Olivia Munn a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer la sân: „Am făcut o dublă mastectomie”

.

Olivia Munn (43 ani) a dezvăluit că anul trecut a fost diagnosticată cu cancer la sân, iar în ultimele 10 luni a fost supusă la patru intervenții chirurgicale. Actrița a făcut anunțul pe pagina da de Instagram, unde le-a povestit fanilor săi prin ce a trecut în tot acest timp.

Olivia Munn, diagnosticată cu cancer la sân

Olivia Munn, care în acest weekend a strălucit la Premiile Oscar 2024, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer la sân, deși inițial fusese testată negativ pentru mai multe tipuri de cancer, inclusiv la cel mamar.

„În februarie 2023, într-un efort de a fi mai proactivă la sănătatea mea, am făcut un test genetic care verifică pentru 90% de gene canceroase. Am ieșit negativ la toate, inclusiv pentru BRCA (cea mai cunoscută genă a cancerului la sân). Sora mea Sara tocmai orimise și ea rezultatul negativ. Ne-am sunat felicitat una pe cealaltă. În aceeași iarnă am făcut o mamografie care a ieșit tot negativ. Două luni am fost diagnosticată cu cancer la sân”, a povestit Olivia Munn pe Instagram.

Actrița a povestit că în ultimele 10 luni a suferit patru operații și a petrecut foarte mult timp la pat, explicând că a ales să țină secret diagnosticul până acum.

Citește și: Irina Columbeanu, schimbată total după ce s-a tuns scurt. Cum arată fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor la 17 ani

Citește și: Războiul continuă în instanță. Florin Dumitrescu și soția lui, dați în judecată de Antena Group. „Începe să-mi fie teamă!”

„În mod surprinzător, am plâns doar de două ori. Cred că nu am simțit că am timp să plâng. Am ales să las deoparte emoțiile pentru a nu interfera cu abilitatea mea de a rămâne cu gândurile clare. Am avut tendința de a lăsa oamenii să mă vadă atunci când ama vut energie, când mă puteam îmbrăca să ies din casă, când îmi puteam duce băiețelul în parc. Am păstrat secret diagnosticul, la fel și recuperarea și medicamentele pentru durere”, a mai zis Olivia Munn.

„Trebuia să-mi trag respirația și să trec prin unele dintre cele mai grele părți înainte de a le împărtăși”, a subliniat ea.

Actriță s-a confruntat cu o formă agresivă de cancer

Medicul ei i-a calculat riscul de cancer și a decis să o trimită la un RMN și o biopsie, lucru care i-a salvat viața. Actrița a aflat atunci că are o formă agresivă de cancer la ambii sâni, Luminal B, care avansează rapid.

„La 30 de zile după biopsie am făcut o dublă mastectomie. Am trecut de la a mă simți bine într-o zi la a mă trezi pe un pat de spital, după o intervenție chirurgicală ce a durat 10 ore, în următoarea zi”, a continuat Olivia Munn.

Citește și: Cum arăta Daiana Anghel la începutul carierei. Cine au fost bărbații care au cucerit-o, înaintea soțului ei, Sorin Gonțea

Citește și: Regina Camilla are propria păpușă Barbie. Cum a reacționat soția Regelui Charles când a văzut-o: „Mi-ați luat vreo 50 de ani din viață”

Aceasta se consideră norocoasă că a descoperit boala la timp și a avut o șansă de a se salva. Și acum, după ce a trecut perioada cea mai grea, a decis să vorbească deschis pentru a ajuta și alte femei.

Actrița i-a mulțumit și soțului ei, John Mulaney, care i-a fost alături în fiecare clipă.

„Îi sunt atât de recunoascătoare lui John entru nopțile pe care le-a petrecut cercetând ce înseamnă fiecare operație și medicament și la ce efecte secundare mă puteam aștepta”, a scris Olivia Munn, care este mama unui băiețel de doi ani, Malcom.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Olivia Munn

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton