Parfumurile preferate de familia regală britanică. Kate Middleton alege aceeași aromă de câțiva ani

.

Monarhia britanică se află întotdeauna în centrul atenției. De la biografia Prințului Harry la succesul mondial al serialului The Crown, până la reeditarea unei genți Dior purtate de Prințesa Diana, familia regală se află tot timpul în lumina reflectoarelor. Cea mai recentă revelație: parfumurile preferate ale membrilor familiei regale.

Revista Harper Bazaar a dezvăluit care sunt parfumurile preferate ale unora dintre cei mai importanți membri regali. Și se pare că Kate Middleton folosește același parfum de mai mulți ani.

Care sunt parfumurile preferate ale membrilor familiei regale britanice

Membrii familiei regale sunt cunoscuți pentru că stabilesc multe tendințe vestimentare. Fanii au fost încântați de fiecare dată și au lăudat ținutele lui Kate Middleton, dar și pe cele ale lui Meghan Markle.  Iar acum, ochii sunt ațintiți asupra unor altor gusturi mai efemere ale acestora: parfumurile.

Nu poți vedea parfumul, însă acesta lasă o urmă greu de șters în memorie. Ca să nu mai vorbim că poate ridica orice ținută, moment sau stare de spirit. Aroma ideală poate face o persoană să se simtă sofisticată. Iar familie regală are mare grijă atunci când își alege parfumul.

Kate Middleton folosește același parfum de șapte ani

Pentru nunta ei cu Prințul William, Kate Middleton a purtat un parfum de primăvară de flori untoase: White Gardenia Petals, de la parfumierul britanic de nișă Illuminum. Acest parfum s-a epuizat rapid și acum este destul de greu de găsit.

Însă, de șapte ani, Prințesa de Wales alege să poarte London Orange Blossom Cologne, a lui Jo Malone. Acesta este un parfum floral care s-a regăsit și la nunta regală din 2011, sub formă de lumânare.

Potrivit Harper Bazzar, parfumul preferat al lui Kate Middleton costă 229 dolari.

Citește și: Cât costă parfumul preferat al Vivianei Sposub. Iubita lui George Burcea a împlinit 26 de ani

Citește și: Kate Middleton a fost catalogată drept „dezamăgitoare”. Alegerile pentru care a fost jignită public de un fost editor Vogue

Prințesa Diana prefera un parfum floral

Pentru nunta ei cu Prințul Charles, regretata Prințesă Diana a ales un parfum floral, Quelques Fleurs de la Houbigant, un amestec somptuos de tuberoză, iasomie, crin și trandafir.

Se spune că era atât de emoționată din cauza nunții ei încât a vărsat sticla de parfum pe rochie înainte de a ajunge în fața altarului.

Mai apoi, se pare că Prințesa și-a schimbat gustul în ceea ce privește aroma parfumului. Prințul Harry a dezvăluit în cartea sa, „Rezervă”, că Diana iubea First de Van Cleef & Arpels. Acesta are note florale precum trandafir, iasomie și zambile. Această „apă de parfum” are și arome lemnoase, cum ar fi chihlimbar și lemn de santal. Un parfum unic pe care fiul ei cel mic și-l amintește încă.

„Am citit undeva că simțul olfactiv este cel mai vechi simț al nostru”, spune Prințul Harry în cartea sa.

Parfumul prefarat al Prințesei Diana costă acum 89 dolari.

Regele Charles al III-lea alege o aromă mai „dură”

Tot în cartea sa autobiografică, Prințul Harry a dezvăluit că tatăl său, regele Charles al III-lea, ia parfumul foarte în serios.

„Întotdeauna adulmeca lucruri. Mâncare, trandafiri, părul nostru. Poate să adulmeca atât de adânc pentru că era greu să miroși ceva peste parfumul său personal, Dior Eau Sauvage. Se dădea cu el pe obraji, pe gât, pe cămașă. Înflorit, cu un indiciu de cave dur, precum piper sau praf de pușcă, a fost făcut la Paris. Așa scrie pe sticlă. Ceea ce m-a făcut să mă gândesc la mami”, a scris Harry în „Rezervă”.

Parfumul favorit al monarhului britanic costă 186 dolari.

Parfumurile preferate ale lui Meghan Markle

În anul 2016, Meghan Markle a vorbit despre dragostea ei pentru parfumuri. Atunci, ducesa de Sussex a precizat că are ca favorite apa de parfum Oribe Côte d’Azur, Jo Malone Wood Sage and Sea Salt și Jo Malone Wild Bluebell. Acesta din urmă a fost descris ca fiind „dulceața delicată a clopoțeilor de rouă, acoperită cu lăcrămioare și eglantine și o notă delicioasă de curmal”.  

Astfel, unul dintre parfumurile preferate ale soției Prințului Harry costă 229 dolari.

Citește și: Camilla poartă același tip de geantă ca și Meghan Markle, în prima ieșire oficială de după încoronare. Ce preț are și cărui brand aparține

Citește și: Cât costă geanta preferată a Prințesei de Wales. Kate Middleton o alege pentru majoritatea aparițiilor publice

Regina Elisabeta a II-a prefera un parfum cu aromă de citrice

Deși nu s-a confirmat niciodată, se spune că parfumul prefarat al regretatei regine Elisabeta a II-a a fost L’Heure Bleue de la Guerlain, un parfum picant de citrice, cu un praf uscat, care nu se mai produce. Pe de altă parte, alții spun că un alt parfum preferat de suverană a fost White Rose de la Floris, care este un parfum floral bogat și vibrant. Se pare că pe acesta Regina Elisabeta l-a purtat în ziua nunții cu Prințul Philip.

Conform Harper Bazaar, parfumul favorit al reginei Elisabeta se găsește la prețul de 190 dolari.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu membrii familiei regale

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton