Pasiunea secretă a prezentatoarei Alina Pușcaș: „Știu că mă pricep”. De ce nu a mai jucat în seriale după succesul avut cu „Narcisa sălbatică” / Exclusiv

.

Alina Pușcaș și-a făcut debutul pe micul ecran în serialul Narcisa Sălbatică, în urmă cu 10 ani,  unde a avut rol principal, proiect care i-a deschis de altfel drumul în televiziune. A dat casting ulterior pentru postul de prezentatoare TV la “Te cunosc de undeva”, unde este titulară. Dacă de-a lungul anilor au avut loc schimbări atât în componența juriului, cât și în ceea ce privește prezentatorul TV, Alina Pușcaș a fost singura care a avut continuitate. Vedeta a povestit pentru Unica.ro despre pasiunea ei secretă legată de fotografie, dar și în ce condiții ar mai fi tentată să joace într-un serial TV.

Fotografia, pasiunea secretă a prezentatoarei Alina Pușcaș

În paralel cu televiziunea, Alina Pușcaș are propriul brand de haine, de care se ocupă, moda fiind una dintre pasiunile ei. Acest lucru se observă și în spațiul ocupat de hainele ei în căminul conjugal.

“Am dressing cu Mihai, pentru că soțul nu are atât de multe lucruri. El e mai mult pe tricouri, pe pantaloni așa. Ne-am împărțit spațiile având în vedere că acum avem casă și avem chiar prea mult spațiu, chiar putem să depozităm și de la vecini dacă au nevoie. Suntem bine”, a povestit Alina Pușcaș pentru Unica.ro.

Ea și Mihai Stoenescu, de profesie medic stomatolog, au împreună trei copii: două fete și un băiat. Având-o drept exemplu pe mama lor, fetele au început deja să își exprime punctul de vedere legat de haine.

Pasiunea secretă a prezentatoarei Alina Pușcaș: "Știu că mă pricep". De ce nu a mai jucat în seriale după succesul avut cu "Narcisa sălbatică" /  Exclusiv

“Le place să se îmbrace frumos când merg undeva. Le place să combine culori. Știu că nu e bine să combine ceva pestriț cu ceva pestriț, adică deja s-au prins de chestiile astea, de must have-urile unei ținute, dar eu sper să nu fie totuși atât de disperate, că o să vină momentul din liceu când sigur se va întâmpla asta. Le ghidez când mi se pare ceva că nu e tocmai potrivit, le explic.  Melisa, de exemplu, mijlocia, deși e angelică cu ochi albaștri și blondă, este mai băiețoasă, iar Iris e prințesa balerină”, a spus, pentru Unica.ro, Alina Pușcaș.

Citește și: Ce spune Alina Pușcaș despre diferența de vârstă dintre ea și soțul ei. Pe cine moștenește fata lor cea mică: “Are 4 ani și citește. M-a șocat”/ Exclusiv

Citește și: De ce au refuzat Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, să participe la „Power Couple” și „Asia Express”. „Efectiv suntem obsedați” / Exclusiv

Citește și: Ce părere au Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, despre terapia de cuplu: „Am râs pe chestia asta” / Exclusiv

Pasiunea secretă a prezentatoarei Alina Pușcaș: "Știu că mă pricep". De ce nu a mai jucat în seriale după succesul avut cu "Narcisa sălbatică" /  Exclusiv

Alina Pușcaș: „Mi-aș fi dorit să fac un curs de fotografie”

Până la startul filmărilor unui nou sezon “Te cunosc de undeva”, prezentatoarea TV se bucură de vară, și-a încărcat bateriile într-o vacanță în Italia.

“Mă ocup în special de brand-ul meu și de casă. Mi-aș fi dorit foarte tare să mă mai ocup de mine, în sensul în care să mai învăț ceva. Mi-aș fi dorit să fac un curs de fotografie, să-l aplic pentru că-mi place foarte mult fotografia și știu că mă pricep, e important să știi să folosești aparatul și pentru asta ai nevoie de setări. La un moment dat am vorbit cu un fotograf profesionist și am zis: ‘măi, deci știu să încadrez, știu ce trebuie să fac la o fotografie, știu ce urmăresc când vreau să fac o fotografie, dar nu știu să fac setările alea’. Și îmi zice: ‘ai citit vreodată manualul? Instrucțiunile?’ Nu. Nu pot așa. Nu, lasă, mai bine să-mi explice cineva decât să stau să citesc eu”, ne-a povestit Alina Pușcaș despre pasiunea ei.

În ce condiții ar mai juca Alina Pușcaș în seriale TV

Am fost curioși să aflăm dacă Alinei Pușcaș i-ar mai surâde ideea de a interpreta vreun personaj, după rolul din Narcisa Sălbatică.

“Mă tentează și nu mă tentează. Important e să fie un scenariu bun. Cu toată sinceritatea posibilă, în afară de Narcisa sălbatică, n-am văzut un scenariu care să fie wow. Mi-aș dori un scenariu care să te țină mai în priză, să fie în genul Narcisei sălbatice și cumva să nu fie genul ăsta de serial care să te țină blocat efectiv un an de zile, să nu mai poți face absolut nimic, pentru că asta e încă o chestie care e un pic o problemă. Că nu poți să fii gen 10 ore pe zi numai acolo, dacă îți permite scenariu să fii. Nu știu. În general, cu cât sunt mai multe personaje într-un serial, cu atât se pot planifica secvențele de filmare mai răsfirat ca toată lumea să poată respira, să zic așa și să nu fie suprasolicitată”, ne-a spus Alina Pușcaș.  

Citește și:  Momentul în care Andreea Bălan a realizat că îl iubește pe Victor Cornea: „Mi-am dat seama că ceea ce trăisem în relațiile anterioare nu era sănătos” / Exclusiv

Citește și: Cum se pregătește Laura Cosoi să devină mamă pentru a patra oară: „Mă bucur de fiecare secundă”

Citește și: Ce a spus Bogdan Vlădău despre separarea de soţia lui, Gina Chirilă: „Suntem destul de mari și de maturi ca să facem un anunț oficial”

Citește și: Eva, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, a împlinit 9 ani. Urarea emoționantă a artistei: „Să nu lași lumea să te schimbe!”

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton