Oana Roman vrea să o dea în judecată pe Vica Blochina. Cele două au ajuns la cuțite: „Asta se numește escrocherie”

.

Oana Roman (47 ani) a reacționat dur după ce Vica Blochina a acuzat-o zilele trecute, pe rețelele de socializare, că își modifică fotografiile postate în mediul online pentru a arăta mai slabă. Fiica lui Petre Roman spune că intenționează să o dea în judecată pe fosta ei prietenă pentru denigrare.

Dacă înainte erau bune prietene și obișnuiau să își facă și concediile împreună, acum relația dintre Oana și Vica s-a schimbat radical. Iar fosta balerină nu este la prima abatere. Aceasta a mai criticat-o în trecut pe fosta ei prietenă în spațiul public.

Vica Blochina o acuză pe Oana Roman că își modifică pozele

De curând, Oana Roman a promovat pe rețelele de socializare un ceai pentru slăbit, iar imaginile apărute pe contul acesteia de Instagram i-au atras imediat atenția Vicăi Blochina. Aceasta susține că fiica lui Petre Roman a folosit un program pentru a-și edita fotografiile pentru a părea mai slabă. Astfel, fosta balerină spune că influencerița ar încerca să păcălească oamenii cu rezultatele produsului promovat.

„Doamne, ce escrocherie… Refuz să cred că Oana prelucrează aceste poze. Mă întreb dacă chiar a văzut aceste postări. E mai slabă decât Raluca Bădulescu. Cine naiba mai crede vreodată în acest produs?! Cei care faceți asemenea trucaje… Asta se numește escrocherie, duceți populația în eroare… păcăliți ca să vindeți”, a spus Vica Blochina pe InstaStory, potrivit Click.

Oana Roman nu a rămas indiferentă la afirmațiile făcute de fosta balerină și spune că intenționează să o dea ăn judecată pe aceasta pentru defăimare.

Citește și: Oana Roman îl pune la zid pe Marius Elisei. Cu ce a supărat-o. „Nu mai merită titulatura de părinte”

Citește și: „I-a plecat sluga de acasă?!”. Marius Elisei, replică acidă pentru Oana Roman, după ce a fost acuzat că și-a abandonat fiica

Citește și: Ce nume are Oana Roman în buletin: „Ultimul lucru pe care mi-l doresc este să mai scrie Elisei pe undeva”

Citește și: Ovidiu Lipan Țăndărică se căsătorește la 70 de ani. Cine e iubita artistului: „Asta este o chestie sensibilă”

Oana Roman vrea să o dea în judecată pe Vica

După ce a aflat ce a spus Vica Blochina despre ea, Oana Roman a revenit în mediul online, unde a spus că a mai câștigat în trecut un proces pentru defăimare și cu siguranță îl va câștiga și pe acesta. Influencerița a precizat că vrea să fie despăgubită pentru „toate denigrările și minciunile fără probe”.

„În același timp, după cum unii știu, am câștigat un proces civil în instanță pentru calomnie, denigrare și pentru care am câștigat daune morale suma de 25.000 de lei. Voi mai câștiga unul pentru că voi mai face încă un proces, dar de data aceasta în plus voi cere instanței să desemneze un expert independent căruia să îi pun la dispoziție telefonul meu din care să extragă pozele din el și să facă o expertiză tehnică prin care să vadă dacă acele poze despre care se face atât tam tam sunt editate sau nu. Ca să încheiem discuția și să fiu despăgubită moral și material pentru toate denigările și minciunile fără probe care se vehiculează în spațiul public”, a precizat Oana Roman pe InstaStory.

Într-o altă postare pe InstaStory, Oana Roman a spus că Vica Blochina a încercat, prin aceste postări acuzatoare, să revină în atenția publicului și a presei.

„În România, dacă ești într-un con de umbră și vrei să apari pe prima pagină a ziarelor, spui o mizerie despre Oana Roman și ai găsit varianta sigură ca să fii din nou în atenția presei. Aștept ca toți cei care apar doar pe cârca mea în presă și la tv, să facă ceva cu viața lor, astfel încât să fie în atenția publicului”, a precizat influencerița.

Mai mult, ea a arătat pe rețeaua de socializare fotografiile din telefonul ei, despre care spune că nu au fost editate în nciun fel.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Oana Roman și Vica Blochina

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton