Paula Chirilă, surprinsă în ipostaze tandre cu un bărbat. Ce spune vedeta

.

Paula Chirilă (47 ani) ar fi fost surprinsă în ipostaze tandre cu un bărbat. Actrița a fost întrebată dacă se află ântr-o nouă relație, la cinci ani de la separarea de Marius Aciu.

Deși au trecut mai mulți ani de când s-a despărțit de tatăl fetiței sale, Paula Chirilă nu s-a mai afișat în public cu vreun alt bărbat.

Însă, actrița a fost surprinsă zilele trecute cu un domn care a sărutat-o pătimaș.

Potrivit Spynews, Paula a vrut să își ia „la revedere” de la un domn. Cei doi s-au pupat pe obraz, însă acesta a făcut un pas mai îndrăzneț și a sărutat-o pe îndrăgita actriță. Aceasta nu ar fi părut deloc deranjată de sărut, ba chiar ar fi zâmbit.

Paula Chirilă a fost contactată pentru a confirma sau infirma noua relație.

„Ce partener? Nu am niciun nou partener. Nu mă sărut cu niciun bărbat. Nu am nimic de declarat. Eu nu pot să mă văd cu niciun om la o terasă fără să iasă discuții. Nu am nicio relație”, a declarat actrița pentru sursa citată.

Paula Chirilă a fost căsătorită între anii 2008-2017 cu Marius Aciu. Cei doi au împreună o fetiță, Carla Sofia, în vârstă de 13 ani.

„Da, am divorţat. Ne pare rău. Am purtat o discuţie firească şi am ajuns la decizia asta comună. Marius e o persoană minunată, am avut o căsnicie frumoasă, de 12 ani, avem un copil frumos, pe care încercăm să-l creştem echilibrat. Şi încerc să trec cum pot peste perioada asta, mai ales că sunt şi Sărbătorile. Crăciunul sper să-l petrecem împreună. Suntem împreună pentru Carla. Nu mai încerc sa îmi fac planuri de viitor, că nu sunt sigură nici de ziua de mâine. Cred că am învăţat nişte lecţii foarte importante de viaţă şi, dacă va fi cazul, le voi aplica într-o altă relaţie”, spunea actrița în urma divorțului.

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton