Pamela Anderson a dezvăluit care a fost marea dragoste a vieții ei. Actrița a fost căsătorită de cinci ori

.

Pamela Anderson a recunoscut că fostul ei soț, Tommy Lee, a fost marea dragoste a vieții ei. Vedeta Baywatch care a lansat în urmă cu câteva luni nou memoriu, intitulat „Love, Pamela”, cât și un documentar Netflix, „Pamela, o poveste de dragoste”, a vorbit sincer despre numeroasele episoade importante ale vieții ei și despre bărbați care au făcut parte din trecutul său.

Într-un fragment al cărții, obținut exclusiv de People, Anderson scrie: „Relația mea cu Tommy poate să fi fost singura în care am simțit că am fost cu adevărat îndrăgostită”, notează Vanity Fair.

„Divorțul de Tommy a fost cel mai greu, cel mai dificil punct din viața mea”

Perechea s-a căsătorit în 1995 pe o plajă din Cancun, ea îmbrăcată într-o pereche de bikini, el în pantaloni scurți.

Ea a adăugat: „Ne-am distrat și regula noastră era că nu avem reguli”. Actrița și activista pentru drepturile animalelor a mai mărturisit: „Am vrut doar să avem copii și să fim împreună pentru totdeauna”. Cei doi au împreună doi fii, Brandon, în vârstă de 26 de ani, și Dylan, în vârstă de 25 de ani.

Cu toate acestea, când videoclipurile lor personale au fost furate dintr-un seif din garaj și transformate în celebra „casetă sexuală”, care ulterior a fost vândută și distribuită publicului, relația lor a fost supusă unei presiuni de neimaginat.

„A distrus vieți, începând cu relația noastră. Și este de neiertat că oamenii, chiar și în ziua de azi, cred că pot profita de o experiență atât de îngrozitoare. Este ca o crimă!”, a scris ea, menționând că nu a urmărit niciodată caseta furată.

După incidentul cu respectiva casetă, stresul a devenit prea mare pentru ca mariajul lor să poată rezista și ea a dezvăluit că, într-o noapte din 1998, Lee i-a răsucit brațul în timp ce-și ținea fiul de șapte luni, Dylan. „Tommy l-a smuls pe Brandon și ne-a aruncat pe mine și pe Dylan într-un perete”, a spus ea. Incidentul a făcut-o să sune la Poliție. Tommy a fost arestat și a ispășit șase luni în închisoare și astfel, a mai spus ea, „a început iadul nostru”.

Pamela Anderson a cerut despărțirea la scurt timp după ce Tommy a ieșit din închisoare.

„Divorțul de Tommy a fost cel mai greu, cel mai dificil punct din viața mea. Am fost terminată. Nu-mi venea să cred că persoana pe care o iubeam cel mai mult era capabilă de ceea ce se întâmplase în acea noapte. Am fost amândoi devastați, dar a trebuit să-mi protejez bebelușii” – a adăugat ea.

„Trăiesc o viață mai romantică acum că sunt singură”

Acum, două decenii mai târziu după acel coșmar, vedeta Playboy spune: „Tommy este tatăl copiilor mei și îi voi fi recunoscătoare pentru totdeauna”.

Citeşte şi: Cum arată cei doi băieți ai actriței Pamela Anderson. Și-au susținut mama pe covorul roșu / FOTO

Citeşte şi: Pamela Anderson: „Veganii sunt mai buni la pat”

Citeşte şi: Pamela Anderson, nemachiată și complet schimbată la un eveniment monden. O mai recunoști?

Citeşte şi: Jon Peters, dezvăluiri despre mariajul cu Pamela Anderson: „Nu există fraier mai mare…”

Actrița s-a mai căsătorit de patru ori – o dată cu Kid Rock, de două ori cu Rick Salomon (deși una dintre căsniciile lor a fost anulată) și apoi cu Dan Hayhurst, iar căsătoria lor s-a încheiat în 2021, după mai puțin de un an împreună.

În prezent, Pamela Anderson este complet singură. Și locuiește cu cei cinci câini ai săi în fosta fermă a bunicilor ei de pe insula Vancouver.

„Trăiesc o viață mai romantică acum că sunt singură decât trăiam când aveam ​​relații. Aprind lumânări, pun muzică în surdină. Am pianul meu. Sunt sigură că ar fi minunat dacă cineva ar fi fost în viața mea și și-ar fi dorit același lucruri ca mine, dar pur și simplu nu am întâlnit acea persoană niciodată. De obicei, este vorba despre a-i satisface celuilalt plăcerile și trebuie să existe un echilibru. Nu am nevoie de cineva care să-mi aducă trandafiri. Tocmai am plantat o sută de tufe de trandafiri.  Pot primi florile oricând vreau – și sunt trandafirii mei preferați.” –  a încheiat superstarul.

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton