Olivia Steer, anunț surpriză: „Cine ar vrea să se lege la cap cu o conspiraționistă?” Ce are de gând soția lui Andi Moisescu

.

Olivia Steer a făcut un anunț neașteptat în mediul online, chiar cu prilejul zilei sale de naștere. Soția lui Andi Moisescu s-a născut pe 30 decembrie 1975, așadar, în urmă cu câteva zile, a împlinit 48 de ani.

Olivia Steer a transmis pe contul personal de Facebook un mesaj în care a anunțat că nu va mai activa în social media, după ce, ani la rând a oferit diverse sfaturi și informații din diverse domenii în spațiul virtual, deși a fost mai mereu criticată și atacată de mulți dintre cei care i-au văzut postările.

Olivia Steer se retrage din social media și renunță la jurnalism: „Cine ar vrea sa se lege la cap cu o conspiraționistă, o negaționistă, o teroristă?”

Olivia Steer a precizat că opiniile sale au stârnit un val de ură în rândul internauților și pentru că a ajuns să fie considerate “conspirațonistă” și “negaționistă” are probleme și cu găsirea unui loc de muncă.

“Azi, fac, inevitabil, iar 16 ani (glumă veche, internă și nișată). Dacă în ultimii 8, v-am fost de folos cu vreo postare pe teme de nutriție, v-ați simțit puși în gardă de vreo informație medicală, preluată și shareuita aici ori, în baza ei, ați luat hotărâri radicale, care v-au schimbat în bine viața voastră și a copiilor voștri, sau chiar ați început să vedeți, cu alți ochi, știrile oficiale, să nu spuneți nimănui. Rămâne secretul vostru.

8 ani ar însemna, deși nu pare, o viața de om, în care m-am străduit să fie bine, să nu fie rău. Și, în care n-am monetizat si nici n-am capitalizat (să folosesc un jargon drag, în media) nimic. N-am făcut colectă publică, n-am primit sponsorizări, donații, nimic, de la nimeni.

„Am făcut o formă bizară de jurnalism în folosul comunității”

Citeşte şi: Olivia Steer a renunțat la cafea și sare. „Nu știu unde voi ajunge în ritmul ăsta!”

Citeşte şi: Olivia Steer, mesaj emoționant despre pierderea surorii ei. „Închid ochii și o vad!” Lavinia a fost răpusă de cancer

Citeşte şi: Cum își cresc Andi Moisescu și Olivia Steer cei doi copii adolescenți? “Nu sunt bun de gardian”/ Exclusiv

Citeşte şi: Cum arătau Andi Moisescu și Olivia Steer la nunta din 2004. Împreună au doi copii

Mi-am pierdut jobul și nu m-a mai angajat nimeni. Că cine ar vrea sa se lege la cap cu o conspiraționistă, o negaționistă, o teroristă?

M-am obișnuit să fiu huiduită, linșată, bârfită, amenințată, pentru vina de a avea opinii constituționale nepopulare și tupeul monumental de a le exprima liber. Aș zice că am făcut o formă bizară de jurnalism în folosul comunității, în manieră personală, din care n-am câștigat nimic, ba chiar am pierdut imens, pe atâtea planuri” – a scris Olivia Steer în postarea sa.

„Închei capitolul jurnalismului de social-media!”

Soția lui Andi Moisescu a spus că acum este momentul potrivit să își încheie activitatea de pe rețelele de socializare, dar nu va dispărea complet din peisaj, ci va mai apărea, uneori, doar pentru a-i saluta pe cei car i-au apreciat sfaturile de-o lungul anilor și pentru a posta “poze cu pisici”.

“Îmi rămâne, totuși, respectul de sine, care s-a clădit și consolidat, în ultimii 8 ani, ca nimic altceva.

Azi, închei capitolul jurnalismului de social-media (așa e când ești liber si independent, poți închide taraba, când ai tu chef, nu răspunzi la telefoane și comenzi), nu pentru ca mi s-ar fi înmuiat genunchii, ci pentru ca am spus cam tot ce aveam de spus și vreau să mai și trăiesc.  Am vise frumoase (cine ar fi crezut, nu?!) și m-am apucat deja să lucrez la ele.

Voi mai intra, pe aici, să mai postez poze cu pisici, să dau respectuos un “bună-dimi” și să transmit un cald “vă pupik dulce”, când voi avea un răgaz. Promit, negreșit! Până atunci, fiți fericiți (adică drepți & autentici). Căci fericirea rămâne singura noastră obligație, de fapt… La mulți ani, tuturor!” – a încheiat Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, mesajul prin care își anunță retragerea din social media și jurnalism.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton