Olivia Steer și Andi Moisescu, fotografie rară împreună. Care crede prezentatorul TV că este secretul relației lor de aproape 20 de ani

.

Olivia Steer (46 de ani) și Andi Moisescu (49 de ani) formează un cuplu din anul 2003 și s-au căsătorit în 2004. Împreună au doi fii, David (16 ani) și Luca (14 ani). Recent, în mediul online, Olivia a publicat o fotografie rară alături de prezentatorul TV.

Olivia Steer și Andi Moisescu, fotografie rară împreună

„Doi, cu copiii, patru și, cu Dumnezeu, cinci”, a scris Olivia în descrierea imaginii, care are aproape 10 mii de aprecieri și aproape 100 de comentarii.

„Daaa! Andi Moisescu poate să spună că soția lui arată ca o puștoaică, Buhnici nuuuu! Vă ador!”, a comentat un urmăritor.

„O familie minunată!”; „Vă dorim o viață cu mult soare în inimă!”; „Voi, încă tineri și frumoși”; „Sunteți frumoși și de admirat!”; „Sunteți minunați!”; „Ești absolut superbă.. mereu ai fost o delicată, felicitări, OM frumos!”, mai sunt alte câteva comentarii.

În iulie, în dreptul altei imagini cu Andi, Olivia scria: „Și, după atîta amar de vreme, s-a aflat că sîntem mulți cei care credem că «trei lucruri nu pot fi ascunse pentru mult timp: soarele, luna și adevărul»…”. Tot în iulie, în descrierea altei fotografii cu prezentatorul, Olivia mai scria: „Incredibil: soțul meu și-a scos, în seara asta, iubita în oraș!”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cum s-au cunoscut Jojo și Paul Ipate. „Nu a fost dragoste la prima vedere”

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au spus cum s-a schimbat viața lor de când au devenit părinți

Citește și: Rita Mureșan, despre cele mai grele momente din viața ei: „Am fost judecată foarte mult”

Care crede prezentatorul TV că este secretul relației lor de aproape 20 de ani?

„Nu dețin niciun secret pe care alții nu-l știu. Poate doar mă străduiesc mai mult. În primul rând, să și ascult, nu doar să vorbesc. Și după aia, să nu fac vreo obsesie din a avea dreptate. Cât privește viziunile diferite, ele au existat și vor exista întotdeauna, peste tot. Faptul că cineva are astăzi o opinie diferită de a mea nu înseamnă că nu și-o poate schimba mâine. Sau că n-o să mi-o schimb eu pe a mea, într-o zi. Sau, dacă n-o s-o schimbe niciunul dintre noi, nu înseamnă că nu putem conviețui într-un astfel de context”, ne spunea juratul „Românii au talent”, în noiembrie 2021.

Cum s-au cunoscut Olivia Steers și Andi Moisescu?

„M-am întâlnit cu Andi în 2002, în Ajunul Crăciunului, o întâlnire pusă la cale de el împreună cu un amic comun, fără să am habar. Ne-am petrecut seara cu amicii noștri, fără să intuiesc vreo idilă. Am plecat apoi la Târgu Mureș, la sora mea, iar el, în Spania. A revenit cu telefoane și mesaje de ziua mea, de Anul Nou, iar după vacanță ne-am revăzut”, povestea Olivia în trecut, pentru Pro TV.

„La următoarea întâlnire, mi-a povestit de el, de fosta relație, de familia lui, de obiceiuri și hobby-uri, practic s-a asigurat că aflu tot ce trebuie să știi despre un om care vrea să-ți devină apropiat. Am descoperit atunci că avem multe în comun, că suntem singuri amândoi și că ne plăceam foarte tare”, a continuat.

„Tatonările s-au întins pe câteva luni, până să abdicăm în fața evidenței: ne plăceam prea mult. Eram atât de precauți amândoi să nu ne pripim, astfel că ne-am descoperit dragostea cu răbdare și atenție, n-am sărit cu capul înainte într-o relație, n-am ars etape. Când m-a cerut de soție, eram amândoi, după îndelungi perioade de introspecție, edificați: știam ce vrem, știam ce facem”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton