Otilia Bilionera, detalii despre nuntă. Artista își dorește să se mărite în Turcia: „Nu știu dacă o să fie anul ăsta”

.

Otilia Bilionera a anunțat, săptămâna trecută, că s-a logodit cu iubitul ei, omul de afaceri de origine turcă, Bekir Ali. Cei doi formează un cuplu de un an, iar acum acesta a făcut pasul cel mare și i-a oferit artistei inelul mult visat.

Acum că emoțiile evenimentului au trecut, cântăreața a început să se gândească la nuntă și la locul în care aceasta va avea loc. Deși spune că încă nu știe ce rochie de mireasă vrea să poarte în ziua cea mare, Otilia este sigură că își dorește să se mărite în Turcia, țara natală a logodnicului ei.

Otilia Bilionera, detalii despre nunta cu Bekir Ali

Otilia Bilionera, pe numele ei adevărat Otilia Brumă, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei chiar în ziua în care au serbat un an de relație. Deși se aștepta ca, la un moment dat să se întâmple și acest lucru, nu credea că iubitul ei o va cere de soție în ziua aniversării relației lor.

„Mă așteptam să fiu cerută, aveam planuri să rămânem împreună încă de la început, nu mă așteptam să fie fix în ziua în care am împlinit un an de când ne-am cunoscut. Cererea a avut loc în cadrul familiei lui, el e foarte familist, acolo s-a întâmplat momentul, eu am stat în Turcia două luni aproape”, a declarat Otilia pentru Spynews.

Citește și: Câți bani a investit Otilia Bilionera în intervenții estetice

Citește și: Oana Moșneagu și Otilia Bilionera au fost cerute în căsătorie. Cum arată inelele de logodnă

Încă nu știe dacă nunta va avea loc anul acesta sau anul viitor, însă este sigură că ea și iubitul ei își vor spune jurămintele în Turcia.

„O să discutăm, o să vorbim și cu părinții mei și să stabilim o dată toți împreună. Nu știu dacă va fi anul asta, posibil să fie. Nunta probabil va fi acolo, în ceea ce privește rochia de mireasă nu știu, nu sunt eu foarte pompoasă cu chestiile astea, dar nunta să fie tradițională, tradițional turcească, că vrem să o facem acolo. Probabil vom face și o masă aici că nu putem să aducem rudele din Moldova în Turcia, că nu vine nimeni acolo”, a dezvăluit artista în vârstă de 31 de ani.

De ce nu poate veni în România iubitul Otiliei

Otilia Bilionera s-a mutat cu Bekir Ali în Turcia, însă călătorește des în România, unde se ocupă de cariera ei. Artista vine de fiecare dată singură în țară pentru că iubitul ei nu a obținut viza.

„Eu locuiesc la el acolo, dar eu dacă am treabă și în România, nu pot să-mi neglijez munca și cariera și să stau doar acolo, vin și în țară. El nu poate să vină în țară, nu i s-a acordat viză, e mai greu pentru turcii tineri să vină în țară în perioada asta”, a povestit Otilia pentru sursa citată anterior.

Citește și: Eliza Natanticu s-a pus serios pe slăbit. „Am reușit să dau jos 5 kg!” Ce mănâncă zilnic

Citește și: Cătălina Grama – Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit religios. Ce semnificație specială are verigheta aleasă de actor / Exclusiv

În ziua în care s-a logodit cu iubitul ei, care este cu cinci ani mai tânăr ca ea, Otilia Bilionera și-a împărtășit bucuria cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare.

„Niciodată nu am fost mai sigură”, a scris artista în mesajul care însoțea o imagine în care apare purtând un inel cu diamante și safire pe deget.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Otilia Bilionera și iubitul ei, Bekir Ali

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton