Paula Seling, impresionată de sfaturile lui Dorian Popa pentru fiica ei, Elena: „O dicție impecabilă și o exprimare corectă”

.

Paula Seling are o fiică adoptivă, Elena Bucura Seling, în vârstă de 9 ani. Elena și-a dorit să-l cunoască pe Dorian Popa și pe patrupedul lui, Cheluțu’, iar dorința i-a fost îndeplinită recent. Cântăreața a reușit să-l contacteze pe actor și a fost impresionată de sfaturile pe care i le-a oferit Elenei.

Deși a devenit mamă în 2016, atunci când a adoptat-o pe Elena, Paula Seling a vorbit pentru prima oară în presă despre acest lucru abia șase ani mai târziu, în 2022. Solista a ales discreția în fața opiniei publice în urma unei întâmplări nedorite, în care Elena a venit plângând acasă.

Paula Seling, numai cuvinte de laudă despre Dorian Popa, după ce i-a făcut cunoștință cu fiica ei

Fiica Paulei Seling și-a exprimat dorința de a-l cunoaște pe Dorian Popa și pe patrupedul lui, un bulldog francez numit Cheluțu’. Paula Seling a fost impresionată de interacțiunea dintre Dorina Popa și fiica ei, Elena.

„În urmă cu ceva timp, Elena m-a întrebat, timid, dacă nu am numărul lui Dorian Popa pentru că ar vrea să îl cunoască, pe el și pe Cheluțu’. Am dat repede niște telefoane și am reușit să îl găsesc”, a scris Paula Seling în mediul online.

Citește și: Paula Seling, despre fiica ei: „Copilul este un cadou pe care îl primești în viața ta” / Exclusiv

Citește și: Paula Seling, la FRESH by UNICA: „Familia e totul și e foarte important să îi dăruiești totul” / Exclusiv

Paula Seling, despre Dorian Popa: „Cel mai mult mi-au plăcut sfaturile minunate pe care i le-a dat Elenei”

A continuat postarea descriindu-l pe Dorian drept „foarte amabil, elegant și respectuos”. Cu o comunitate online de milioane de urmăritori pe Instagram, TikTok și YouTube, Dorian Popa este unul dintre cei mai îndrăgiți creatori de conținut digital.

„Cel mai mult mi-au plăcut sfaturile minunate pe care i le-a dat Elenei, cu o dicție impecabilă și o exprimare corectă. I-a explicat îndelung de ce trebuie să înveți. Cât de importantă este dezvoltarea personală, câte fete frumoase ca ea pot exista, dar și cât de specială este o fată frumoasă și deșteaptă, informată și inteligentă. Felicitări Dorian, pentru exemplul de succes muncit. Mulțumesc pentru disponibilitate și amabilitate!”, a mai scris Paula Seling, pe rețelele sociale.

Citește și: Paula Seling dezvăluie cum a depășit momentul divorțului: „A trebuit să mă adaptez noului mers al lucrurilor” / Exclusiv

Citește și: Paula Seling se simte pregătită pentru o nouă relație. „Pentru o femeie e important să iubească și să fie iubită”

Cine este Dorian Popa

Dorian Popa este un actor, cântăreț și creator de conținut online din Constanța. A devenit cunoscut în anul 2011, datorită rolului jucat în serialul „Pariu cu viața”. A mai apărut în serialele „O nouă viață” și „Sacrificiul”. Totodată, a jucat în filmele „Ghinionistul”, „5GANG: Un altfel de Crăciun”, „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, „Tabăra” și „Secretul lui Zorillo”.

Foto: Instagram/Paula Seling

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton