Ne aflăm în postul Paștelui, iar unele vedete se conformează și gătesc preparate delicioase vegane.
Paula Seling a prezentat recent, în mediul online, o rețetă de brânză de post cu alune caju.
„La brânza de caju, particularitatea constă în asocierea cu țelina. Caju trebuie lăsat la hidradat circa patru ore”, a explicat cântăreața pe canalul său de Youtube.
După ce a lăsat cele 200 de grame de alune caju la înmuiat timp de patru ore, Paula Seling le-a pus într-un blender cu o cană de apă proaspătă și a mai adăugat câteva ingrediente.
„Se mai pun fulgi de drojdie, cam o linguriță, una de sare, turmeric, puțin coriandru, doi căței de usturoi și storc niște lămâie. Se amestecă în blender până se face o pastă omogenă. Puneți apă în funcție de consistență. O lingură de muștar completează bine gustul. Pentru ca gusturile să se întrepătrundă ar trebui pusă timp de câteva minute la frigider”, a mai spus artista. Pentru un plus de prospețime, Paula Seling recomandă adăugarea unei legături proaspătă de mărar și două cepe, toate tocate mărunt.