Oana Zara, relație de 8 ani: “Mi-am găsit sufletul pereche. Mă văd mamă”. De ce nu a primit încă inelul / Exclusiv

.

Oana Zara, actrița din serialul “Lia – soția soțului meu”, este pregătită să facă pasul cel mare, dar și să devină mamă.

Oana Zara are o relație de 8 ani cu Bogdan Medvedi și spune că și-a găsit sufletul pereche. Actrița din serialul “Lia – soția soțului meu”, de la Antena 1, ne-a dezvăluit că încă nu a fost cerută în căsătorie, însă este sigură că va face nunta curând. Ba mai mult, ea spune că este pregătită să devină și mamă, după cum ne-a dezvăluit recent la evenimentul de lansare a noului serial Antena 1, “Lasă-mă-mi place. Camera 609”.

Oana Zara, relație de dragoste de 8 ani. De ce n-a primit încă inelul de logodnă?

Cum ai ajuns să faci parte din acest serial?

Am fost la casting. Am luat rolul și asta a fost.

Te așteptai?

Nu m-am așteptat. Mi-am dorit foarte mult, n-am știut ce va urma. N-am știut ce va fi. Este primul proiect de genul acesta fix după ce am terminat facultatea, am dat casting, primul casting de amploare. Eu am făcut coregrafie și am fost în balet la toate emisiunile de talente, de voce și am dansat cu foarte mulți artiști din România, dar partea de actorie… Am mai filmat câteva filme, printre care Ramon, Love story și am mai filmat ceva de curând la Chișinău, dar așa un proiect de o așa amploare, nu.

Spune-mi în ce alte proiecte mai ești implicată sau nu mai e timp?

Eu mă ocup foarte mult de partea de online. Din asta practic trăiesc, ăsta este jobul meu de zi cu zi și mai am, uite am filmat de curând un film la Chișinău și încerc să am cât mai multe proiecte. Sper să ajung și la teatru. Am avut un spectacol la Teatrul Metropolis, chiar cel de licență ni l-a luat teatrul, dar s-a terminat contractul și acum aștept aștept noi proiecte pe teatru.

Citește și:  Doina Teodoru, despre relația cu Cătălin Scărlătescu și serialul care o ține pe platourile de filmare: „Ne întâlnim noaptea. Avem o regulă”/ Exclusiv

Citește și: Claudia Schiffer, secrete de beauty pentru a îmbătrâni cu grație. Fostul supermodel a împlinit 53 de ani

Citește și: Ana Bodea din serialul „Lia – soția soțului meu”, vacanță în Croația alături de iubitul ei celebru: „Simt că visez, viața mea e minunată”/ Exclusiv

Citește și:  Cum își cresc Andi Moisescu și Olivia Steer cei doi copii adolescenți? “Nu sunt bun de gardian”/ Exclusiv

Cât câștigă Oana Zara din proiectele din online?

Oana Zara si Ana Bodea sunte prietene

Se câștigă mai bine din partea de online sau din partea asta cu televiziune și actoria?

Nu știu sigur pentru că n-am avut atât de multe proiecte. Depinde. Uite la partea de online variază, poți luna asta să ai o colaborare, dar luna viitoare să ai 5 sau luna următoare să nu ai deloc.

Practic tu de acolo îți câștigi în acest moment un venit stabil, cum ar veni?

Nu e tocmai stabil. Venitul stabil este din serial că este tot timpul, doar că, din partea de online, dacă am mai multe campanii, într-adevăr este un venit mai mare.

Care îți place mai mult, partea de online sau actoria?

Ambele sunt foarte diferite, îmi place partea de actorie, partea de serial, de tot ce implică televiziunea. Partea de online e mai relaxantă, mă distrez, creez foarte mult, fac eu propriile mele scenarii, am mai multă libertate, dar cred că mai mult îmi place actoria în sine decât online.

Spune-mi cum te întreții, cum îți întreții părul? Ai vreun secret?

Părul este moștenire de la tata. Nu este vopsit, încerc să-l tund destul de regulat. Nu folosesc un șampon special, un ulei special. Mă spăl cu șampoanele care sunt în comerț. Mai folosesc ulei de susan și ceai de rozmarin. Pun rozmarinul la fiert și pulverizezi pe păr când e uscat, da. Dau peste tot.

Oana Zara: „Mi-am găsit sufletul pereche acum 8 ani, atunci l-am cunoscut”

Oana Zara este pregatita sa devina mama

Silueta? Cum o întreții?

Am dansat 20 de ani, mă ajută corpul, dar încerc să fac cât de mult sport posibil, îmi place foarte mult mâncarea și încerc să compensez cu sportul. Nu am un regim alimentar, sunt foarte pofticioasă, am momente când fac detox, am momente când nu mănânc carne atunci când țin post, când încerc să mănânc legume, mai multe fructe, dar nu este o alimentație regulată.

Practic, când simți că ai luat în greutate, schimbi alimentația. Detoxul cum îl faci?

Din sucuri, din legume. Am un plan alimentar, l-am luat de la cineva avizat. Nu țin după capul meu. Detoxul îl țin o săptămână. Oricum, de fiecare dată eu am observat că, după ce mănânc, mai ales dacă nu mănânc legume și doar carne și mănânc carbohidrați, obosesc foarte mult. Corpul consumă energia ta ca să digere tot ce mănânci, deci cumva este mai bine să mănânci cât de puțin poți, cât să trăiești.

Cu viața sentimentală cum stai?

Stau foarte bine, mi-am găsit sufletul pereche acum 8 ani, atunci l-am cunoscut, ne știm de 9 ani. Ne-am găsit. Așa a fost să fie.

Citește și: Schimbările alimentare făcute de Loredana Groza: „Sunt ca Djokovici”. Cum se menține la 53 de ani / Video exclusiv

Citește și: Loredana Groza, pregătită pentru rolul de soacră: „Elena îmi povestește tot. Sunt confidenta ei” / Video exclusiv

Oana Zara, actrița din „Lia – soția soțului meu”: „Am avut o depesie și mi-am revenit foarte rapid cu ajutorul lui Dumnezeu”

Povestește cum v-ați cunoscut…

Ne-am cunoscut la studio la Adrian Sînă, eu făceam coregrafia pentru premiile muzicale de la Brașov, cred, îi făceam coregrafia Lidiei și lui Adrian Sînă și el era cu trupa Maxim. Acolo ne-am cunoscut. El a început să-mi scrie pe Facebook, și m-a invitat la un concert și eu nu l-am luat în serios. Mi se păreau micuți atunci toți din trupa Maxim, erau așa o gașcă de băieți și atât. După, ne-am văzut la premiile muzicale la Brașov și parcă ceva-ceva între noi.

După, la premiile muzicale la Sibiu…acolo cred că a fost mai mult, ne-am dat seama. Am avut o poveste de dragoste mai complicată, mai ales începutul, a fost mai complicat. Eu nu eram sigură de ce vreau, după care am avut o depesie și mi-am revenit foarte rapid cu ajutorul lui Dumnezeu. După a fost povestea noastră.

De ce ai avut depresie?

A apărut din senin, nu știu, nu a fost un motiv anume și s-a manifestat și foarte ciudat pentru că eu credeam în acea perioadă că sunt bolnavă, mă uitam la mâinile mele și ziceam că nu mai arată pielea la fel.

Oana Zara, după 8 ani de relație cu iubitul ei: „Nu am inel”

Oana Zara si Ana Bodea joaca in serialul

De la prea multă muncă? Oboseală? Sau alt motiv?

Posibil să fi fost și cred că nu am mai avut timp să stau cu mine și, la fel, relația cu Dumnezeu este foarte importantă. De mică am fost așa și cred că eram rătăcită puțin și mă pierdusem prin Bucureștiul ăsta mare.

Cum ai ieșit din depresia asta? Ai fost la un specialist sau te-ai apropiat de biserică mai mult?

Cred că cel mai mult m-am rugat. Asta m-a ajutat. Eu acolo îmi găsesc liniștea, mi se pare că tot ce e bun e acolo, nu îți dă nimic rău, îți dă doar lumină. Acolo îmi place cel mai mult, îmi place cumva să fiu mai ales după depresia asta pe care am avut-o, îmi place să fiu tot timpul luminoasă să le dau oamenilor o stare bună, să încerc să îi ajut pe oameni.

Chiar mă gândeam zilele trecute care ar fi scopul meu mai mult decât să fiu actriță, să fiu pe scenă să încerc să ajut prin experiența mea. Chiar pe Instagram mai pun citate motivaționale, câteodată ne e greu să facem lucruri pentru noi, pentru visul nostru, avem impresia că dacă nu se întâmplă lucrurile dintr-odată nu o să se întâmple. Dar tocmai asta e, că trebuie să fii constant și perseverent, să fii constant în ceva, e cel mai important. De exemplu, tu dacă faci un an de pian în fiecare zi, poți să înveți să cânți într-un an. De asta trebuie să fii constant. Încerc să îmi creez așa o comunitate și să îi ajut cu sfaturi să aibă o viață frumoasă.

„Nu m-a cerut încă și știi de ce? Pentru că i-am zis ori să fie ceva intim între noi doi, ori să fie ceva wow”

Ești de 8 ani cu iubitul tău? Nunta? Inel ai pe mână?

Nuntă? Nu am inel. Nunta vine, noi am crescut împreună, el este mai mare decât mine cu un an și jumătate și practic ne-am văzut tot timpul acei doi copii. Eu mi-am păstrat spiritul ăsta de copil, dar, da o să ne căsătorim curând.

Curând. Anul ăsta sau anul viitor?

Nu știu dacă te uiți la TikTok-urile mele, dar eu tot timpul fac farse și chiar de curând am postat un TikTok în care îi zic lui: “Vezi că e ceva jos și el se pune jos și eu zic DA vreau” (râde – n.r.) Facem tot felul de glume pe seama asta.

Inelul l-ai primit sau nu?

Nu, nu m-a cerut încă și știi de ce? Pentru că i-am zis ori să fie ceva intim între noi doi, ori să fie ceva wow. Cred că nici el nu știe ce să aleagă.

„Mă văd mamă”

Dar mamă te vezi?

Da. Eu în serial, în “Lia – soția soțului meu”, acum am rămas însărcinată cu copilul lui Pavel. Eu mă văd mamă, nu știu ce se va întâmpla dacă o să am un copil sau nu, dacă o să fac gemeni, tripleți, habar nu am, dar, da, mă văd mamă.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton