Oana Zăvoranu a spus cum a avut puterea de a-l ierta pe Alex Ashraf pentru infidelitate: „Nu mor vulturii când vor fluturii”

.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf mai dau o șansă căsniciei lor după infidelitatea bărbatului. În mediul online, actrița a dezvăluit cum a avut puterea să-l ierte pe soțul ei pentru infidelitate.

În octombrie 2023, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf anunțau că divorțează după 10 ani de relație, dintre care 7 de căsnicie. Motivul? Infidelitatea lui Alex. O lună mai târziu, perechea s-a împăcat.

De ce l-a iertat Oana Zăvoranu pe Alex Ashraf pentru infidelitate. „Nu mor vulturii când vor fluturii”

Recent, pe rețelele sociale, Oana Zăvoranu a răspuns curiozității unui urmăritor care a întrebat-o cum a avut puterea să își ierte partenerul de viață.

„Pentru că este iubirea vieții mele și sufletul meu pereche. Pentru că am simțit că și el își dorește asta mult. Pentru că Dumnezeu ne-a unit și pentru că nu mor vulturii când vor fluturii”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Citește și: Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, de urgență la Poliție după ce s-au împăcat: „Este un pericol real” / Video

Citește și: Ce decizie a luat Oana Zăvoranu după despărțirea de Alex Ashraf: „Sunt alt om acum”

Cum a aflat Oana Zăvoranu că Alex Ashraf o înșela

Actrița a aflat că soțul ei o înșela după ce a constatat că începeau să lipsească bani din casă. Ulterior, Alex Ashraf a depus actele de divorț, după ce s-ar fi mutat cu amanta. În cele din urmă însă, după multe discuții, Oana și Alex au ajuns la concluzia că încă se iubesc și au mai dat o șansă relației lor.

„Da, m-am împăcat cu diva, normal. (…) Dragostea întotdeauna învinge, ce pot să spun. Am avut o discuție. Am vorbit în toată perioada asta, am ajuns la un numitor comun și ne-am împăcat. Simplu, am renunțat la divorț și sunt acasă lângă soția mea, definitiv și irevocabil. Mi-am retras acțiunea de divorț. Doi oameni care sunt îndrăgostiți și se iubesc cu adevărat, se împacă și trec peste orice popas”, a declarat Alex Ashraf, la „Xtra Night Show”.

Citește și: Anamaria Prodan, atac la adresa lui Alex Ashraf după divorțul de Oana Zăvoranu: „Bărbații slabi fug de femeile puternice!”

Citește și: Reacția lui Alex Ashraf după ce Oana Zăvoranu a vorbit despre infidelitățile lui. „O să discutăm în instanță!”

Oana Zăvoranu: „Am luat totul de la 0”

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au cunoscut într-o perioadă întunecată din viața actriței, o perioadă în care nu mai credea în iubire. Oana și Alex sunt împreună din 2013 și s-au căsătorit după trei ani de relație, pe 9 septembrie 2016. Nași le-au fost Silviu Prigoană și actuala lui parteneră de viață, Mihaela.

„Da, ne-am împăcat. Alex s-a întors acasă, suntem împreună. De o lună tot vorbeam să ne împăcăm… A insistat și el. Mă bucur că mi-am dat seama că își dorește la fel de mult ca și mine această împăcare. Am luat totul de la 0. Amanta e moartă și îngropată, nu mai există”, a mărturisit Oana Zăvoranu, potrivit Cancan.

Citește și: Oana Zăvoranu a dat-o în judecată pe Nicoleta Dragne. De ce este acuzată fosta ispită de la Insula Iubirii

Citește și: Cum și-a pierdut Oana Zăvoranu surorile și bunicii în cutremurul din ’77. „Era agitație, panică, nenorocire!”

Este al doilea mariaj pentru amândoi

Oana și Alex dețin din anul 2017 o clinică în Sectorul 5 din București. Din vara anului acesta, clinica este închisă. Atât pentru actriță, cât și pentru soțul ei, acesta este al doilea mariaj. Din prima căsnicie, Alex Ashraf are și un copil.

În 2011, Oana Zăvoranu a divorțat de primul soț, artistul Pepe, după 5 ani de căsnicie. „A fost o dragoste foarte frumoasă, ne-am căsătorit din dragoste, am stat din dragoste, a fost o poveste din-aia, noi doi împotriva tuturor. M-am îndrăgostit de altcineva. Vă dați seama că nu îl mai iubeam de dinainte să fiu divorțată de el, așa că nu am cum să-l iubesc acum, după atâția ani, dar l-am iubit foarte mult”, declara actrița în iulie 2023, pentru Click!.

Foto: Facebook/Oana Zăvoranu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton