Patrick Dempsey și soția lui, Jillian, au sărbătorit 24 de ani de mariaj. Cei doi au fost la un pas de divorț

.

Patrick Dempsey nu și-a pierdut romantismul. Actorul din producția Anatomia lui Grey și soția sa, Jillian Dempsey, au marcat în urmă cu două zile 24 de ani de mariaj.

Starul în vârstă de 57 de ani a postat un mesaj emoționant pentru soția, Jillian Dempsey, în onoarea celor 24 de ani petrecuți împreună. Cei doi s-au căsătorit pe 31 iulie 1999, la ferma actorului din Maine.

Cum și-a surprins Patrick Dempsey soția

„24 de ani! Pe ce drum uimitor am fost! Te iubesc! Aniversare fericită”, a scris actorul din producția „Grey’s Anatomy” pe o rețea de socializare.

Jillian a mărturisit pe Instagram că soțul ei i-a dăruit un buchet de trandafiri pentru această zi specială. Ea a împărtășit o altă fotografie din excursia lor: „La mulți ani pentru cei, 24 de ani, Paddy, drumeția noastră a fost incredibilă”, a fost comentariul pe care l-a lăsat în dreptul imaginii.

Citeşte și: Gabriela Prisăcariu, trăiri neaşteptate după nunta cu Dani Oţil: „Am picioarele praf, cu răni” / Galerie foto

Citeşte și: Dani Oțil, mesajul cu care și-a luat prin surprindere socrii la nunta cu Gabriela Prisăcariu: „Puteau să nu o crească atât de mult”

Cum au evitat divorțul

Cei doi s-au căsătorit în 1999, dar s-au separat pentru scurt timp în 2015, iar Jilian a depus atunci cererea de divorț. Au fost văzuți de mână la 11 luni după ce și-au anunțat despărțirea , în ianuarie 2916.

Patrick a dezvăluit că, în timpul reconcilierii lor, au făcut mult sex, iar asta le-a salvat căsnicia.
„Am decis că este timpul să lucrăm la problemele noastre individuale și la problemele noastre de cuplu. Nu eram pregătit să renunț la ea și nici ea nu era. Am fost amândoi hotărâți. Am vrut amândoi să luptăm”, mai spunea el.

Citeşte și: Patrick Dempsey, cel mai sexy doctor de pe micul ecran

Citește și: Patrick Dempsey, „domnisor” de onoare

Patrick Dempsey, schimbare de look

Patrick Dempsey și Jillian Dempsey au împreună trei copii: Tallula, 21 de ani, și gemenii Darby și Sullivan, 16 ani.

Starul și-a șocat urmăritorii anul trecut, în decembrie. Atunci, soția sa a distribuit un clip în care Dempsey recurge la o schimbare de look, se rade în cap. „Schimbarea e bună!” , a scris Jillian în dreptul videoclipul alb-negru, dar fanii nu i-au susținut spusele. Ba mai mult, au fost traumatizați de noul aspect al actorului.

„Nu este amuzant Jill, l-ai făcut să scape de părul lui”, s-a lamentat o persoană. „Părul lui prețios”, s-a plâns altul.

„Cred că acest lucru este mai traumatizant decât moartea lui Derek”, a glumit un al treilea urmăritor, referindu-se la personajul lui Patrick din „Grey’s Anatomy”, Dr. Derek Shepherd, care moare în sezonul 11.

Dempsey a mai fost căsătorit

Dempsey a mai fost căsătorit cu regretata actriță Rochelle Parker din 1987 până în 1994; el avea 21 de ani, iar ea 47 de ani în momentul în care au schimbat jurămintele. Parker a murit în 2014.

Foto: Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton