Oana Zăvoranu l-a redescoperit pe Dumnezeu: „Mi-am destupat urechile și l-am auzit”

.

Oana Zăvoranu a afirmat că l-a redescoperit pe Dumnezeu, după foarte multă vreme. Vedeta a povestit pe Instagram că a început să facă curățenie spirituală și astfel Dumnezeu i-a ascultat rugile.

Zăvoranu a mărturisit, pe rețelele de socializare, că a eliminat lucrurile negative din viața ei, precum și din mintea și sufletul său. Ea a explicat că l-a văzut pe Dumnezeu după o perioadă lungă de timp și că L-a auzit și a vorbit cu El.

„Întâi am avut de făcut curățenie în mintea, viața și sufletul meu. Apoi mi-am deschis ochii și L-am văzut pe Dumnezeu după mult timp… Mi-am destupat urechile și l-am auzit, mi-am descleștat gura și i-am vorbit. El m-a auzit, mă iartă și mă eliberează ușor, ușor. Restul o să se vadă. Fapte, nu vorbe goale”, a spus Oana Zăvoranu pe InstaStory.

Oana Zăvoranu l-a redescoperit pe Dumnezeu: „Mi-am destupat urechile și l-am auzit”

Deși spune că L-a redescoperit pe Dumnezeu, vedeta a precizat că nu s-a pocăit și nici nu a intrat în vreo sectă religioasă.

„Și nu, nu m-am pocăit … ca să nu lăsăm loc de speculații mărunte … nu m-am afiliat la vreo sectă sau organizație religioasă. Nici n-am intrat în vreun partid politic, așa cum văd că se poartă”, a afirmat ea.

„Nu, doar îl am în sufletul meu, inima mea, și viață și în tot ceea ce fac pe Dumnezeu. Simplu și, totuși, atât de complicat…”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a atacat-o pe Adelina Pestrițu

Schimbarea Oanei Zăvoranu vine la doar câteva luni după ce a atacat-o dur pe Adelina Pestrițu. În august, vedeta a luat-o peste picior pe Adelina, pe care a poreclit-o “Pinocchio”. Zăvoranu a spus că influencerița a profitat de pe urma lui Liviu Vârciu.

„Cine este, măi, fetișoara asta? Este practic o fetișoară care acum 6-7 ani a venit timid de pe boxe, l-a hohălit pe Vârciu, ba îl iubea, ba nu-l iubea, după o poveste de dragoste sau căsătorie sau așa mai departe, s-a dus și l-a vândut pe Vârciu după cum relatează și presa de la vremea respectivă acum 5-6 ani. Habar n-am că nu urmăresc, l-a vândut pe Vârciulică pentru 1.500 de euro la un post de televiziune, Cancan, habar n-am. Din 1.500 de euro și-a luat o gentuță, că ea își dorea de când era ea la Câmpulung Muscel, era fiartă pe gentuță”, spunea atunci Oana Zăvoranu.

Sursă foto: Instagram

Citeşte şi: Ce înseamnă să fii pocăit. Diferența dintre pocăiți și credincioși

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton