Organizatorii Neversea, mesaj viral după ce Nicki Minaj a anulat spectacolul de la SAGA Festival: „Motorul festivalurilor sunt oamenii”

.

Nicki Minaj (41 ani) a decis să își anuleze, în ultima clipă, concertul pe care urma să îl susțină în cadrul festivalului Saga de la București. Artista era cap de afiș și urma să urce pe scenă la orele 23:00, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat. Aceasta a acuzat „probleme de siguranță” în momentul în care a explicat de ce a decis să nu mai zboare în România. Imediat după ce cântăreața americană a anulat spectacolul, organizatorii Neversea au transmis un mesaj care a devenit viral.

Nicki Minaj a anulat concertul de la SAGA Festival

Nicki Minaj a anunțat cu câteva ore înainte de a urca pe scena festivalului SAGA că a decis să nu mai călătorească în România pentru a susține concertul din cauza unor „probleme de siguranță”.

„Din motive de îngrijorare pentru bunăstarea echipei noastre și a mea, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu mă deplasez la festivalul din România din această seară din cauza problemelor de siguranță legate de protestele din zonă. Aștept cu nerăbdare să vă văd pe toți cu altă ocazie”, a scris Nicki Minaj pe Twitter.

„Ca mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii corecte pentru ca eu să ajung acasă la fiul meu și pentru ca echipa mea să ajungă acasă la familiile lor. Să nu iau în considerare sfatul securității în acest moment nu este ceea ce cred că ar trebui să fac. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin. Sunt foarte încântată să-mi văd fanii vinerea aceasta la Londra pentru un alt spectacol foarte special la Wireless Festival”, a precizat cântăreața americană.

Deși aceasta a indicat că ar fi niște proteste în zonă, potrivit Libertatea, singurele proteste anunțate sunt cele de luni, 8 iulie, ale contabililor care vor manifesta împotriva modificărilor fiscale. Dar și acestea au loc departe de zona Băneasa, unde s-a desfășurat festivalul SAGA.

Citește și: Cât au costat verighetele de cununie ale cântăreței Nicki Minaj

Citește și: Nicki Minaj a fost într-o relație abuzivă: „Nu îmi mai aminteam cine eram”

Cum au reacționat organizatorii festivalului

Organizatorii SAGA Festival au reacționat și ei în mediul online, duminică seară, după ce Nicki Minaj a anulat concertul, deși era cap de afiș.

„Cu inima grea trebuie să anunțăm că Nicki Minaj tocmai și-a anulat spectacolul din cauza îngrijorărilor pentru bunăstarea ei și a echipei sale în România. «Din motive de îngrijorare pentru bunăstarea echipei noastre și a mea, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu călătoresc în România», a spus ea. Acest lucru nu are nimic de-a face cu SAGA și este dincolo de puterile noastre”, au scris reprezentanții Festivalului pe Instagram.

„Vestea ne-a lăsat pe toți devastați și știm că este o dezamăgire uriașă pentru voi toți, la fel cum este și pentru noi. Toate biletele de duminică de o zi care nu au fost scanate vor fi rambursate. „Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin în această perioadă dificilă. Apreciem răbdarea dumneavoastră și vă vom oferi informații suplimentare cât mai curând posibil”, au precizat aceștia.

Citește și: Vedetele au luat cu asalt Neversea. Andreea Esca, Delia și Cătălin Botezatu, printre celebritățile care au participat la festival

Citește și: Iulia Vântur și Salman Khan, apariție de senzație la petrecerea de dinaintea nunții lui Anant Ambani. Cum au fost filmați pe ringul de dans

Organizatorii Neversea, reacție virală după ce Nicki Minaj a anulat concertul de la SAGA

Internauții au reacționat rapid după ce Nicki Minaj a anulat concertul de la București, dar mesajul care a devenit viral a fost al organizatorilor Neversea, care au invitat persoanele care au bilet la SAGA, dar și organizatorii festivalului, pe plajă.

„This is for real. Vino cu brățara de la alt festival și cu buletinul la punctul de check-in (deschis până la 4.00) și primești acces. Save this night and enjoy the sunrise! Motorul festivalurilor sunt oamenii. Și nopțile de vară în care cântăm împreună până la răsărit. Dacă ați rămas fără festival, sunteți bineveniți la Neversea în această seară. Inclusiv stafful. Primul tren din București pleacă la 22.30. Vă așteptăm și vă iubim!”, au scris reprezentanții Neversea pe Instagram, fără a numi festivalul de la București.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Nicki Minaj

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton