Pasiunea mai puțin știută a Andrei Marinescu, arhitect Visuri la cheie: „E momentul în care las toate problemele și mă relaxez” / Exclusiv

.

Ce pasiune are Andra Marinescu, arhitect Visuri la cheie? Am aflat chiar de la vedeta Pro TV, într-un interviu acordat în exclusivitate, în care ne-a vorbit și despre cazul prezentat, în această seară, în emisiunea Visuri la cheie.

De la ora 21:30, la PRO TV va fi difuzată o nouă ediție a emisiunii Visuri la cheie. Show-ul care schimbă destinul unor familii greu încercate va aduce în prim plan un tânăr cu o poveste incredibilă. Vasile nu a apucat să-și cunoască tatăl, deoarece acesta a murit prea devreme, iar mama lui l-a supus unor provocări greu de depășit.

Andra Marinescu, arhitect Visuri la cheie, pasiune secretă. Ce o relaxează cel mai mult?

După ce ani la rândul a trăit în gunoaiele pe care mama le strângea în casă, acesta a luat-o de la capăt. El a făcut curat și vrea să devină arhitect. În doar câteva ore, telespectatorii vor vedea cum viața i se va schimba total. Asta, desigur, după ce va primi vizita echipei Visuri la cheie.

Tot atunci, Andra Marinescu, una dintre arhitectele emisiunii, alături de Dragoș Bucur, îl va duce pe Vasile în poligonul de tir pentru a-l învăța ce înseamnă disciplina și controlul de sine. Mai multe ne-a povestit, în exclusivitate, Andra Marinescu.

Citește și: Mario Fresh, lecție de viață la Visuri la Cheie: „Am primit o palmă”/ Exclusiv

Citește și: Alex Dima, impresionat de cazul de la „Visuri la cheie”: ”România are nevoie de meșteri”. Ce cadou i-a făcut tânărului / Exclusiv

Ce a însemnat pentru tine să îl ajuți pe Vasile să descopere una dintre pasiunile tale?

Toți maeștrii au fost începători cândva, iar eu, în Vasile, m-am regăsit pe mine, m-am văzut pe mine la începutul carierei mele. M-am gândit că dacă îl voi iniția în această pasiune excentrică, îl va ajuta foarte mult să învețe stăpânirea de sine, controlul și disciplina. Tirul sportiv este un sport care disciplinează mult, iar ca arhitect ai nevoie de aceste virtuți.

Citește și: Ce planuri au concurenții de la Love Island România cu premiul de 50.000 de euro. „Îi voi pune la ciorap” / Exclusiv

Citește și:  Ce tradiție turcească va respecta Otilia Bilionera la nuntă: „Stai acolo și ți se pun ‘tone’ de aur”/ Exclusiv

„Tirul sportiv este un sport care disciplinează mult”

Crezi că va face Vasile primii pași înspre arhitectură după discuțiile voastre?

Am încredere în Vasile că va ști să rămână setat pe obiectivele lui. Am încercat să îl inspir și să îi însuflețesc mai mult pasiunea pentru această meserie. Ce m-a bucurat la el este că are mindset-ul potrivit pentru această meserie și că știe ce vrea. Am păstrat legătura cu el și voi avea grijă să îi direcționez pașii ca să poată reuși în acest început de drum minunat numit Arhitectură.

Andra Marinescu: „În poligonul de tir e momentul meu de liniște, momentul în care las toate problemele în urmă și mă relaxez”

Ce sentimente te încearcă pe tine când practici acest sport?

Dorința de adrenalină și nevoia de a mă elibera de toate stările tensionate generate de meserie mă țin în acest sport încă de la vârsta de 19 ani. În poligonul de tir e momentul meu de liniște, momentul în care las toate problemele în urmă și mă relaxez.

Poveste emoționantă în ediția din 8 noiembrie, la Visuri la cheie?

Vasile Baboianu se descrie ca fiind ”cel mai singur copil cu frați din câți ați văzut”. Si asta pentru că, deși are șase frați, soarta l-a purtat mai mereu pe o cale pe care nimeni nu i-a întins o mână de ajutor. Mama lui s-a despărțit de soțul abuziv cu care avea ceilalți șase copii. Vasile a venit pe lume în urma unei povești de iubire pe care cea care l-a adus pe lume a trăit-o un om de știință, cercetător. Când acesta a murit, i-a lăsat lui Vasile, prin testament, un apartament cu două camere în centrul capitalei.

Mama lui a decis să nu stea acolo și timp de opt ani au fost în grija unei mănăstiri, apoi s-au mutat în județul Tulcea și doar mulți ani mai târziu au revenit în București. De aici, totul s-a complicat și mai tare. ”Căutam în gunoaie și le țineam în casă până se adunau, ca apoi să le dăm la schimb pe bonuri de masă și bani cash”. ”Mă obișnuisem, a fost așa de greșit să accept că așa trebuie să trăiesc”, admite Vasile.

Însă, nu a cedat: a luptat cu destinul, a rămas singur în casă, a scăpat de gunoi și acum vrea să urmeze Facultatea de Arhitectură pentru a-și clădi un viitor mai bun. ”Încerc să-mi închipui viața acestui băiat și mi-e greu”, va recunoaște Dragoș Bucur.

Nu ratați, de la 21:30, o nouă ediție Visuri la cheie!

Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton