Obiceiul neobișnuit al Regelui Charles. Sora Reginei Camilla l-a dat de gol pe monarhul britanic

.

Se spune că Regele Charles are un obicei de dormit foarte neobișnuit, care implică o luptă constantă cu soția sa, regina Camilla, potrivit surorii acesteia, Annabel Elliot. Dezvăluirea a fost făcută în cea mai recentă carte despre cuplul regal, în care Elliot a dat informații din interiorul casei regale.

Obiceiul neobișnuit al Regelui Charles

Annabel Elliot, sora Reginei Camilla, a dezvăluit, la un moment dat, că cumnatul ei nu doarme învelit cu pilotă. Iar acest lucru i-a făcut pe comentatorii regali Emmy Griffiths și Emily Nash să speculeze dacă monarhul preferă „cearsafuri și pături tradiționale”.

„Annabel Elliot a dezvăluit odată într-un interviu că nu-i plac pilotele”, a afirmat Emily Nash în cadrul unui podcast.

Când co-gazda Emmy a pus la îndoială această afirmație, Emily a răspuns: „Presupun că este un bărbat care preferă cearceafurile și păturile tradiționale”.

„Asta nu este tradițional. Tradițional ca în epoca georgiană. În mod tradițional, nu aveau încălzire centrală”, a afirmat Emmy.

Cu toate acestea, Emily a clarificat că Regelui nu îi place ca lucrurile să fie „foarte călduroase”, preferând ca reședintele regale să fie „mai răcoroase”.

Într-o carte scrisă de Robert Hardman, Annabel a dezvăluit că există o „bătălie constantă” între Charles și Camilla din cauza temperaturii din interiorul reședințelor regale, notează The Mirror.

Citește și: Venitul anual al Prințului William, dezvăluit. Cât a câștigat Prințul de Wales de când Regele Charles a urcat pe tron

Citește și: Katy Perry s-a „lovit” de Regele Charles și Regina Camilla, la Castelul Windsor: „Toată lumea alerga”

„El deschide o fereastră, ea se strecoară și o închide. Deci se aude des „Oh dragă, ai închis fereastra”. „Da, am făcut-o pentru că suntem cu toții înghețați”. Așa că se tachinează des”, a afirmat sora reginei consoarte.

Cum sunt aranjate paturile în reședințele regale

Nina Campbell, designer de interior, care și-a oferit serviciile ducilor de York, a lăsat să scape câteva secrete ale lenjeriei regale de pat. Ea a dezvăluit că mai multe case regale, cum ar fi Castelul Windsor și Balmoral, preferă o husă de saltea cu o pătură deasupra. Cu toate acestea, ea a clarificat că folosirea plapumei nu este văzută ca fiind „necesară” și acest lucru este perfect aceptabil.

Citește și: Cum a reușit Kate Middleton să îl câștige de partea ei pe Regele Charles. De ce a plâns Prințesa în ziua nunții cu William

Citește și: 8 membri ai familiei regale care s-au luptat cu cancerul, înainte de Kate Middleton și Regele Charles al III-lea

Vorbind pentru The Telegraph, ea a spus că un pat ar trebui să fie așezat cu „husă de saltea, apoi un cearceaf, apoi o pilotă ușoară, apoi o pătură”. Apoi ar trebui să aibă trei perne.

Aceasta include o pernă pătrată, o pernă Oxford – cu o husă care are o margine de material textil suplimentar sau o clapă în jurul marginii – și o pernă mică.

„Perna pătrată este puțin mai grea și face posibil să stai în pat și să citești”, a explicat designerul de interior.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Regele Charles și Regina Camilla

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton