Obiceiurile bizare ale Reginei Elisabeta atunci când zbura cu avionul. Avea propriile perne și bomboane în garderobă

.

Obiceiurile de zbor ale Reginei Elisabeta a II-a au fost dezvăluite de o fostă însoțitoare de zbor care a servit-o pe regretata suverană în călătoriile sale regale. Fostul monarh al Marii Britanii avea câteva cerințe uluitoare atunci când pleca în călătorii cu avionul.

Obiceiurile bizare de zbor ale Reginei Elisabeta

Regina Elisabeta a II-a bea un martini înainte de a se întâlni cu oaspeții pe zborurile regale, solicita un anumit tip de bomboane de mentă în timpul decolării și se bucura să urmărească hărțile rutelor. Monarha britanică avea câteva obiceiuri bizare pe timpul zborurilor sale.

Suvenirele strânse de o fostă însoțitoare de bord care a servit-o pe regretata Regină au scos la iveală unele dintre obiceiurile de zbor ale suveranei. De la rutina ei specifică de culcare, la băutura ei preferată pe timpul zborului, colecția, care a fost găsită în studiul lui Elizabeth Evans după moartea ei și care a trecut ulterior nepoatei sale Jo Smallwood, va fi pusă în vânzare la Hansons Auctioneers pe 20 august.

De-a lungul unei cariere de 28 de ani, lucrând pentru British Airways în 1970, Elizabeth Evans a servit o serie de clienți celebri, inclusiv regretata Regina și Prințul Philip, în turneul lor din 1989 prin Singapore și Malaezia, notează The Mirror.

Suvenirele, despre care se așteaptă să se vândă cu un preț cuprins între 400 și 600 lire sterline atunci când vor fi puse în vânzare, includ instrucțiuni confidențiale despre modul în care personalul ar trebui să se ocupe cel mai bine de Regina Elisabeta și regretatul Duce de Edinburgh.

Citește și: Ritualul pe care Regina Elisabeta l-a urmat pe parcursul domniei. Regele Charles a adoptat obiceiuri asemănătoare

Citește și: Cum au reușit să o supere Prințul Harry și Meghan Markle pe Regina Elisabeta, înainte să moară: „Era tot ce aveam”

Potrivit instrucționilor, Regina trebuia să fie lăsată să doarmă înainte de a ateriza și trebuia să aibă propriile ei perne.

Documentele dezvăluie, de asemenea, că Reginei îi plăcea să aibă la îndemână un bol cu ​​mentă Velva și adesea comanda un Martini înainte de a se întâlni cu oaspeții.

Care erau băuturile preferate ale regretatei regine

Regina, care a murit la vârsta de 96 de ani în septembrie 2022, s-ar fi bucurat de câteva băuturi, inclusiv un gin și Dubonnet înainte de prânz, un pahar de vin dulce german la masa ei de seară și un Martini uscat înainte de culcare.

Se spunea că băutura ei preferată este o parte de gin și două părți Dubonnet.

Charles Hanson, proprietarul Hansons Auctioneers, a declarat: „Arhiva lui Elizabeth ne duce înapoi în timp până în anii 1970, 80 și 90, când zborul cu Concorde era un privilegiu luxos de care se bucură jet-set-ul bogat. Celebritățile s-au înghesuit să folosească serviciile sale, iar printrele ele se aflau și fețe regale. Serviciul trebuia să fie de primă clasă. Elizabeth a fost în mod clar foarte apreciată de BA deoarece a servit unii dintre cei mai importanți oameni din lume. Luați acel zbor regal al British Airways din 1989. Suvenirele ei includ instrucțiuni confidențiale despre cum să avem grijă de regretata noastră Regina și Prințul Philip – până la dulciurile pe care Majestatea Sa le-a preferat la decolare”.

Citește și: Dieta care a ajutat-o pe Regina Elisabeta să ajungă la 96 ani. Cum arătau meniurile personalizate ale suveranei

Citește și: Fiica lui Kate Middleton și a Prințului William, comparată cu Regina Elisabeta. Imaginea care atestă asemănarea

Reginei îi plăcea să aibă la îndemână și în dressing un castron de Velamine. Instrucțiunile mai spuneau că „are tendința să-i placă un Martini înainte de sosirea oaspeților ei”. Confortul regal includea să aibă propriile ei perne, iar comoda îi alcătuia patul. De asemenea, dacă Majestatea Sa adormea înainte de aterizare, echipajul de cabină era instruit să nu o deranjeze.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Regina Elisabeta

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton