Obiceiul Prințului William care o scoate din sărite pe Kate Middleton: „Ești un coșmar cu asta”

.

Kate Middleton (42 ani) a dezvăluit din greșeală un obicei de-al soțului ei, Prințul William, care o înnebunește. Afirmațiile au fost făcute în anul 2018, în timpul unei vizite oficiale în Cipru, când Prințesa de Wales a lăsat să-i scape acest detaliu din cadrul familiei lor.

Kate Middleton, despre obiceiul Prințului William, care o înnebunește

Kate Middleton a precizat, în timp ce vizita o bază a Forțelor Aeriene Militare britanice alături de Prințul William, că soțul ei are un obicei care pe care o scoate din sărite. Se pare că acesta obișnuiește să mănânce pe canapea, lucru care o deranjează pe soția lui.

În timp ce deschidea o nouă unitate de recreere, Prințul William i-a avertizat pe membrii RAF cu privire la păstrarea alimentelor departe de mobilier.

„Ține pizza departe de canapele”, a spus atunci William, în timp ce Kate a răspuns: „Ești un coșmar cu asta”.

Și se pare că Prințesa de Wales se luptă des cu păstrearea curată a mobilierului întrucât cuplul comandă des mâncare. În timpul unui interviu acordat BBC Radio 1 în 2017, Kate Middleton a fost întrebată dacă familia sa a mâncat vreodată mâncare la pachet și care a fost cea mai bună alegere.

„Absolut, și curry, cu siguranță. De obicei nu se comandă la Palat, avem tendința să mergem să o ridicăm”, a precizat ea.

În timp ce Prințesa Catherine preferă mâncarea picantă, William a recunoscut că preferă o mâncare mai dulce.

Prințul de Wales i-a mărturisit fotbalistului Peter Crouch, în 2020, că preferă un pui Tikka Masala.

Citește și: Mesajul pe care Kate Middleton a vrut să-l transmită prin fotografia aniversară. Prinții de Wales au sărbătorit 13 ani de căsnicie

Citește și: Prinţul William, noi informaţii despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Cum se simte în timpul tratamentului pentru cancer?

Care sunt mâncărurile favorite de tip fast-food a membrilor familiei regale

Kate Middleton și Prințul William nu sunt singurii care se mai răsfață, din când în când, cu mâncăruri comandate de la restaurant sau fast-food. Atât Regele Charles, cât și regretata Regină Elisabeta a II-a au recunoscut, la un moment dat, că au câteva „plăceri nevinovate”.

Prințul William a dezvăluit în timpul unui interviu că ofițerul său de securitate i-a prezentat mâncarea gătită la Nando’s, un lanț multinațional din Africa de Sud, care este specializat în carne portugheză de pui în stil peri-peri la grătar. Iar de atunci mâncarea gătită acolo a devenit una dintre favoritele lui.

Citește și: Ce poartă Kate Middleton în geantă. Prințesa de Wales are întotdeauna aceste patru obiecte la ea

Citește și: Prințesa Charlotte împlinește 9 ani. Ce au observat fanii în fotografia realizată de Kate Middleton

În ciuda faptului că au acces la unele dintre cele mai bune bucătării din lume la îndemână, mâncarea la pachet este un răsfăț popular în cadrul familiei regale. Felul preferat al fostului monarh, Regina Elisabeta, era tradiționalul fish and chips, pe care majordomul ei îl comanda de la un restaurant din Balmoral.

„Se răsfăța ocazional cu fish and chips când era la Balmoral. Un lacheu era trimis să-l ia din orașul local Ballater”, a dezvăluit o sursă citată de The Mirror.

De asemenea s-a spus că fostului suveran îl plăcea kebab-ul. Corespondentul regal Jayne Seymour a dezvăluit că un restaurant din Swaffham a primit o comandă cu livrare la Sandringham House.

Șoferul i-a spus lui Jane: „Am presupus că mâncarea era pentru un angajat. Dar când am ajuns la intrare, un majordom a luat-o și a spus că este pentru Regină. Sper că i-a plăcut”.

Pe de altă parte, Regele Charles este un adept al bucătăriei italiene. În noiembrie 2019, în timpul unei călătorii în Scoția, un membru al publicului i-a oferit o pizza.

„Am vrut să-i dau pizza, deoarece este o parte atât de mare din această țară. I-am spus „este o margherita”. Cred că a spus „este preferata mea””, a declarat bucătarul Erminio Dimeo pentru Press Association.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kate Middleton și Prințul William

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton