv

Cabral Ibacka: „L-a oprit poliția prin Buftea, că mașina lui scotea fum de un metru”

A existat însă un moment când această poveste s-a transformat în ceva mai mult, iar din cauza asta Pavel Bartoș a fost oprit de Poliție.

“Am făcut rost de un litru de lichid de fum și l-am băgat în eșapament și l-a oprit poliția prin Buftea, că mașina lui scotea fum de un metru. Au vrut să-i ia actele, până s-au prins că mirosea a căpșuni… deci nu era de la mașină”, mai spune Cabral Ibacka.

Dacă la alte capitol excelează, în fața copiilor se dă învins. Namiko (5 ani) și Tiago ( 2 ani) i-au schimbat total viața lui Cabral Ibacka. Prezentatorul povestește, cu umor, cum face nopți albe din cauza celor doi copii, pe care nu îi reușește să îi culce la ora dorită, deși depune tot efortul pentru asta. Cabral Ibacka recunoaște că ar avea cearcăne dacă acestea s-ar vedea, pentru că acest proces devine tot mai obositor. Deși a încercat mai multe soluții, rezultatul se lasă așteptat.

Citeşte și: De ce nu mai lucrează Cabral și Andreea Ibacka împreună: „Avem destul haos”. Cuplul s-a cunoscut pe platourile de filmare

Citeşte și: Cabral, despre realitatea din spatele imaginilor perfecte de pe rețelele de socializare: „Nu toate-s la locul lor”

Cabral, învins de cei doi copii

„Bună ziua. Mă numesc Cabi și sunt tată de fete și de băiat. Rog și eu acum, public, asumat, să-mi explice și mie un părinte cum e cu copiii ăia perfecți care se culcă la 20:00 și dorm până la 07:30. Că ăștia ai mei ori au softul stricat, ori au moștenit frichineală în koor de la tac’su, ori nu știu ce au, că nu vor să doarmă, orice le-aș face!”, a povestit Cabral Ibacka, pe o rețea de socializare.

Prezentatorul încearcă să îi culce pe cei mici la 20.00, dar nu reușește și, de multe ori, noaptea se transformă în zi.

„Dacă îi pun în pat la 20:00… e ca și cum aș băga găina vie în cuptor! De nu se frichinesc, se rostogolesc, se smotocesc… tocesc cearceafurile alea de le fac chiloți! Le vorbesc frumos, le spun povești, le pun muzică… mai am să le dansez la bară și să le cânt la harpă, că tot degeaba, nu adorm! Și dacă se întâmplă să adoarmă – ca prin minune – la 21:00… m-am nenorocit! La 05:00 A.M. umblă prin casă de zici că-s în Zombie 3 – Învierea!”, adaugă Cabral Ibacka.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton