Ozzy Osbourne, în scaunul cu rotile. Diagnosticul dur primit de artist: „Echilibrul meu este afectat total”

.

Ozzy Osbourne, care a fost diagnosticat cu boala Parkinson în 2003, a dezvăluit, pentru revista Rolling Stone, că i-a fost descoperită o tumoră la coloana vertebrală în timpul unei a patra operații la spate, după o cădere din 2019.

În ciuda acestui fapt, artistul, în vârstă de 74 de ani, insistă că are multă viață în el, deși mulți spun că duce ultima bătălie. „Nu îmi este frică de moarte, dar nu vreau să am o existență lungă, dureroasă și mizerabilă. Îmi place ideea că, dacă ai o boală terminală, poți să mergi într-un loc din Elveția și să o termini rapid. L-am văzut pe tatăl meu murind de cancer”, a mărturisit artistul.

Ozzy Osbourne: „M-a dărâmat foarte tare. A doua operaţie a mers extrem de prost şi, practic, m-a lăsat infirm”

Ozzy Osbourne a admis că a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale, dar cu toate astea se luptă cu durerile în continuare. „M-a dărâmat foarte tare. A doua operaţie a mers extrem de prost şi, practic, m-a lăsat infirm. Am crezut că voi fi din nou funcţional după a doua şi a treia, dar la ultima mi-au pus o tijă la coloană. Au găsit o tumoare la una dintre vertebre, aşa că au fost nevoiţi să o scoată. E destul de greu, iar echilibrul meu este (afectat) total”, a mai spus el, pentru revista Rolling Stone.

Citeşte și: Ștefan Stan explică de ce se desparte de Simona, soția lui: „Fetele mele nu vor trăi din pensia alimentară”

Citeşte și: Gabriela Prisăcariu are probleme de sănătate. Soția lui Dani Oțil merge la recuperare: „Am o durere cumplită”

Citeşte și: De ce s-au despărțit Oana Radu și soțul ei, Cătălin Dobrescu: „Treaba asta m-a cam dărâmat” / Video

Citeşte și: Ovidiu Lipan Țăndărică se căsătorește la 70 de ani. Cine e iubita artistului: „Asta este o chestie sensibilă”

Ozzy Osbourne, nevoit să stea departe de scenă

Artistul a recunoscut că a fost nevoit să își anuleze o parte dintre concerte din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă.

„O iau pas cu pas, iar dacă o să pot cânta din nou, o voi face. Dar e ca şi cum mi-aş lua adio de la cea mai bună relaţie din viaţa mea. La începutul bolii, când nu am mai plecat în turnee, am fost cu adevărat (supărat) pe mine, pe medici şi pe lume. Dar, pe măsură ce timpul a trecut, mi-am spus că, ei bine, poate că ar trebui să accept asta”, a precizat el.

De ce s-a temut cel mai Ozzy Osbourne

La începutul acestui an, artistul s-a temut ca nu cumva cheagurile de sânge să migreze către organele principale, el recunoscând că este disperat să „își continue viața”.

Deși nu își dorește să urce pe scenă în scaunul cu rotile, el a spus pentru Rolling Stone că ar dori să cânte pentru fanii săi fideli pentru ultima oară.

„Acesta este unul dintre lucrurile pentru care am fost cel mai tare supărat: că nu am avut niciodată șansa să-mi iau rămas-bun sau să spun mulțumesc”, a adăugat Ozzy.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton