Pantofii preferați ai lui Kate Middleton. Prințesa de Wales are o colecție impresionantă

.

Fie că poartă o rochie de bal sau un tricou sport și pantaloni, Kate Middleton arată fără cusur. Dacă ținutele ei atrag imediat atenția, întotdeauna apre să existe o parte a look-ului ei care este trecută cu vederea: pantofii. Iar Prințesa de Wales are o colecție impresionantă de pantofi, atât eleganți cât și sport. Dintre aceștia, 12 perechi sunt preferatele soției Prințului William, aceasta alegând să le poarte de mai multe ori.

Cei mai frumoși pantofi purtați de Kate Middleton

Deși știm că Prințesa de Wales iubește să repoarte hainele, cea mai mare mină de aur a ei se află în colecția de pantofi. Cu toate că a purtat numeroase perechi de când a intrat în familia regală în 2011, Kate Middleton a purtat sute de perechi de pantofi, însă doar 12 au fost purtate la peste 20 de evenimente.

Kate știe cum să completeze fiecare look cu perechea potrivită de încălțăminte. Pentru evenimente formale sau regale, ea alege adesea tocuri. În timpul evenimentelor publice din lunile mai reci sau a evenimentelor în natură, Prințesa Catherine alege cizme sau ghete. Și nu o dată a fost văzută purtând, la evenimentele mai lejere, o pereche de adidași.

De la perechea ei de adidași preferată sub 70 de dolari până la perechea de tocuri de aproape 3.000 de dolari, iată care sunt perechile preferate de pantofi ale Prințesei de Wales.

Citește și: Kate Middleton refuză să adopte regula de fashion a Prințesei Diana. Prințesa de Wales nu va fi niciodată văzută așa

Citește și: Kate Middleton și Prințul William, apariție surpriză la Jocurile Olimpice de la Paris. Prințul de Wales a uimit cu un nou look

Citește și: Poșeta preferată a lui Kate Middleton. Prințesa de Wales deține accesoriul în mai multe nuanțe

Citește și: Cele mai frumoase rochii de vară purtate de Kate Middleton. Cum a ales Prințesa de Wales să apară în public pe perioada sezonului cald

Perechile preferate de pantofi ale Prințesei de Wales

Pantofii Jimmy Choo Romy 85 din piele albă, în valoare de 691 dolari, au devenit rapid unii dintre favoriții lui Kate Middleton. Din 2021, ea i-a încălțat cu diferite ocazii, precum prima zi de la Wimbledon în 2021.

Botinele See by Chloé din piele întoarsa de culoare maro sunt favoritele Prințesei de Wales atunci când face excursii în aer liber. Aceasta le-a purtat cu mai multe ocazii încă de când le-a încălțat prima dată în anul 2019.

Un alt brand de pantofi îndrăgit este Aquazzura. De fapt, Kate Middleton deține mai multe perechi diferite ale mărcii, dar cea mai emblematică poate fi Aquazzura Bow Tie 105 Suede Pumps de culoare neagră.

Unul dintre cele mai cunoscute accesorii ale lui Kate sunt adidașii Superga 2750 Cotu Classic pe alb, în valoare de 69 dolari, pe care îi poartă adesea la evenimente casual. Aceasta le-a purtat de peste 12 ori din 2016. Aceasta nu este însă singura pereche de adidași pe care Prințesa adoră să o poarte. Ea a mai fost văzută în public purtând o pereche de adidași VEJA Esplar care costă 152 dolari.

O altă pereche favorită a Prințesei de Wales sun pantofii argintii Gianvito Rossi Rania 105, în valoare de 2.677 dolari, pe care i-a purtat la diferite evenimente majore precum Recepția din Bahamas, cina de stat din Africa de Sud și Premiile Earthshot 2022.

Același model Gianvito Rossi a mai fost achiziționat de Kate Moiddleton și pe alte culori, aceasta purtându-i cu diferite ocazii.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată perechile favorite de pantofi ale lui Kate Middleton

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton