Ovidiu Lipan Țăndărică se căsătorește la 70 de ani. Cine e iubita artistului: „Asta este o chestie sensibilă”

.

La 70 de ani, Ovidiu Lipan Țăndărică e gata să se însoare cu femeia cu care e fericit și cu care are o relație de mai mulți ani. Artistul susține că totul e pregătit deja pentru marele eveniment.

Ovidiu Lipan Țăndărică recunoaște că mulți ani i-a fost teamă să se îndrăgostească, de teamă să nu sufere. Muzicianul a dat detalii și despre prima lui dragoste. Cine este iubita actuală a artistului?

Ovidiu Lipan Țăndărică, despre căsătorie: „Este ca și cum ți-ai găsit perechea în lumea aceasta”

„Asta este o chestie foarte sensibilă și o facem cât de repede posibil. Ne-am hotărât. Totul este pus deja…”, a dezvăluit Ovidiu Lipan Țăndărică, pentru Ego.

Artistul are convingerea că cea cu care își împarte acum viața este sufletul lui pereche. „Iubirea de suflet, care a trecut de iubirea de sex, de iubirea de inimă, care durează, cât dureaza. Cea de suflet este veșnică. Este ca și cum ți-ai găsit perechea în lumea aceasta. Ții la el (partener n.r.) și îl iubești altfel. Acolo este miracolul unei întâlniri”, mai spune muzicianul.

Ce doi s-au cunoscut la Muzeul Țăranului Român și s-au îndrăgostit la prima vedere. Ovidiu Lipan Țăndărică spune despre aleasa lui că e o femeie cultă, care a studiat la Paris.

„Când am văzut-o cât e de frumoasă, n-am lăsat-o să meargă mai departe. E o persoană absolut deosebită, un om cald şi prietenos. Da, putem spune că relaţia noastră a ajuns la majorat. Avem aproape 18 ani de când suntem împreună. Am o singură femeie pe care o apreciez şi căreia îi sunt statornic. Îi place muzica clasică, e o femeie cultă, a studiat la Paris, cunoaşte câteva limbi străine. Dragostea noastră e foarte puternică. Avem o legătură de suflet specială, mai importantă decât dragostea fizică”, spunea Ovidiu Lipan Țăndărică, la un moment dat, pentru Click!

Ovidiu Lipan Țăndărică, despre prima dragoste: „Toți făceau culoar când treceam cu ea”

Artistul și-a amintit și de prima lui dragoste. Ovidiu Lipan Țăndărică pusese ochii la început pe o suedeză. „Prima dragoste…la mine au fost mai multe! Îmi amintesc și acum – a fost o suedeză, eram puști, cântam la mare. Toți făceau culoar când treceam cu ea. Și acum îmi spun, când mă întâlnesc cu prieteni care își amintesc de perioada aia. Cu suedeza a fost foarte frumos! Știi de ce? Pentru că eu nu vorbeam suedeza”, adaugă el.

Citeşte și: Giulia Anghelescu a spus cum i-a schimbat America Express relația cu Vlad Huidu, soțul ei: „Nu aș fi putut visa”

Citeşte și: Cum l-a cumințit Cristina Ciobănașu pe iubitul ei, Alexandru Mureșan: „Mi-am făcut bagajele de două ori la începutul relației” / Exclusiv

Citeşte și: Cum arată fiicele lui Corneliu Vadim Tudor la opt ani de la moartea tribunului. Cu ce se ocupă Lidia și Eugenia

Citeşte și: Cine e iubitul Dariei, fiica lui Cătălin Crișan: „Locuim împreună”

„Mi-a fost frică să mă îndrăgostesc! Mi-a fost frică să nu sufăr”

Cu toate astea, recunoaște că de suferința din dragoste s-a temut întotdeauna, pentru că dacă iubești și ești rănit e greu să lași trecutul în urmă și să nu suferi. „Mi-a fost frică să mă îndrăgostesc! Mi-a fost frică să nu sufăr. Eu sunt un mergător continuu, un explorator. În momentul în care pui suflet, și am conștientizat lucrurile astea, fiind singur cu mine…atunci trebuie să ai grijă de sufletul tău. Tu, că altcineva nu are!

În momentul ală, dacă tu investești mult și ești rănit o dată, de două ori, de trei ori, am conștientizat fiecare iubire și mi-a fost frică să aprofundez prea mult. Poate că acum am început să o cunosc, când a devenit o dragoste mai profundă.

Am fost expus când băteam la tobe, toate femeile își imaginau cine știe ce…mamă, cum cântă ăsta. Sunt într-o efervescență continuă și asta îmi face bine”, susține Ovidiu Lipan Țăndărică.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton