Paula Chirilă a apelat din nou la medicul estetician: „Mici retușuri înainte de vacanță”

.

Paula Chirilă a trecut pragul medicului estetician. Actrița în vârstă de 48 de ani vrea să arate cât mai bine posibil, astfel că nu ezită să apeleze la operațiile sau tratamentele estetice atunci când consideră că are nevoie de un mic retuș.

Paula Chirilă este o actriță apreciată în lumea teatrului românesc, dar este și co-prezentatoare la emisiunea „Xtra Night Show” de pe Antena 1. Aceasta a recunoscut în mai multe rânduri că a apelat la ajutorul medicului estetician întrucât își dorește să arate mereu bine.

Paula Chirilă și-a făcut o nouă operație estetică

Cum este o prezență constantă pe micile ecrane, Paula Chirilă vrea să fie mereu în formă și să arate perfect la fiecare apariție. Adeptă a intervențiilor estetice, actrița a dat o fugă la cabinetul medicului pentru un mic retuș.

Paula a vrut să scape de câteva riduri care își făcuseră apariția pe chipul ei, dar și de gușă. Medicul estetician a reușit să îi îndeplinească dorința, astfel că, înainte de a pleca în vacanță, actrița a trecut printr-o intervenție estetică.

Medicul i-a făcut câteva injecții cu vitamine și acid hialuronic pentru a o scăpa de ridurile din zona ochilor, însă, în ceea ce privește gușa, actrița a avut nevoie de o intervenție estetică cu laser.

Citește și: Paula Chirilă, experiență impresionantă la mănăstire: „N-am să uit niciodată îmbrățișarea aceea”

Citește și: Paula Chirilă, surprinsă în ipostaze tandre cu un bărbat. Ce spune vedeta

„Pielea de sub ochi arăta destul de urât, arăta așa, ușor creponată, fiind și foarte subțire, cu aspect de cearcăne”, a afirmat Paula, citată de Wowbiz.

Actrița a povestit pe rețelele de socializare că operația a durat doar 30 de minute, iar recuperarea a fost una ușoară și nici nu a rămas cu cicatrice.

„Am hotărât să-mi fac un cadou. Am făcut-o și pe asta! Am decis să-mi scot gușa. Recuperarea a fost una foarte ușoară. Nu au fost cicatrici, zona s-a umflat un pic după procedură”, a spus Paula Chirilă.

„Mici retușuri înainte de vacanță”

Luni, Paula a ajuns din nou în cabinetul medicului estetician. Pregătită să plece în vacanță, actrița a vrut să se asigure că va arăta perfect în zilele pe care le va petrece departe de platoul de filmare.

Aceasta s-a filmat la clinică și a postat imaginile pe Instagram.

Citește și: Ce meserie a avut Paula Chirilă înainte să devină actriță. „Nu a fost deloc ușor!”

Citește și: Paula Chirilă, supradoză din greșeală: „A început să mi se umfle limba și mă sufocam”

„Mici retușuri înainte de vacanță”, este mesajul care a însoțit clipul realizat de simpatica actriță pe holul clinicii de chirurgie plastică.

Actrița zâmbește fericită la cameră, arătându-le urmăritorilor săi cât de bine se simte după ce a făcut un nou tratament estetic.

Ce meserie a avut Paula Chirilă înainte de a deveni actriță

Paula Chirilă este acum o actriță iubită, însă nu mulți știu că aceasta a mai avut o meserie înainte de a urca pe scenă. În urmă cu doi ani, aceasta a povestit cum a ajuns să lucreze ca asistent medical.

„Au fost 4 ani de facultate în care eu eram ziua la facultate, zi lumină. Și noaptea eram la spital, și apoi iarăși. De la 7 mergeam la facultate, spălam pe jos în sala de mișcare. De la 9 începeam cursurile și terminam seara și mă duceam la spital. Nu a fost deloc ușor. Acum privesc în urmă, așa, cu îngăduință, dar atunci a fost o perioadă foarte grea. Însă atunci fiind foarte tânără, am putut să duc chestia asta. Acum nu știu cum aș mai duce-o. Probabil cu ambiția care mă caracterizează și la cât de încăpățânată sunt și ambițioasă, aș duce-o până la capăt dar cu eforturi mari”, povestea Paula Chirilă pentru Ciao.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Paula Chirilă

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton