Oana Roman și Adina Buzatu, scandal după moartea lui Stephan Pelger. „Era inevitabil!” Ce s-a întâmplat la ceremonia funerară

.

Conflict între Oana Roman și Adina Buzatu, după ceremonia de comemorare a regretatului designer Stephan Pelger.

Oana Roman i-a criticat dur pe cei care nu s-au dus joi, 15 iunie, la ceremonia funerară de la Cimitirul Evreiesc pentru a aduce un ultim omagiu designerului.

„Am avut dreptate!”

„Ca de obicei, din păcate, am avut dreptate. Știți când v-am spus eu că toți ăștia care s-au trezit să povestească, să comenteze și să își dea cu părerea despre Stephan, dându-se prieteni cu el și apărând pe la televiziuni și dând interviuri, ei bine, dragii mei, niciunul nu a fost astăzi prezent. Niciunul nu a venit astăzi să aducă o floare și să-și ia rămas bun de la Stephan.

Nu știu dacă unii dintre ei sunt plecați, dar n-au venit și mă bucur că așa a fost. Au fost prietenii lui, cei cu care a copilărit, cei cu care a trăit când a fost adult, oamenii care au ținut la el, oamenii care l-au iubit, nu oportuniștii care au făcut audiență pe spatele lui”, a postat Oana, pe Instagram, după comemorarea designerului.

„S-a activat brusc un cor al îngrijoraților de serviciu!”

Adina Buzatu s-a numărat printre cei care nu au ajuns la ceremonie și i-a dat o replică Oanei Roman, deranjată de cuvintele acesteia.

„După tragedia prietenului Steph s-a activat brusc un cor al îngrijoraților de serviciu. Era inevitabil. Mereu se întâmplă așa. Oamenii ăștia vin să reproșeze celor apropiați că n-au făcut destul pentru a evita deznodământul groaznic. Într-un moment dificil, dureros, de reculegere, te trezești cu această armată de sectoriști ai moralității, de milițieni ai idealurilor înalte și nobile.

„Nu putem cântări cantitatea de afecțiune cum cântărim un kil de brânză la piață!”

‘S-a făcut destul de către cei apropiați?’, ‚Nu s-a făcut destul? Nu s-a procedat corect, optim?’ Oameni buni, întotdeauna în astfel de momente, un om normal alcătuit sufletește va fi bântuit de regrete că poate nu a făcut destul. În viață suntem etern măcinați de aceste îndoieli. ‚Am făcut tot ce se putea pentru copilul meu, pentru tatăl meu, pentru mine, pentru fratele sau prietenul meu?’

Cu atât mai intens în astfel de situații. Dar de aici până la a strica liniștea gravă și solemnitatea care trebuie să însoțească firesc o astfel de trecere dureroasă este cale lungă. Nu putem cântări cantitatea de afecțiune, grijă omenească sau pioșenie așa cum cântărim un kil de brânză la piață” – a transmis Adina Buzatu pe pagina sa de Facebook.

Apoi, stilista a vorbit și despre motivul pentru care a lipsit de la ceremonia funerară. Adina Buzatu a fost plecată din țară pentru a participa la un eveniment ce fusese programat de câteva luni și nu suporta amânare.

„În fața acestor acuze am avut pornirea furioasă de le explica și prezenta oamenilor lucrurile pe care am încercat să le fac, după puterile mele, pentru prietenul meu. Apoi am realizat că tocmai procedând astfel aș intra în jocul ăsta meschin. ‘Ce fac eu aici?’, mi-am zis. Fac o panoplie a iubirii – multă, puțină, foarte multă, câtă am avut eu! – pe care am încercat să o ofer unui prieten?

Îmi etalez ‘performanțele’ de grijă, afecțiune, omenie așa cum îți prezinți bijuteriile, rochiile sau mașinile?! Nu o să fac asta. O să-l rog pe dragul meu Steph, și pe Dumnezeu, să mă ierte dacă puteam face mai mult și nu am știut cum. Dumnezeu să-l odihnească!

Citeşte şi: Reacțiile vedetelor după moartea lui Stephan Pelger. Primele imagini de la locul unde a fost găsit spânzurat / Foto

Citeşte şi: Iubitul lui Stephan Pelger a murit într-un accident auto. „De atunci nu am mai avut o relație!”

Citeşte și: Cine va moșteni averea lui Stephan Pelger. Designerul a lăsat în urmă bunuri de mare valoare

Citeşte şi: Ce s-a întâmplat cu o seară înainte de moartea lui Stephan Pelger. „Părea puțin abătut, supărat!”

Acum sunt la un târg de modă la Florența, un eveniment programat de două ori pe an. Datoria pe care o am față de angajații mei, de familie și față de mulți alții mă face să nu pot lipsi de la acest târg unde am avut zeci de întâlniri de afaceri bătute în cuie de luni de zile. De asta nu am putut lua parte la funeraliile prietenului meu!” – a completat aceasta.

Stephan Pelger s-a stins din viață pe 8 iunie. Designerul avea 44 de ani și a fost găsit fără suflare în atelierul său din București.

„La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a transmis, la momentul respectiv Poliţiei Capitalei.

Designerul se lupta de mulți ani cu depresia și insomnia și lua zeci de pastile pe zi pentru a-și ține în frâu afecțiunile.

„Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani, la noi în România. Apoi la 21 de ani, la Viena, apoi la 34 de ani, la München și acum, aici, lângă București. Depresia e o boală despre care noi nu vorbim. Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul”, povestea Stephan Pelger, la Xtra Night Show.

Foto – Facebook / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton