Patrick Dempsey, desemnat cel mai sexy bărbat în viață de revista People

.

Actorul Patrick Dempsey a fost desemnat marți, 7 noiembrie, „cel mai sexy bărbat în viață”, de revista People.

Au trecut aproape două decenii de când Patrick Dempsey a apărut pe micile ecrane în rolul neurochirurgului Dereck „McDreamy” Sheperd în serialul de succes Grey’s Anatomy. Acum, îndrăgitul actor în vârstă de 57 de ani la care o mulțime de femei suspină, a fost numit cel mai sexy bărbat în viață.

Patrick Dempsey, desemnat cel mai sexy bărbat în viață

„Mă bucur că se întâmplă în acest moment al vieții mele”, a afirmat Patrick Dempsey, care apare pe coperta Revistei People. Dempsey a preluat titlul de „cel mai sexy bărbat în viață” de la Chris Evans, actorul din Marvel.

„Este plăcut să am recunoașterea și cu siguranță ego-ul meu a crescut, dar îmi oferă ocazia pentru a-l folosi pentru ceva pozitiv”, a mai spus celebrul actor.

Unul dintre cele mai importante lucruri din viața lui este Centrul Dempsey, pe care l-a fondat în onoarea regretatei sale mame pentru a sprijini bolnavii de cancer și apropiații lor.

Citește și: Patrick Dempsey și soția lui, Jillian, au sărbătorit 24 de ani de mariaj. Cei doi au fost la un pas de divorț

Citește și: Harry și Meghan, uitați de Familia Regală. Ducii de Sussex nu au fost invitați la ziua Regelui Charles

La fel de important pentru actorul considerat „cel mai sexy bărbat în viață” în 2023 este să fie un soț bun pentru nevasta lui, Jillian (57 ani), și un tată la fel de bun pentru copiii lor, Talula (21 ani) și gemenii Sullivan și Darby (16 ani).

O altă pasiune a lui Dempsey o reprezintă mașinile de curse.

Patrick Dempsey, după ce a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață de People: „Am fost complet șocat”

Ce i-a trecut prin minte atunci când a auzit că a fost numit cel mai sexy bărbat în viață de către People? „Am fost complet șocat și apoi am început să râd, de genul, asta e o glumă, nu? Întotdeauna am fost domnișoara de onoare”, a mărturisit Patrick Dampsey.

„Uitasem complet de asta și nici măcar nu mă gândeam să fiu în această postură. Deci ego-ul meu este bun”, a mai spus actorul.

„Vor râde de mine”

În ceea ce privește modul în care vor reacționa copiii lui când vor afla, Dempsey susține că „vor râde de mine și vor face glume pe seama mea și vor încerca să evidențieze toate motivele pentru care nu ar trebui să fiu (cel mai sexy bărbat în viață)”, a spus el.

În luna decembrie, Patrick Dempsey își va arăta abilitățile de șofer de curse în filmul „Ferrari” regizat de Michael Mann, unde va interpreta rolul pilotului italian Piero Taruffi. Filmul l-a învățat o lecție despre asumarea riscurilor, dar în afara pistei.

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, atacați cu arme la America Express: „Rămăsese cu pistolul la cap” / Video

Citește și: Scandaluri uitate în showbiz. De ce au ajuns la cuțite Florin Busuioc, Andrei Zaharescu sau Nicoleta Voicu cu propriii copii

Am urmărit acest film ani la rând, așadar l-am sunat pe Michael și i-am zis: „Vreau să discutăm pentru a fi parte din el”. Acest lucru m-a învățat că atunci când îți dorești ceva cu adevărat, trebuie să îl faci tu însuți”, a mai spus actorul.

Acum, Patrick Demsey învață că lucrurile bune vin cu adevărat pentru cei care știu să aștepte.

„Am autocolante, tricouri, postere”, a glumit el despre noul său titlu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini cu Patrick Dempsey, cel mai sexy bărbat în viață

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton