Ozana Barabancea, prima reacție după moartea Ronei Hartner: „A fost o mare artistă, cu o putere si un magnetism scenic de admirat” / Exclusiv

.

Ozana Barabancea deplânge dispariția artistei Rona Hartner și face primele declarații după moartea actriței.

Rona Hartner a pierdut lupta cu cancerul. Artista, în vârstă de 50 de ani, s-a stins, joi, 23 noiembrie, după ce boala, pe care o învinsese în urmă cu câțiva ani, a recidivat și s-a trezit cu metastaze în tot corpul. Rona Hartner a fost înconjurată în ultimele momente de persoanele apropiate.

Solista a sperat până în ultimul moment într-o minune. Cu toate astea, în timpul unei ședințe dure de chimioterapie, Rona mărturisea că i-a apărut imaginea tatălui ei, care o chema la el.

Citeşte și: Rona Hartner a murit la 50 de ani. Artista s-a luptat cu cancerul de două ori

Citeşte și: Rona Hartner, avere importantă pierdută. Fostul soț „a plecat cu tot ce a vrut” de la artistă. „Mi-a făcut o listă”

Citeşte și: Iubirile furtunoase ale actriței Rona Hartner. De ce a fost numită „amanta președintelui Emil Constantinescu” și cine e tatăl fiicei sale

Ozana Barabancea, despre moartea Ronei Hartner: „Era ea însăși un personaj”

Reacțiile vedetelor nu au întârziat să apară. Ozana Barabancea și-a exprimat regretul pentru această pierdere. În opinia ei, solista avea un talent greu de egalat.

„A fost o mare artista, cu o putere si un magnetism scenic de admirat. O voce foarte bună, nativ dar si instruită. Rona era ea însăși un personaj în sine”, a mărturisit vedeta, pentru Unica.ro.

Citeşte și: Cine este Rocco Sedano, tatăl fiicei Ronei Hartner. Cum a anunțat-o artista pe Rita că are cancer

Citeşte și: Ultimele imagini cu Rona Hartner în viață. Ce spunea despre moarte / Video

Citeşte și: Ce fiică frumoasă are Rona Hartner. Rita Sumalya are 15 ani și a jucat deja în trei filme

Iubirile care au marcat viața Ronei Hartner

Rona Hartner a avut o relație de dragoste furtunoasă cu Rocco Sedano pe care l-a cunoscut în Franța. Cei doi au divorțat în 2008.

„Am stat trei ani împreună, a greșit și el, am greșit și eu, în sensul că eu eram extrem de imatură  El era cel mai mare dansator de tango argentinian din lume și luase Oscar-ul. Eu îl pictam numai pe el, am făcut 300 de tablouri despre el.

Am scris poezii, am scris un metru de poezii pentru el. Scriam numai despre el. Am învățat engleză și spaniolă, scriind poezii pentru el”, a povestit aceasta în emisiunea Duet cu Alexandra.

Următorul ei mariaj a fost cu Herve Camilleri, de profesie Dj. Au fost trei ani iubiți înainte de căsătoria din 5 octombrie 2019. Cei doi și-au unit destinele în Franța. După un an și jumătate, solista a anunțat divorțul.

Foto: facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton