Orlando Zaharia de la Chefi la Cuțite, dezvăluiri despre cele mai grele momente din viață: „Dormeam în podul de deasupra camerei frigorifice”

.

Chef Orlando Zaharia face parte din noul juriu al emisiunii Chefi la Cuțite care va avea premiera pe 18 martie la Antena 1. Celebrul bucătar a demonstrat dintotdeauna că, pentru el, bucătăria este mai mult decât o pasiune. Acesta a dezvăluit că ajunsese să lucreze atât de mult, încât nu mai dormea acasă, ci în podul de deasupra camerei frigorifice.

Chef Orlando Zaharia, despre experiența sa culinară

Au mai rămas patru zile până la premiera noului sezon Chefi la cuțite, care va aduce, de pe 18 martie, la Antena 1, o sărbătoare a gusturilor pe ringul culinar unde cei patru jurați se vor înfrunta în luptele pentru amulete. Chef Orlando Zaharia, Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner și Chef Ștefan Popescu inaugurează următorul capitol în bucătăria celui mai urmărit show gastronomic din România, fiind pregătiți să se lase impresionați de cele mai surprinzătoare preparate la audițiile pe nevăzute. 

Cu viziuni diferite asupra gastronomiei, jurații își dezvăluie bogata experiență culinară, care, în ciuda diferențelor, i-a apropiat încă de la început, punând bazele atmosferei efervescente din platoul amuletelor. Astfel, deși fiecare a avut un parcurs aparte în carieră, toți cei patru ași ai gastronomiei au ca punct comun începuturile dificile în bucătărie și eforturile făcute pentru a-și câștiga locul în acest domeniu.

Citește și: Cum a slăbit Mihai Munteanu, Chef Munti, câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 6, 50 kg. „Am făcut chestia asta. Mi-a fost frică!”

Citește și: Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri neașteptate la cinci luni după plecarea de la Antena 1 și Chefi la cuțite: „Nu ne-au dat banii pentru sezonul 12!”

”Cred că cele mai grele momente în bucătărie au fost legate de începuturile mele. A fost atât de greu!”, își amintește Chef Orlando Zaharia.

”Am lucrat la cel mai mare hotel din România la acele vremuri, cu unii dintre monștrii sacri ai bucătăriei de-atunci, care aveau o abordare dură, tocmai pentru ca oamenii din subordinea lor să învețe lucruri. Stăteam atât de mult la muncă încât preferam să dorm acolo. Era o cameră frigorifică, iar deasupra, un pod – acolo dormeam. Locuiam foarte departe, dimineața începeam munca la 5 dimineața, c-așa se lucra la hotel, iar eu nu aveam cu ce să ajung”, a povestit Orlando Zaharia.

„Părinții nu aveau posibilitatea să mă ducă, iar bani să dau pe taxi nu aveam, pentru că nu eram plătit. Am curățat acolo tone de cartofi și ceapă. Cred că acelea au fost cele mai grele momente pentru mine în bucătărie, dar atunci s-au pus bazele formării a tot ceea eu sunt azi în domeniul acesta”, a mai spus el.

Pentru cine a gătit juratul de la Chefi la Cuțite

Chef Orlando Zaharia a dezvăluit că a gătit pentru multe persoane importante, precum președinți de stat. Mai mult, timp de trei ani, acesta a fost bucătar pentru Președinția României.

Citește și: Mara Bănică desființează vedetele care își fac operații estetice pe barter: „Toate mocangistele”

Citește și: Jurații Chefi la cuțite, dezvăluiri din spatele camerelor de filmat: „Am simțit presiune”. Ce noutăți aduce sezonul 13

”Drumul m-a purtat, însă, spre multe momente care au venit ca o recompensă. Am trăit multe împliniri care m-au făcut, o dată-n plus, să nu-mi doresc altă profesie. Mesele oficiale de la Cotroceni, la care au participat atâția președinți de stat din lume, sunt unele dintre amintirile de care sunt cel mai mândru. Am fost, timp de trei ani, bucătar pentru Președinția României și am muncit foarte mult ca să ajung acolo”, a mai spus Orlando Zaharia.

În prezent, el administrează restaurantele CAU din București și Constanța, iar din 2020 este GM în România pentru Yarzin-Sella, compania globală ce oferă servicii „Hight-End Food” pentru cele mai mari companii de High-Tech din lume.  

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Chef Orlando Zaharia de la Chefi la Cuțite

Sursă foto: PR, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton