Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, de urgență la Poliție după ce s-au împăcat: „Este un pericol real” / Video

.

Oana Zăvoranu susține că proprietarul clădirii unde se află clinica ei a amenințat-o că îi distruge bucunurile cu toporul. Actrița nu vrea să rămână fără aparatul de RMN și de CT, care costă un milion de euro. Oana Zăvoranu a mers pentru a treia oară la Poliție și a făcut o plângere.

Ea a venit însoțită de Alex Ashraf, soțul ei, care a ținut-o tot timpul de mână. Cei doi par tot mai apropiați și dau de înțeles că se sprijină necondiționat după ce au renunțat la divorț și și-au mai dat o șansă.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au cerut ajutorul Poliției

„Mergem la Secția 17, pentru că ea se ocupă de Sectorul 5, unde avem clinica particulară, care este atât de încercată, încât nici nu știu ce să mai spunem Vream a treia oară să semnalăm și Poliției, în acest sens avem aici o notificare, făcută către Inspectoratul ISU, către Direcția de Jandarmi a municiplului București și secția de Poliție de care spuneam”, a spus Oana Zăvoranu, la Antena Stars, înainte să facă plângerea.

Oana Zăvoranu: “Clădirea e chelită. Aici erau niște reclame numeroase, pe care noi am dat 75.000-80.0000 de euro”

Diva se simte amenințată de proprietar, care i-ar fi înstrăinat o parte din bunuri din clinică, acum închisă. “Vrea să scoată atât RMN-ul, cât și CT-ul, să pună toporul pe ele”, adaugă Oana Zăvoranu.

Actrița spune că proprietarul a îndepărtat și firma luminoasă după clădire, dar și recepția. “Clădirea e chelită. Aici erau niște reclame numeroase, pe care noi am dat 75.000-80.0000 de euro. Proprietarul clădirii le-a depozitat aici jos, în țărână, nu numai că le-a dat jos. Care este depozitarea, că spunea că alea pe care le-a dus în șoseaua Chtilei, pe care a recunoscut că le-a luat abuziv, le-a bandajat.

Astea, după cum se vede, sunt aici în ploaie. Nu interesează pe nimeni, că dacă nu sunt banii lor, nu se întâmplă nimic. Aici, dacă ne uităm pe ușă, vedem o mizerie, a scos recepția”, afirmă vedeta.

„Din luna decembrie, noi ne-am declarat insolvența”

Problemele nu se opresc, însă, aici. „Sunt camere de supraveghere, dar noi suntem decuplați. Din luna decembrie, noi ne-am declarat insolvența. Concomitent, un băiețaș pe care noi l-am ajutat să mănânce o pâine, s-a gândit că are de luat o creanță de 700 de mii de euro de la clinică”, adaugă Oana Zăvoranu.

„S-a dus frumușel și a băgat procedura de insolvență. Din acel moment, nu am mai putut să vorbim personal despre clinica noastră. A rămas în custodia acestei administratoare judiciare”, susține Oana Zăvoranu.

Citeşte și: Mutare neașteptată! Oana Zăvoranu și Alex Ashraf nu mai divorțează: „Amanta nu mai există”

Citeşte și: Vedetele care au închis ochii la infidelitatea partenerului și au mai dat o șansă relației: “A meritat să fie iertat”

Oana Zăvoranu: „Am făcut acest demers pentru că este un pericol real și pentru că sunt bunurile noastre”

Vedeta recunoaște că era restantă cu chiria, dar nu crede că lucrurile se pot rezolva așa. Oana Zăvoranu a investit două milioane de euro în clinică și avea o chirie de 5000 de euro pe lună. „Cert este că, la data de 27 iulie, s-a pus lacătul pe clinică, în condițiile în care aceasta funcționa. RMN-ul și CT-ul funcționau. Dacă există o lună sau două de chirie restantă, lucrurile nu se rezolvă așa.

„Am aflat că domnul vrea să pună toporul și pe aparatul de RMN și de CT, care costă un milion de euro. Am făcut acest demers pentru că este un pericol real și pentru că sunt bunurile noastre. Nu am făcut cu soțul meu această clinică cu bani europeni, cu fonduri europene, cu bani de prin Dubai, de la șeici. Această clinică s-a făcut cu banii mei personali. S-au investit vreo două milioane de euro. Chiria era de 5000 de euro”, a declarat Oana Zăvoranu, la Xtra Night Show.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton