Pasiunea inedită pe care o are Majda Aboulumosha. A reușit să își sperie și iubitul: „Aparențele înșală, mereu am spus”

.

Majda Aboulumosha și-a speriat iubitul cu pasiunile pe care le are. Vedeta are foarte muți cercei, dar nu ezită să mai cumpere. Ba mai mult, adoră să își accessorize ținutele, iar când vine vorba de un sport extrem e prima pe listă.

Mihai se împacă mai greu cu trăirile partenerei sale de viață. Pentru că are rău de înălțime, el încearcă de multe ori să o tempereze.

Majda Aboulumosha: „Este o chestie migăloasă, pe care el nu o înțelege”

“Îmi place foarte mult să cos, dar nu de mână, ci pur și simplu să accesorizez anumite haine. Mă relaxează. Este o chestie migăloasă, pe care el nu o înțelege de cele mai multe ori. În rest, faptul că sunt pasionată de a strânge cercei. Am foarte mulți cercei și nu înțelege când mă mai opresc. Există o locație unde sari în gol de la 30 de metri. Nu chiar în gol, căci ești ținut de o coardă. Îl bag în sperieți pentru că are puțin rău de înălțime, iar eu tot timpul zic: “Hai să urcăm, să sărim, să facem asta!”. Îmi spune: “Iubita, deci termină!”. Îmi place, acum vreau să sar cu parașuta!”, spune Majda Aboulumosha, conform Ego.ro.

Citeşte și: Dieta cu care se menține Majda Aboulumosha după ce a slăbit peste 30 de kilograme: „Nu îmi plac dulciurile”/ Exclusiv

Citeşte și: Majda Aboulumosha și-a construit o casă cu iubitul ei, apoi s-a mutat într-un apartament. De ce a luat vedeta această decizie / Exclusiv

 “Eu am o alură mai calmă, dar nu sunt atât de calmă”

Vedeta încearcă mereu să își depășească limitele și să simtă altfel viața. Chiar dacă suferă de claustrofobie, Majda nu se dă în lături de la nimic.  

“Eu am o alură mai calmă, dar nu sunt atât de calmă. Aparențele înșală, mereu am spus! Nu aș fi avut cum să iau parte la tot felul de reality show-uri, Survivor, Super Trip, unde am făcut tot felul de provocări, inclusiv această săritură în gol de la 30 de metri. M-am oferit să fiu prima ca să nu prind frică! Înțeleg (n.r. frica partenerului). Eu, spre exemplu, am claustrofobie și știu că aș putea să o înving. Am reușit doar când a fost o provocare și dacă nu intram eu, nu intra nici Doinița. Atunci, am zis: “Hai să intrăm în această peșteră și o să încerc să mă controlez!”.

Mi-a fost destul de greu, așa că eu înțeleg de fiecare dată când oamenii au anumite fobii sau temeri. Chiar le înțeleg”, mai spune ea.

Citeşte și: Majda Aboulumosha, pasionată de gastronomia orientală: “Turcia este a doua mea casă. Am învățat limba” / Exclusiv

Citeşte și: Mirela Vaida și soțul ei își fac casă în Bucovina, iar priveliștea e de vis: „Nu ne vine să plecăm, dar trebuie”

Majda Aboulumosha trăiește o mare dragoste

Majda Aboulumosha are o relație cu Mihai de șase ani și e mulțumită de cum decurg lucrurile, dar nu se grăbesc către altar. „Suntem foarte bine, există respect și iubire între noi. Suntem un întreg, dar este foarte important să fie armonie într-o relație. Noi locuim de când ne-am cunoscut împreună și ne știm foarte bine. E clar că, la un moment dat, dacă o să existe pasul acesta, o să aflați. Ce-i drept, nu am îmbrăcat niciodată rochia de mireasă. Am refuzat inclusiv ședințe foto în rochie de mireasă, în telenovele nu am purtat-o”, mărturisea ea, pentru UNICA.RO.

Foto: Facebook


Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton