Octavia Geamănu, noi detalii despre procesele cu Antena: „Nu e ușor să treci prin ce am trecut eu”

.

Octavia Geamănu a dat în judecată Antena 1 în urmă cu doi ani, după ce a fost scoasă de pe post, fără să fie anunțată în prealabil. Fosta prezentatoare a Observatorului a fost concediată un an mai târziu. Acum, jurnalista a precizat că are trei procese pe rol și că nu intenționează să renunțe la vreunul ci, din contră, este sigură că va avea câștig de cauză.

Octavia Geamănu, noi detalii despre procesele cu Antena 1

Octavia Geamănu a decis să dea în judecată postul de televiziune la care a lucrat timp de 18 ani, după ce a fost înlocuită la Observatorul de weekend cu Irina Ursu.

Timp de nouă luni, ea a continuat să se prezinte la locul de muncă, până în martie 2023, când a fost concediată. Atunci, ea a decis să dea din nou în judecată postul de televiziune, pentru concediere abuzivă.

În prezent, Octavia Geamănu își continuă procesele cu Antena 1 și a povestit urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare în ce stadiu se află acestea.

Citește și: Octavia Geamănu, detalii despre relația cu Marian Ionescu și colaborarea cu Direcția 5: ”Este viața care mi se potrivește ca o mănușă” / Exclusiv

Citește și: Octavia Geamănu, la doi ani de când este în proces cu Antena 1: “Merg până în pânzele albe, oricât ar dura”. Ce spune despre revenirea în televiziune / Exclusiv

„Nu a fost o decizie luată la nervi sau sub impulsul momentului. Sunt un om rațional și așa am fost întotdeauna. Părinții mei m-au învățat să gândesc înainte să acționez, indiferent de situație. Așa că am cântărit îndelung această situație și într-un final am decis ce am decis. Ce vreau să vă spun e că îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi când mă trezesc pentru sentimentul că dacă aș da timpul înapoi aș face totul la fel. Și mă gândesc că atunci când ești împăcat cu tine, cu alegerile tale, cu tot ceea ce ai făcut, nu are cum să nu fie bine, în cazul de față să-mi dea dreptate instanța într-un târziu, când se vor încheia toate cele trei procese care au pauze interminabile între termene. Am toată răbdarea din lume și am toată încrederea în destin, în Divinitate, în justiție și în echipa mea de avocați minunați. Am spus de la început că o să lupt până-n pânzele albe oricât ar dura”, a afirmat Octavia Geamănu pe pagina sa de Instagram.

Fosta știristă încurajează oamenii să ia atitudine

Octavia Geamănu a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor din momentul în care a decis să dea în judecată Antena 1, însă a fost mereu susținută de fanii ei și îi încurajează pe toți cei care au trecut prin situații asemănătoare să ia atitudine.

„Nu e ușor să treci prin tot ce am trecut eu. Pe de o parte e adevărat că sunt situații în care Dumnezeu îți dă o putere fabuloasă ca să traversezi anumite momente și El e acolo lângă mine de când am decis să merg pe acest drum și doi, mare parte din putere mi-am luat-o de la voi, cei care mi-ați fost alături în acea perioadă în care stăteam în redacție de la 8 la 5 aiurea-n tramvai, de fiecare dată când deschideam rețelele de socializare vedeam cum mă încurajați cu gânduri bune în continuu”, a afirmat soția lui Marian Ionescu.

Citește și: Cine este Clara Gherase de la „Splash! Vedete la Apă”. Va juriza noul sezon al emisiunii de pe Antena 1

Citește și: Aşa arată casa de sute de mii de euro a lui Nea Marin. Imagini cu interiorul locuinţei juratului „Splash! Vedete la Apă”

„Nimeni pe Pământ n-ar trebui să permită unui angajator, oricui altcuiva, să încerce să-i calce demnitatea în picioare”, a subliniat ea.

Octavia Geamănu a precizat că va reveni cu informații despre procese, după următorul termen de judecată.

„Cred că rușine ar trebui să le fie celor care se cred cine se cred în mintea lor, nu nouă, celor care luptăm pentru dreptate și adevăr. Cum s-ar spune, rămâneți aproape pentru că spectacolul continuă cu un viitor update”, a precizat jurnalista.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Octavia Geamănu

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton